Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
kábelbarát #471 üzenetére
Hali!
A jel/zaj viszony az 44 dB-nek lett lemérve. Beszóltam már az ügyfélszolgálatra, hogy nálam jók az értékek és mégis zajos a kép, de azóta se történt semmi.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
kábelbarát #469 üzenetére
A tv-hez érő kábel végén mérte. Másik tv-n is áll a jelenség. Mindkét tv-n megnézte a képet.
-
BTO
őstag
válasz
kábelbarát #453 üzenetére
az SNR értéke sajnos csatlakozási hibákból adódóan is lehet alacson,vagy árnyéksérulés miatt külső zavarok is beléphetnek a kábelrendszerbe, és mivel megsérült az árnyékolás felborul a hálózat 75 ohm impedanciája is.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
kábelbarát #431 üzenetére
Köszi a gyors választ, és a segítséget
Tudom jobb lett volna , ha képpel tudtam volna illusztrálni, most milyen "elosztó" van felrakva a kábel végére, de a sarokülőt csak egyszer akarom (szeretném) kimozdítani a helyéről
Egyébként a "régi" kábel TV csatlakozó az a falba volt (van) szerelve (süllyesztve), ezt amiről szó van, a csillagpontosítás után rakta fel a tisztelt "szolgáltató". Ekkor ugye lekötötték a falba szereltet, új kábelt húztak be a lakásba (falon kívüli szereléssel), és ennek végére szerelték ezt az "osztót"
-
canniball
nagyúr
válasz
kábelbarát #350 üzenetére
Azt mondja a szolgáltatóm, hogy havi kis pénzért kaphatok set-top-boxot és nézhetem a már előfizetett csatornákat digitálisan is. Mivel nem tökéletes a vétel (kicsit zajos a kép) ez elgondolkodtatott:
- elvileg a digitális adás minősége jobb lenne (nem romolhat amíg ideér)
- elvileg ha a TV-m tunere nem tökéletes (bár akkor egyiké sem...) azt is kiküszöbölthetné
- de elvileg az adás felbontása (SD?) így is kisebb lenne mint a TV-é (HD ready), így lehet így sem járnék jobban
- és lehet hogy már a szolgáltatóm sem tökéletes minőséget kap, így nem is tud olyat továbbítani (fogalmam sincs ők milyen minőségben kapják a forrást).Fentiek közül melyik igaz, melyik hamis, mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest