Új hozzászólás Aktív témák
-
motacilo
aktív tag
válasz
Szellem. #3732 üzenetére
Pedig én szimpatizáltam vele, a 2015-ös esetében még kölcsönös is volt a vonzalom.
De ez az új, úgy látszik dobott (a céda!), pedig én hűséges akartam hozzá lenni - legalábbis az év végéig.
Ha időm és kedvem lesz, teljes oprendszer reinstall után felteszem, ez az utolsó esély, pedig nem érdemli meg ezek után -
motacilo
aktív tag
Újabb adalék a KIS 2016-hoz: nem frissít automatikusan 07.31. óta, eddig vártam most manuálisan kellett megtennem.
Antispam, Antibanner , chrome és email beépülők letiltva, így megcsonkítva használom Win10 alatt. Még van 150 nap az előfizetésemből , háát?
Az egyszerűbb néha nagyszerűbb: ez a szoftverekre is sokszor igaz. -
motacilo
aktív tag
Egy kis adalék távirati stílusban az új KIS-hez:
korábban: Win 8.1 és KIS 2015 HUN
A Chrome simán, gördülékenyen fut a KIS beépülőjével együtt, SafePay Chrome és IE11 alatt is zökkenőmentesen működik, Outlook 2013-ban az antispam modul beépülve problémamentes. A boot időt növeli kissé, de utána észrevétlen. A processzoridőt nem zabálja, nem pörög folyamatosan, csak frissítés és keresés közben kissé, memóriaigénye tűrhető.
most: Win 10 (frissítve nem tiszta telepítés és KIS 2016
A Chrome lassan indul, az oldalak kb, 3-szor annyi idő alatt töltődnek be. KIS bővítmény letilt, probléma megszűnik, újra gyors a böngészés.
Safepay: Chrome alatt befagy hibaüzenettel, bővítményt hiányol (pedig már adott), telepítés után lassan betöltődik a banki oldal.
Outlook 2013 antispam nem működik, ezért letiltásra kerül.
Feladatkezelő megnyit:
processzor folyamatosan 70% fölött használva, ebből 40-50% a Chrome folyamatai. KIS bővítmény kikapcs a böngészőben: processzor megnyugszik a használat a felére esik vissza.Summa: járt utat járatlanért soha....
[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
Üdv!
Milyen levelezőprogramokba épül be a KIS? TheBat,Thunderbird?
Outlooknál az egyetemi közös gmailről rendszeresen nem tölt le leveleket. A záróvizsga jelentkezést is majdnem bebuktam miatta
Érdekes, hogy a saját gmail fiókommal nincs ilyen probléma. -
motacilo
aktív tag
Üdv!
Magyar nyelvű KIS-hez melyik a legfrissebb verzió és honnan lehet letölteni. Az enyém nem frissült magától.
Ez lenne az: kis15.0.1.415abhu_7104.exe[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
-
motacilo
aktív tag
Üdv!
Volt téma korábban a Kaspersky liszenszelési metodikája. Saját tapasztalat: megvettem 3 gépre a KIS-t "óccón". Mindhárom gépen újságos kóddal volt fent tapasztalatszerzés céljából. Az egyiken még 24 nap volt hátra az aktuális havi kódból, de gondoltam teszek egy próbát és beaktiválom az új kulcsot a régi törlése nélkül. Legfeljebb elbukom a maradék napokat, de láss csodát a program tartalék kulcsként kezelte az új éves kulcsot és írta, amint a régi lejár, akkor fogja aktiválni. Nagyon rendes dolog szerintem! -
motacilo
aktív tag
Szia!
Nálad mit jelent a köv.: "Safe Money bug IE 11 alatt"
Én semmi problémát nem tapasztaltam, pedig párszor már használtam.
Egyébként a rendszerterhelése tényleg eszméletlenül jó, a feleségem gyenge netbookjára tettem fel WSA után és semmi különbséget nem látok eddig.[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
válasz
Szellem. #1170 üzenetére
Szerény véleményem szerint egy ilyen sokrétű és erős védelem esetén botorság azt várni, hogy észrevehetetlen legyen, Nyilván sok függ a beállításoktól is, ha minden apró cseprő dolgot figyeltetni akar a paranoiás felhasználó, akkor fogadja el, hogy terheli a rendszert. Tapasztalatom szerint egy full scan (mindenre kiterjedően) a telepítés után, sokat javít a KIS "lelki egyensúlyán" (és a felhasználóén is).
-
motacilo
aktív tag
A KIS nem képes megbirkózni a java alapú ebankos oldallal. A CIB kérésére frissítettem a javat, (volt valami biztonsági rés benne) és azóta képtelen vagyok biztonságos ablakban megnyitni az oldalt Chrome alatt. Hiába adom hozzá az URL-t, semmi. Valamit molyol vele a KIS, mert irtózatosan lassan nyílik meg az ablak, de annyi. Kár érte, korábban működött.
-
motacilo
aktív tag
A feleségem netbookjában SSD van, ott tényleg nincs probléma, de normál HDD-n igen.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mikor a NIS-KIS csere történt a gépemen, vettem a stoppert és csináltam bootidő mérést (win8 alatt) 5-5 indítás-leállítás mérést.
A pontos értékekre nem emlékszem, de valahol 2-5 mp között szórtak az értékek a NIS javára persze és a leállításnál ugyanez a helyzet.
Persze ettől még nem megyek a falnak, a program értékéből nem von le semmit, de ezek mért tények.
Nekem celeron procim van 2GB RAM mellett, azért itt van eltérés.
Szerintem kell egy full scan minden fájlra!!! kiterjedően és utána jobb a helyzet, mert csak a változott fájlokat vizsgáltatom, így kevésbé terheli a rendszert.plag: amit írtál a NS lassításával kapcsolatban én nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #1118 üzenetére
Ha a fenti probléma nem érint és erősebb géped van (főleg sok RAM, netán SSD), akkor tökéletesen megfelel, csendben rendben teszi a dolgát. Kár, hogy nem optimalizálják jobban az erőforrásigényét, Symantec, Bitdefender képes volt rá, pedig ebben a tekintetben ők is mélyről indultak.
-
motacilo
aktív tag
Ma választ kaptam a JAVA kisalkalmazás blokkolása miatt írt levelemre a Kaspersky Supporttól:
"Dear Customer.
This bug is known. It has high priority, so our developers work to fix it at the fastest time. Unfortunately we haven't any dates of fix."
Nesze semmi fogd meg jól, de legalább válaszoltak. -
motacilo
aktív tag
Az normális, hogy a KIS nem engedi lefutni a Comodo Leak Testet, trójainak nézve az alkalmazást?
-
motacilo
aktív tag
Feltettem egy régebbi verziójú TheBat! email klienst és nagyon szépen lehetett konfigurálni a KIS-hez a vírusellenőrzést és az antispam modult is!
-
motacilo
aktív tag
Más: mikor frissül a program, mert még csak a "b" változatnál jár!
-
motacilo
aktív tag
Úgy tűnik megoldottam a problémát!
Tűzfal beállításai - alkalmazásszabályok - Oracle America - Java Platform (2 alkalmazás) - mindkettőnél jobb klikk - alkalmazásszabályok - kizárások - összes jelölőnégyzet kipipálva ÉS MŰKÖDIK!Innentől kezdve lehet játszani, hogy meddig lehet szigorítani ezt a kizárást, amikor megint le fogja tiltani! Ha lesz kedvem kipróbálom.
-
motacilo
aktív tag
Hát én tegnap este feltettem a KIS próbaverzióját. Ami win7 alatt nem volt probléma, az win8 alatt jelentkezett: a CIB bank java kisalkalmazása nem működött, nem tudtam belépni az ebankba.
Próbáltam biztonságos bankolással, anélkül, több beállítást kipróbáltam, változtattam a KIS-ben, semmi. 3 böngészővel is kipróbáltam, csak a védelem időleges letiltása segített , ez pedig nem állapot
Ki tud valami megoldást erre a problémára? Valaki már említette, hogy hasonló gondjai voltak.
Egyébként az összes többi https alapú weboldallal tökéletesen megy a biztonságos bankolás funkció! -
motacilo
aktív tag
Üdv!
Honnan lehet letölteni a legfrissebb KIS 2013 magyar verzió offline telepítőjét!
Köszönöm! -
motacilo
aktív tag
Lenne néhány kérdésem a KIS 2013-hoz:
- támogatja-e az antispam modulja beépülővel a Thunderbird levelezőt és ha igen mennyire hatékony?
- van hozzá valamilyen beállítási fájl, amivel jobban ki lehet aknázni / optimalizálni a képességeit?
- aki használta win8 64 bit alatt, tapasztalt-e bármilyen működési anomáliát?
- a régebbi verziókhoz elérhető volt többféle skin, létezik már ehhez is?
Előre is köszönöm az érdemi válaszokat! -
motacilo
aktív tag
válasz
pethYeti #988 üzenetére
Na majd holnap tartósabban tesztelem és akkor majd kiderül milyen a "jányzó fekvése"!
Teljes rendszervizsgálat, programok telepítése-eltávolítása, böngészés többféle programmal, fájlmásolás, tömörítés, videó-audió lejátszás és konvertálás stb...
Egyébként létezik rá valamilyen jó beállítás, mert most minden alapon van?
Hozzáteszem win7 64 bites alatt megy most, viszont win8 alá akarom telepíteni hosszabb távon.[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
válasz
PhoenixK #984 üzenetére
Feltettem a legújabb KIS-t egy laptopra próbaképpen, hogy kipróbáljam a CIB bankos problémát és láss csodát: működik. Beraktam a biztonságos böngészés oldalai közé és több másik hasonló fontos HTTPS oldallal együtt (díjnet, generali, eon) tökéletesen működik.
Még 94 napom van a NIS-ből, ha beválik a próbaüzem, teszem fel az 1 éves KIS-t. -
motacilo
aktív tag
WIN8 alatt hogyan működik a KIS? Szeretném ha valaki megosztaná a tapasztalatokat!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest