Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz Vision #38630 üzenetére
"Egy konkrét példa: a CIB bank próbálkozott azzal, hogy ne kelljen bemenni a fiókba Mobilbankot készülékre regisztrálni. Olyan sok ember lett csalások áldozata, hogy kénytelen volt visszahozni a fióki reget."
Legszebb az egészben,hogy az appban még benne van, mintha működne persze nem, és minden egyes készülékcserekor mehetek be/cib24. Nem értem miért nem szedik ki akkor, én nem is tudtam hogy ezért rossz ez évek óta .[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz dellfanboy #35973 üzenetére
ez inkább tapasztalatok alapján van, nincs vele annyi olajnyomás(pl hringen 1 kör alatt elnyíródott, ahol a motullal mész egész nap), olyan autó is eszi ami amugy semmit, magasabb hőfok stb, nincsenek vele jó tapasztalatok tsi körökben, erre még csak az extra a hamisítási botrány . De nyilván mindenki azt tesz bele amit akar
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz DanielLong #35971 üzenetére
Castrolt mondjuk soha nem tennék az autómba, annyi hamisítvány van belőle, még rendes boltoknál is.. Nálam motul olaj van, mann szurokkel. Magamnak cserélem 6ezrenként. VW-ben lenne vagy 120k az olajcsere, ez tény, de lecserélni bárki letudja magának szereldmagadba fél óra alatt, és spórolt máris 80k-t legalább..
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Vision #33168 üzenetére
de az utazóközönség mekkora részét teszik ők ki BUDÁN? Komolytalan, na.
Én úgy veszem észre XI elég komolyan csúszik le. 3 év alatt drasztikusan átalakult milyen emberek vannak a megállókban, villamosokon, móriczon, ujbudan már nem tudok úgy elmenni hogy ne kelljen 2 embert elküldeni a faszba, régen is volt de jóval kevesebb. Most pl ukránokkal is tele lett , de ők legalább normálisabbak. Persze még nem annyira gáz mint a pesti oldal, de én határozottan látom a romlást. -
dnelb
veterán
válasz Vision #33163 üzenetére
Sőt, szerintem még ők fizessenek, ha felszállsz a villamosra.
Családtámogatások helyett lehetne erre költeni ha annyira komolyan gondolják. Vagy pl 2 gyerek felett komoly klímaadó a családra, mivel egy gyerek min 70 évnyi szennyezés a földnek. Egy gyerektelenhez képest egy 3 gyerekes család már 210-240 évnyi extra szennyezést tesz a közösbe. Ezt kéne büntetni keményen, nem a szemelyautokat amik kb az össz kibocsátás 3%-a :D Látszattevékenység. Közbe meg teleszarjuk gyerekkel a földet.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Vision #33161 üzenetére
Azért ül egy rakás ember kocsiba, mert nincs klíma bizonyos BKV járatokon.
Én pl igen. Nyáron halál, nem tudsz elmenni bárhova anélkül hogy ne rohadjal szarrá. Itt XI-be legalábbis a vilik nagyrésze a régi hulladék fajta. A type c-kről/csövesekről nem is beszélve, akikhez nem megy oda az ellenőr . Igy amikor tehetem természetesen bliccelek. Majd ha őket is büntetik, + adnak normális szolgáltatást akkor fizetek, addig blicc + nyáron autó. Ha annyira fontos a co2 akkor az is egy tök jó ötlet lenne ha forgalmival lehetne használni a tömeget, rengeteg ember tuti azt választaná. Más kérdés hogy 1 nap alatt beomlana a faszba az egész[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz monkeyground #31574 üzenetére
hays-t se kell szentírásnak venni azért ahogy látom ismerősöknél, ő ismerőseik, reddit, fórumok, a nagy átlagnak általában mindig a tavalyi guide számai lesznek reálisak az aktuális évre. Persze biztos vannak olyanok akik reális az idei, lehet tényleg ekkora buborékban élünk
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz CyberPunk666 #31049 üzenetére
"de azt nyilván elfelejted a vizsga utáni nap és nem fog eszedbe jutni, hogy melyik képlet kell"
pedig ez tényleg igy van, akit nem érdekel annak dobja el az agya. Szakon volt kb 2 ember aki nagy matekos volt, aztán ennyi, a többiek törekedtek rá hogy meglegyen a minimum, tudtuk hogy sosem fog kelleni a durva matek fejlesztés során (kivetel az ilyen debil interjukerdesek, de oda meg nem megyünk). Biztos van olyan ágazata a fejlesztésnek ahova kell, de nagyrészhez nem szerencsére. Mindig is sikhülye voltam matekból meg logikából, ennek ellenére jó fejlesztő lettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest