Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz MrSealRD #39056 üzenetére
A legutóbbi hozzászólásom folytatásként, és mivel sikeresen túl vagyok az első napokon, megosztom, hogy mire váltottam.
Nem: Férfi
Kor: 37
Munkakör: Solution Architect
Végzettség: Mérnök Informatikus Bsc.
Nyelvtudás: angol közép
Fizetés: Bruttó 1,8M HUF
Tapasztalat: 15 év ( kb 3 év Rendszergazda/üzemeltetés, 9 év fejlesztőként, PL/SQL, Java, Spring, kicsi C#, és 3 év vezetőként)
Egyéb: 1-3 havi bónusz.
Illetve kisebb perkek vannak, elsősorban kedvezmények a pénzügyi szolgáltatásokra és partnerekhez... Nem világmegváltás, de van hasznuk.
Utazási támogatás törvény szerint.
Hely: Budapest. Pénzügy domain. ( 2 nap iroda)Az interjú folyamatban 3 emberrel beszélgettem a csapatból. Szakmai oldalról nézve van jelentős különbség ahhoz képest amit eddig csináltam. Kíváncsiság is hajtott... Elsőre jónak tűnik. Érdekesnek tűnnek a témák. Emberileg is nagyon meggyőzőek voltak. És az elmúlt napok alapján is azt tudom mondani, hogy azt tapasztalom amit az interjún eladtak és ez nagyon pozitív.
Mivel már az új helyen vagyok és hetek teltek el...végül az élet beigazolta, hogy valósak voltak a félelmeim és jól tettem, hogy váltottam.
A korábbi cég nemrég mindenkit lapátra tett...fizetésképtelenséggel küzd és mindent összevetve 2,5 havi béremmel lóg... Ráadásul akik utánam léptek, vagy ki lettek rúgva szintén legalább 1 havi bérrel kevesebbek még.
A történet nagyon kellemetlen és a régi kollégákat összefogva próbálunk egymásnak segíteni az elhelyezkedésben illetve jelenleg mérlegelés alatt van, hogy jogi lépéseket teszünk-e közösen vagy sem... Ebbe a részbe jobban nem mennék bele...inkább csak a tanulság miatt írtam le, hogy valakinek a pókösztöne azt mondja, hogy mennie kell, akkor ne habozzon, menjen!Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest