Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
(Itt is megkérdezem, hátha )Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy jelenleg milyen a V0dafon? Milyen volt a légkör korábban és milyen lett a felvásárlás után? Alapvetően szakmai szempontból érdekelne, hogy érdemes-e jelenleg oda menni? A segítséget előre is köszönöm
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Ez az árképzés milyen szintre vonatkozik? Senior, medior, junior?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz Pfiucska #26985 üzenetére
Dolgoztam 22 évesekkel (Business analyst). Az egyik kb sosem vette fel a telefont, flegma volt es bsztt a dolgára (ő elbocsátásra került) a másik pedig “elfelejtettem elhozni a laptopom és bocs, de nem tudom bemutatni a doksit amit írtam” (már nem dolgozik velem). Előtted viszont le a kalappal, stílusban sem gondoltam volna hogy ennyire fiatal vagy . Sok sikert a továbbiakban! Visszajött a bizalmam a z generációba.
Itt most kb. mindenki hajbókol, de ne bízd el magad
[ Szerkesztve ]
-
válasz Poultier #26928 üzenetére
“sok csúnya hibát találnak ügyfelek.“
Ez nem a “hamar-hamar” munka gyümölcse? Utóbbi időben mennyire kell sietniük a kollégáknak a feladatok megoldásával?
[ Szerkesztve ]
-
válasz carapace #26634 üzenetére
Mit ejelent egy BA-nál hogy medior? Mit értesz azalatt, hogy senior vagy?
-
válasz Oppenheimer #26271 üzenetére
Sorry
-
válasz Oppenheimer #26265 üzenetére
Nemrég jött velem szembe a No Fluffy Jobs cég. Itt van pár remote állásajánlat (szűrtem Neked távmunkára).
[ Szerkesztve ]
-
válasz Vision #26149 üzenetére
"Jó az önmegvalósítás egy bizonyos szintig. Viszont ha középtávon nem fenntartható, akkor lépni kell. Asszony is tett ezzel egy próbát, és csúfos kudarcot vallott. Ezért akar visszamenni alkalmazottnak valami stabil helyre."
Ezt köszi, hogy megírtad. Valahogy én is a stabilitás mellett teszem le a voksom. Az építészmérnöki egy igen kreatív munka, az alkalmazottság tekintetében pedig szerintem az lehet a gond, hogy egy szárnyaló fantáziát keretek közé tuszkolnak, és nem értékelik úgy ahogy az egyén értékeli a saját munkáját.
-
Sziasztok!A Business festre mennyire ajánlott elmenni? Álláskeresés szempontjából érdekelne. Szerintetek az egyes standokhoz hogyan lenne érdemes odaállni?Rossz topic, bocsánat, de ha mégis van valakinek véleménye szívesen meghallgatom (elolvasom).
[ Szerkesztve ]
-
Korábban nekem azt írták, hogy a hays-ből vonjak le 20%-ot és az a magyar piac. De manapság nem tudom, ez még fennáll-e.
-
Sziasztok!
Manapság mennyi a reális bruttó bérsáv egy medior (5 év tapasztalat) rendszerszervezőnek itthon Magyarországon?
A segítséget előre is köszönöm!
-
-
Köszönöm a válaszod!
"BA fronton eleg szar a felhozatal es kinalat"
Ez alatt mit értesz? Általában mi az elvárt és mi a felhozatal?A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz Vision #21893 üzenetére
+#21892Madwe
Köszönöm a válaszokat!Üzemeltetés alatt hibajegy kezelést, ügyfél oldali panasz kezelést, feladat kiadást értek fejlszetőknek, illetve ügyféllel való kommunikációt és változáskérések kezelését. Én ezt inkább BA-nak tekinteném.
Ez esetben milyen érték tartozik hozzá nagyobb valószínűséggel?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Kérdésem, hogy junior rendszerelemző (itthoni elnevezés) mennyi lehet a reális bérigénye a piacon, ha van ~3-4 év tapasztalata és az alábbi tevékenységeket végzi:
- Ügyféllel való kapcsolattartás
- Ügyfél igények felmérése
- Fejlesztési specifikációk megírása
- Hibakezelés
- Üzemeltetési feladatok
- Fejlesztési feladatok szétosztása és koordinálása
- Tesztelés
- Dokumentációk készítéseA válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest