- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kábelbarát
csendes tag
Elvileg rossz kötés okozhat csomagvesztést, de annak valóban tünete lenne a modem sűrű leakadása is, és nem állna be fixen 5 megára. Lehetne még hálózati túlterheltség is, de ugye akkor nem mindig, és nem állna be fix értékre akkor sem. Valószínűbb inkább, hogy nem jó csomagot állítottak be, én a helyedben hibabejelentést tennék. Különben a feltöltésed hogy viselkedik?
-
BTO
őstag
-
Worker
aktív tag
Ha lehetosegem van Digi TV-t, vagy UPC-t bekotnom (CSAK kabeltv!!!), akkor melyik a jobb valasztas?
Mindketto a 'parabolas' verzio, a Digi 3000/ho, a UPC 3700/ho kb.Kepminosegre, stabilitasra, ilyesmire lennek kivancsi.
-
Krike
aktív tag
Koax kábeles szakértőkhöz címezném a kérdésemet. Adott nálunk UPC kábeltv, bejön a házba, onnan elosztva több TV-re. A legközelebbi TV koax kábelére lett rakva UPC-s srác által elosztó, szűrő tagok a visszirányú jelek gátolására, illetve bemegy a modembe. szerinte valahol toldva van a kábel. Okozhatja-e ez azt a jelenséget, hogy 10 helyett csak 5 Mbit/s a sávszélesség, de az mindig, mérőprogi azonnal felugrik erre a sebességre, és ott áll a mutató fixen, mintha vágnák a sávszélt, a ping speedtesten 6-7 ms a budapesti mérőpontra, www.bix.hu-t pingelve többnyire 8-16ms. Vonal nem szakadozik több órás online játék (BF2) vidáman megy európai szerverekkel.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Krike
-
BTO
őstag
a régi 7cy NDK-s kábel az rendesen szarrá tud menni. a kevés alufóliája az szétporlik és az az 5-8 szál derót + nem árnyékolás.
általában RG-6 s kábelt használnak a szolgák lakáson belül.
préselős csati is berohadhat a hollandernél.aki internetet szolgáltat annak illik trishildes -nagy árnyékoltságu- kábelt használnia.
mért szopol a bejövö KH-s csatival ??? jelents hibát és a szolgának illik kicserélnie a saját szarát.
-
Sanyix
őstag
A kábelezés, már ki volt építve jó rég óta, úgy hogy a legkevesebbet kelljen fúrni faragni. Az egyetlen ésszerűtlen dolog a bejövő kábel osztása még mielőtt felmegy a padlásra, ahonnan csillagpontosan megy szét (ez azért, mert ott már annál is régebben volt egy csatlakozás. A probléma inkább máshol van, bár már házon belül is van baj, mivel sok évesek a kábelek, és a koax ilyen szar, hogy néha néha cserélni kell, amihez nem kell nagy tudomány, viszont az idiótán kialakított szabvány csatlakozókkal is sok lehet a szopás.
Most pl a szakember által felrakott csatlakozóval szopok, meg a kőkeményre merevedett, kontakthibás bejövő kábellel, az osztókkal, meg a többi csatlakozóval semmi baj nincs... és ezen kívül még a szolgáltató hálózatával volt gond, amit úgy néz ki végre javítottak, legalábbis 2 napja nem ugrál az snr.
-
bambano
titán
válasz
Aranytaltos #329 üzenetére
Ez normális helyen nem rábeszélés kérdése. Mivel az internet miatt visszafelé is megy jel a kábelen, ezért normális szolgáltató normális kábelét normális előfizető nem kendácsolja, mert kerületekben lehet megszüntetni az internetet egy rossz bekötéssel.
Tudom, álmodozok.
-
And
veterán
(A szomszédunkban lakó idős házaspárnál a T-kábeles szakembereknek anno sikerült úgy felszerelniük a koax végére a krimpelhető antennacsatlakozót, hogy nem volt kép. Rendkívül igényesen és odafigyelve - de legfőképp gyorsan - végzett munkájuknak köszönhetően valahogy sikerült rövidre zárniuk a belső eret az árnyékolásból kilógó kósza szálakkal. Aztán elhúztak. Tiszta szerencse, hogy nem gázszerelő kóklerek voltak, mivel errefelé távfűtés van...)
-
BTO
őstag
a kábel mérete nem jó az F csatihoz.
amugy 1-t nem értek sose. nálunk UPC 3000 papir körül van a + tv csati .
veszel kábelt meg csatikat ,meg jó szar 150-ft-s osztókat aztán szopsz a szarjaiddal,és kinlódsz, ahelyett hogy normálisan a szolgáltató embereivel csináltatnád meg a hálózatot,amire ők garit válalnak.a gázt ugye nem barkácsolja otthon senki mert az robbanás veszélyes.
kár hogy a koaxos antenna hálózat nem ien mert akkor az emberek szakembert hivnának.
-
Aranytaltos
csendes tag
Ja igen :-) a szolgáltató.
Meg kifizeti ki a kétfelé csati közötti arat, mert meg olyan emberrel nem találkoztam akit rá tudtam volna beszelni egy triset kábelre + csatikra mert az áruk 2x több mint a csavarosé. Miért is szar? Azt elhiszem, hogy egy rossz osztó, egy rossz kábel, egy szar erősítő problémát tud okozni de egy csavaros csati ami arra a kábelre való miért? Visszirányú szűrőt ha 2 helyen láttam berakva a szolgáltató által épített rendszerben 20 helyből.
-
Sanyix
őstag
áh maradnom kellett volna az adsl-nél, ok hogy 8mbit helyett max 6,5, és 1mbit feltöltés helyett 512kbit, de legalább nem ezzel a koaxnak nevezett borzalommal, és a hozzá való idióta csatlakozókkal kéne szenvedni a telefonkábel legalább 2 normális rézdrótból áll, normális tartós csatlakozókkal, ez meg 1 rézdrótból szigetelésből körbetekerve valami gagyi szőrös, foszlós alufóliával.
Az a csavarós csatlakozó (F csatlakozó) se tudom hogy hogy maradt rajta, kőkemény fém a hátulja, azzal szerintem rászorítani sem lehet, de valahogy másik kábelnél mégse lehet lehúzni a kábelről. Egyébként amiről lejött, ott hátulról a hatszöget nézve több hézag volt, viszont sehogy sem tudom visszaerőszakolni rá. Tudom hogy csillagpontos lenne ró, meg közvetlen leágazás a modembe a bejövő kábelről, de ilyen szarból inkább a lehető legkevesebbet szerelnék.
Ésébként a downstream snr ingadozik, attól is szakad. Az upstreammel semmi baj nincs.
-
bambano
titán
válasz
Aranytaltos #323 üzenetére
A 47Mhz-es alsó vágási frekvencia két irányú elosztónál nem jó. 20 MHz-től már lehet internet, tehát illik 5MHz-től átvinni.
-
bambano
titán
A házba bejövő kábelt két felé kell osztani, az egyik megszakítás nélkül menjen a modembe, a másikon rögtön legyen ott egy visszirányú szűrő és utána menjen a tv-k felé.
Az előreirányuló snr-rel szokott a legritkább esetben baj lenni, ez nagyjából információ nélküli adat. A vissziránnyal szokott baj lenni, amikor leesik a modem a netről.
Rácsavarós dugót jóérzésű ember nem rak hálózatba, csak olyan, aki szándékosan tönkre akarja tenni az utcában lakók szolgáltatását is. Rendes helyen a házhálózatot a szolgáltató embere építi ki.
-
Aranytaltos
csendes tag
Késsel finoman, és valószínűleg a koax mérete nem egyezik meg a csati méretével ezért jön le egy két csavarás után a koaxra tekerjél rá max kétszer körbe érő szigetelő szalagot és így hajlítsd vissza a koax árnyékolását.
Ha jót akarsz magadnak akkor csillag rendszerű hálózatot készítesz az elosztó meg 47-2000Mhz es tartományos kis csillapítású és kétirányú legyen.
-
Sanyix
őstag
gyűlölöm ezeket a szaros koax kábeleket, a csatlakozóikkalt együtt. Mivel lehet megvágni a kábelt, hogy azt a fos rászorítós csavarós csatit rá lehessen rakni (ami egyébként pár ki-be csavarás után elenged)? Mert jó lenne újrakábelezni mindent, de ilyen szopás mellett inkább nem.
-
-
Sanyix
őstag
hi!
Házi kábeltv hálózat:
bejövő kábel, oszlopról, ez 2 felé van osztva(1.-es osztás), egy közvetlen egy tv-hez, másik fele a padlásra, egy újabb osztóhoz(2-es osztás). egyik ága megy hozzám, ahol megint 2 felé van osztva egyik ága tv-hez, másik a kábelmodemhez.
A 2-es osztás másik ága, egy tv-s jelerősítőbe megy, aminek a kimenete 3 felé megy, innentől sztem lényegtelen.
A lényeg az, hogy a modem állandóan leszakad a hálózatról. Decemberbe lett ez a felállás kialakítva, mikor kábelnetre váltottam. Márc elejéig betonstabil is volt, a 141 mhz-n kezdődő downstream csatorna SNR-je 35 és 38 decibel között ingadozott.
Aztán elkezdett szakadozni. Többször észrevettem, hogy a downstream snr, leesik 8-10 db-t, és 30 alatt már nem egészséges. Ezek az esések sokszor csak pár másodpercesek, de volt már fél nap is, de általában másodpercek alatt esik le, legutóbb úgy láttam, hogy 1 másodpercen belül. Ilyenkor a modem előtt lévő elosztót kiveszem (így ilyenkor nem tv-zek), és azzal pont annyi SNR-t nyerek (~3db), hogy úgy 31, 33 db körül legyen az snr, így stabil maradjon a kapcsolat. Aztán egy idő után visszaugrik az snr- a normálra, akkor visszatehetem az elosztót, és tvzhetek a szobámban...
Rohadt idegesítő, mert teljesen random. Se esőtől, se melegtől, se csúcsidőtől nem függ, teljesen összevissza csinálja, van amikor 2 napig teljesen stabilan normál szinten van az snr, van amikor 1 napig csökkent helyzetben.
A szolgáltató szerint a hálózaton nincs gond, és állítólag "állítottak" valamit a kapcsolaton (semmi változás nem történt). A poén hogy van amikor úgy is szakad, mikor az snr elosztóval együtt 35db-n van(bár lehet változik, de a modem config felületén refreshelgetve nem látok nagyobb változást), ami még simán elég.Megnéztem a nem sokkal magasabb frekvencián lévő tvadásokat, azoknál is szemcsésebb a kép, mint a nagyobb frekvencián lévőknél, és néha átlósan csíkozódik, néha függőlegesen, néha csak szellemképek mászkálnak alul balról jobbra, néha csak símán szemcsés kicsit. Ezek másodpercenként változnak sokszor, ilyenkor nézegetve a modemet, viszont semmi összefüggés nincs ezek, és az snr- között.
Van egy adó, ami teljesen "össze van gyűrve", úgy néz ki a képe, de a fölötte és alatta lévő adó csak simán olyan mint fent írtam.van pár tippem:
- rossz a modem (ez a legkevésbé valószínű, hiszen van amikor napokig megy, gond nélkül, ráadásul a fogadó oldalon van a gubanc, és a vételnél mi baja lehet?)
- rossz az erősítő, és néha zajt csinál visszafelé (ez lehetséges)?
- rosszul van valami beállítva a cmts-en, néha rosszul küld
- valami zajforrás van a kábelhálózaton házon kívül (mert belül nem találtam mást ami okozhatná)Vajon mi lehet?
-
Kicker
őstag
Helló
olyan gondom van, hogy egy régebbi típusú tv-n nem tudok fogni egy két csatornát, mert olyan sávon van, amit a tv nem támogat. Ezt szeretném egy kis eszközzel megoldani, tudom betehetnék pl egy videot, de az nagy, nem igazán férne el... nincs erre valami kicsi kütyümütyü?? -
szakacsze
csendes tag
Sziasztok
Van egy olyan gondom hogy előfordul hogyha a tv-ből kihúzum a koaxot (bármelyik tv-ből a lakásban) akkor a másik szobában sz@r mákos lesz a kép és kb 1 nap múlva magától megjavul. Valamikor a hiba nem jelentkezik, tehát ha kihúzom a koaxot akkor nem történik semmi, de többszöri kihúzás bedugás esetén már általában mindig produkálható a hiba. Természetesen kikapcsolt tv-nél húzom ki a kábelt. Ez a probléma azóta van mióta átmentünk egy másik kábeltvhez, az előző szolgáltatóval ez a probléma nem jelentkezett.
A legutóbbi kísérletkor sikerült a hibát előcsalni, kb 2-3x dugdosással (de valamikor elég ha 1x kihúzom a kábelt a tv-ből). A bejövő kábel egy 3 ágú F csatis elosztóba megy, onnan pedig 2 tv-be és egy tunerkártyába. A problémát, a mákos nézhetetlen képet legutóbb sikerült "megjavítanom" azzal hogy az elosztóból kicsavartam a bemeneti kábelt és mindhárom vevőnek a kábelét, aztán a vevőkből is kihúztam a kábeleket, vártam néhány percet, majd összedugtam a rendszert és egy csatorna kivételével mindenhol kristálytiszta képet kaptam! Nem kellett várni 1 napot hogy megjavuljon! Persze szvsz ez csak ideiglenes megoldása a problémának. Mert attól tartok, hogy zárlat lehet valahol a kábel hálózaton, csak azt nem tudom hogy a lakáson belül vagy azon kívül lehet a gond. De mivel az előző szolgáltatónál nem jelentkezett ilyen hiba, én attól tartok hogyha kihúzom a tv-ből a kábelt akkor az esetleg más lakásokra is kihathat, rossz kép formájában, szerintetek elképzelhető e ez ? Mert előfordult már hogy spontán mákosodott el a kép, és lehet hogy akkor a szomszédban vki ép kihúzta a tv-ből a kábelt. Egyébként meg már bejelentettem a dolgot, de sz@rnak az egészre, akkor jönnek ha nem vagyok otthon, és nem ott keresik a hibát ahol kéne. Mit spóroltak ki a hálózatból ami ilyen hibát okoz ? Adjatok pár tippet, hogy legyen mit mondanom h csinálják meg, mert különben elhajtanak h nincs is semmi gond. Azt sem szeretném h miattam mások szívjanak pl egy lakás átrendezés v festés miatt, ahol azért csak ki kell húzni a tv-ből a kábelt. -
Nekem azt mondta szerelő telefonba, hogy SCART, meg sima koax kimenet van a beltérin, de a koax az analóg lesz...ennyi... Nem akartam elhinni, hogy így van, de még most sem hiszem.
Tudom, hogy a SCART nem lesz digitális, ezért is csodálkoztam, mikor közölte, hogy csak azon lehet csatlakoztatni az új digitális kábelTV-t...Természetesen van több különböző bemenet a tvtuneren.
-
Melyik a jobb? Kábelnet vagy ADSL?
-
And
veterán
A Scart nem lesz digitális, de neked így is megfelelhet. A tunerkártyákon általában van kompozit és / vagy s-video bemenet, gondolom a tiéden is akad. Csatornát a beltérin tudsz váltani, az alapsávi videót meg egy megfelelő kábellel beküldöd a tunerkártyába. (Az a "koax" kimenet a digit vevőn micsoda? Ezekben még van RF-modulátor?)
-
Rendeltem digitális kábelTV szolgáltatást a T-home-tól.
Ma felhív időpontot egyeztetni a csávó, már majdnem lefixáltuk, mikor megjegyeztem, hogy én majd számítógépen tervezem nézni a műsort.
Erre ő: "Hát az probléma, mert azon nem lehet." - Mi a *#$%? Most is azon nézem az analógot, és a digitálissal ezt pláne miért nem lehetne?
Aztmondja, hogy SCART-on csatlakoztatná a TV-hez. Tudja koaxon is, csak akkor az analóg lesz. Már megint mi a *#$%?Milyen beltérit ad a T-home a digitális kábelTV-hez, hogy csak 1db SCART és 1db koax kimenet van rajta, ami ráadásul analóg?
A SCART meg hogy lesz digitális? Ezer éves csatlakozásMit csináljak? Nézessem meg a csávóval, hogy milyen kimenetek vannak még a beltérin? Hátha be tudom dugni a TVtunerbe?
Thx.
-
gabo89
senior tag
Hali!
Lehet rendelünk a magneta szolgáltatótól analóg kábel tv-t. A (családi)házban még nem volt bekötve kábel tv szolgáltatás, de az antena(koax?) kábelek benn vannak a falba, és egy csillagpontba végződnek.
-Ha megrendelem, akkor ök megoldják a csillagpontnál az elosztást?
-Ha igen, plusz költség lenne, vagy amúgy is fizetni kellene? Mert akkor ezt megcsinálnánk mi.
-elosztót hoznának?
-hány tv-t lehet csatlakoztatni? -
And
veterán
"Viszont valamelyiken, asszem a jelszint (dbmv-s érték), negatívba van (-4,6). Az hogy lehetséges? (mondjuk dsl-nél is láttam negatív adóteljesítményt)."
Úgy, hogy a dB logaritmikus viszonyszám, ezért negatív előjellel a viszonyított mennyiségnél kisebbet takar. Ha egy viszonyszám dB-ben van kifejezve, az csakis nullánál nagyobb (abszolút) viszonyt jelenthet, mert 0-ra és negatív számokra nem értelmezett a log-függvény. Mivel a dBmV az 1mV-ra vonatkoztatott feszültségviszony (vagyis 0dBmV = 1mV), negatív dBmV érték 1mV-nél kisebb szintet jelent. Konkrétan -4,6dBmV az kerekítve 0,589mV-os abszolút jelszint. -
Sanyix
őstag
hi. nemrég lett bekötve a kábelnetem (t-home 8/1mega) mert itt a 3. kerületben budapesten ez van csak, vagy adsl (eddig az volt). Nézegettem a modem statjait. olyan 36 db körüli snr van föl, és le iránban is. Viszont valamelyiken, asszem a jelszint (dbmv-s érték), negatívba van (-4,6). Az hogy lehetséges? (mondjuk dsl-nél is láttam negatív adóteljesítményt). Meg megpróbáltam visszafejtegetni a sávszélprofilomat, ami adsl-nél egyszerű volt, itt nem igazán. uploadra és downloadra is 0-t ír a statoknál.
Valami olyasmit olvastam, hogy eurodocsis 2.0-nál 55xx ksym/sec qam256 kódolással lefelé 40mbitet jelent, 2xxx ksym/sec qam16-al felfelé meg 10mbitet.Most akkor hogy van ez? 40/10-es profilon vagyok, és úgy szoftveresen vagyok 8/1-re korlátozva? Vagy ezen a 40/10-es sávszélen egy egész fejállomás osztozik (az meg nagyon soványnak tűnik)?
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag Veszprémi Kábeltévéseknek szól a mostani üzenetem, esetleg annak akinél van még ilyen hiba!
Szóval, már kb 1 hónapja tapasztalom, hogy a Story 4 tv szarakodik a DIGINÉL. 2700 ft os csomagban vagyok, roppant érdekes ez az 1 csatorna csinálja ezt csak. Egyszer betelefonáltam nekik, hogy nézzék meg mert ez így nem jó! A probléma akkor az volt, hogy ment a film és egyszer csak se kép se hang, megszakadt az adás, utána meg visszajött, de CSAK ezen az egy adón. Ez manapság már nem tapasztalható! A mostani probléma az, hogy hol sürübben, hol ritkábban, elmegy a szín a tévéből és csak zöld+rózsaszín csíkok vannak benne, aztán a következő jelenetnél visszajön, utána megint elmegy... A múlt héten annyira sokszor csinálta ezt, hogy hirtelen elment minden és olyan kép lett, mint amikor nincs adás a tv be, a kiírás pedig: Video Lock Error (story tv) aztán kb 2 perc után visszajött. Most hívtam ismételten őket, a pasi annyival akart lerázni, hogy ez finomhangolási hiba, nekem kell megcsinálni, mikor mondtam neki, hogy a digi oldalán a táblázat szerinti frekvencia alapján csináltuk arra azt mondta, hogy az épp nem jó, akkor kérdem minek is van kinnt?? JA és persze azt mondta, felveszi hibát, de ha finomhangolás nekem kell kifizetni a kiszállást, ami kő kemény pénz (azért mert majdnem a szomszédba van nekik a közp uk?) Ez nevetséges. Kérem a Veszprémieket, nézzék a csatornát, és ha nekik is ilyen problémájuk van írják meg! Csatolok képeket, hogy alátámasszam az állításomat. Ja és hangúlyozom csak 1 az 1 csatorna szarakodik!Rossz képek:
Jó képek:
Segítségeket előre is köszönöm
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van nekem egy Leadtek Winfast Tv2000Xp Expert tv vevő kártyám. A probléma akkor kezdődött amikor a kábeltv-s internetet bekötötték. Utána ugyanis, ha be van dugva a koax kábel a kártyába, akkor nincs internet. Ha kihúzom, akkor van. Nem értem a dolgot. egyébként minden rendben van a kártyával, jól dolgozik, csak nem lenne hátrány, ha egyszerre menne mindkettő.
A kábelezés úgy van megoldva, hogy a szomszéd szobában van kétfelé osztva, és onnan megy egyszer a modembe, a másik ága pedig tovább van osztva két felé, a tv-nek, és a számítógépnek.A válszokat előre is köszi: Pribi
-
flash-
veterán
Amtelt ismeri valaki? hd ready lcd tv re kötném rá.
szerintetek milyen képe lesz? -
kábelbarát
csendes tag
A legtöbb gondot okozzák:
- az elosztó nem elosztó, hanem valami más, ami úgy néz ki (leágazó, stb.)
- az elosztó ugyan elosztó, de nem jól van bekötve
- az elosztó vacak kínai műanyag ellenállásos gagyi.
- a csatlakozónál véletlenül sem érintkezik a kábel árnyékolása, profibbak szigetelőszalaggal le is szokták szigetelni.
Tehát: először is nézd meg, hogy az osztó osztó -e, ha valamire való minőségű, akkor fémházas, valahol SPLITTER felirat van rajta. Ha ez stimmel, akkor nézd meg, hogy a bemenet az IN -re, a kimenetek OUT -okra legyenek csatlakoztatva. Ha ez is megvan, tekerd le a csatlakozókat, és nézd meg, mi a helyzet az árnyékolással. Helyesen úgy kell felrakni, hogy a kábel árnyékolását visszahajtod a külső köpenyére, és arra tekered rá (feltételezzük hogy rácsavarós F), a belső érről a szigetelést a visszahajtástól kb. 3 mm -re bevágod és lehúzod, feltekerés után a belső vezető kb. 1 mm -t érjen túl a csatlakozó fején. Kb.ugyanígy a TV -knél a dugónál is, bár azt fajtája válogatja. És minden menetes csatlakozót szerszámmal meghúzni. Ha minden jó, akkor fennállhat még az az esély is, hogy a bejövő jel szintje túl kicsi, egy készülékhez elég, de az osztással járó csillapítás után már kevés. -
PEPE85
senior tag
válasz
kraftxld #301 üzenetére
kraftxld: Nah ez egy jó kérdés, nem tudom. Normál koax kábel lett húzva. Az automata keresésnél jól sejtem, hogy frekvencia tartomány szerint keres? Ebben az esetben nem tudok konkrét tartományt meghatározni, mert mindegyik csatorna képe rossz csak vannak olyanok amelyeknek lényegesen rosszabb a minősége.
Aranytaltos: írtam privátot
-
Aranytaltos
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest