- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag Veszprémi Kábeltévéseknek szól a mostani üzenetem, esetleg annak akinél van még ilyen hiba!
Szóval, már kb 1 hónapja tapasztalom, hogy a Story 4 tv szarakodik a DIGINÉL. 2700 ft os csomagban vagyok, roppant érdekes ez az 1 csatorna csinálja ezt csak. Egyszer betelefonáltam nekik, hogy nézzék meg mert ez így nem jó! A probléma akkor az volt, hogy ment a film és egyszer csak se kép se hang, megszakadt az adás, utána meg visszajött, de CSAK ezen az egy adón. Ez manapság már nem tapasztalható! A mostani probléma az, hogy hol sürübben, hol ritkábban, elmegy a szín a tévéből és csak zöld+rózsaszín csíkok vannak benne, aztán a következő jelenetnél visszajön, utána megint elmegy... A múlt héten annyira sokszor csinálta ezt, hogy hirtelen elment minden és olyan kép lett, mint amikor nincs adás a tv be, a kiírás pedig: Video Lock Error (story tv) aztán kb 2 perc után visszajött. Most hívtam ismételten őket, a pasi annyival akart lerázni, hogy ez finomhangolási hiba, nekem kell megcsinálni, mikor mondtam neki, hogy a digi oldalán a táblázat szerinti frekvencia alapján csináltuk arra azt mondta, hogy az épp nem jó, akkor kérdem minek is van kinnt?? JA és persze azt mondta, felveszi hibát, de ha finomhangolás nekem kell kifizetni a kiszállást, ami kő kemény pénz (azért mert majdnem a szomszédba van nekik a közp uk?) Ez nevetséges. Kérem a Veszprémieket, nézzék a csatornát, és ha nekik is ilyen problémájuk van írják meg! Csatolok képeket, hogy alátámasszam az állításomat. Ja és hangúlyozom csak 1 az 1 csatorna szarakodik!Rossz képek:
Segítségeket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest