Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Atom, köszönöm mindenkinek
Ha nem válaszol 10 percen belül, megadom azt a telefonszámot/mail-t, amit itt adott meg a ph-n.
-
nagyúr
Dejó erről még nem is hallottam De fasza!
icecave
Jó ha megadod mert felhivják ha nem veszi át, hogy mi legyen De természetesen enélkül is menni fog a dolog: bedobnak neki értesitőt és a legközelebbi helyi postára elviszik a csomagot ahol személyi/lakcim kártya ellenében átveheti.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #94893 üzenetére
Minden nap megyek arra (konditerem), így tökmindegy, hogy feladom ott,ha már posta is van
Egy gond van, nem tudom az "emberem" e-mail cimét és telefonszámát (itt adtam el a cuccost), csak a címét. Ettől még elfogadja,de gondolom, kellene a futárnak a telefonszám legalább.
-
Zoona
aktív tag
válasz madgie #94891 üzenetére
Az biztos, én csak egy bögrét adtam volna fel Miskolcról - Sárvárra, a postaköltsége a bögrének ha rá van irva hogy törékeny 4300 Ft lett volna, ha nincs rajta, hogy törékeny akkor 3600 környéke. Meg is köszöntem a felvilágosítást és feladtam Webox terminálba 700 Ft-ér
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
nagyúr
Frankó, akkor bejelölöm,hogy elviszem a postára, és azt,hogy vigyék ki házhoz. Valami pdf-et ir,hogy igyis-ugyis ki kell nyomtatnom.
-
nagyúr
válasz icecave #94886 üzenetére
Igen, ott kell bediktálni!
De no a postán add fel, használd a Vaterafutárt olcsóbb és több szolgáltatást adnak mint a sima postán
50 helyett 150 az értékbiztositás ami benne van az árban, kijönnek házhoz a csomagfelvételnél, illetve kb -500FT mindenből lejön, csak mellette tudok szólni!
Persze ehhez az kell, hogy időben megrendelje az ember, pl ha most megrendeled akkor holnap jönnek ki a csomagért házhoz és holnapután lesz a cimzettnél (országon belül szigorúan 1 nap alatt ott van )
Tehát ha picit előre gondolkodsz, akkor nyerő vagy
-
nagyúr
Mostanában adott fel valaki a postán csomagot? NEm látom már kirakva a kitöltendő szelvényeket postacsomagra (MPL sima vagy üzleti), állítólag a postán az ablaknál kitöltik az alapján, amit kér az ember. Ez igaz?
-
gyuromoj
veterán
válasz Tibee86 #94884 üzenetére
Nem munkára kell, szóval egy használt is megteszi. Először is ismerkedési célból vennem, másodszor pedig tetszik a szimbiózis ami az Apple cuccok között van.
Mondjuk egy Air i5+SSD+4GB memória jo lehet?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Na ujra kedvet kaptam hogy belépjek a Mac világba.
Netezesre, filmezesre(720p & 1080p, BD ISO) torrentezesre lenne használva.
Illetve az új OSX használhatóan fusson rajta.
Miket lenne érdemes néznem?
Keret kb. 150-200k[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ittakary #94879 üzenetére
Értelmezhető mindkét módon.
Gergőke88: Tetszik. Baromira nem termelem ki, és meglennék nélküle. De a bennem lakó kütyübuzi évek óta legelteti a szemét a MacBook-okon. Igen, talán ez lenne az egyetlen nem tudatos vásárlásom. De ebből valszeg rMBP lesz később.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz madgie #94868 üzenetére
Szerintem itt nem magatokra kell gondolni (mármint tech fórumon aktív tagok), aki használ egyéb dolgokat is a gépen, mint filmtöltés, facebook, néha szövegszerkesztés. Szerintem nekik aztán teljesen mindegy, hogy milyen gép van előtte. Tudják apple=megbízhatóság, "minőség" (ezzel nem mindig értek egyet), de nem vásárolnak tudatosan, mint pl. r3dsnake .
Felhasználás szempontjából valószínűleg nekem se lenne szükség iPhonera (igaz tudjátok i4-em van), de mai napig megbízhatóbb, mint bármelyik androidos telefon a családban.
-
-
Gergőke88
addikt
Jol latom az Apple.hu-n hogy a 6 ill. a 6+ arai felmentek?
Most emeltek vagy mar korabban?[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #94854 üzenetére
Sajnos ilyen "veszély" nem fenyeget, valszeg nem is fog.
-
Totheground
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #94851 üzenetére
Itthon nem jó semmire.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #94847 üzenetére
Kb. ekkora voltam, mikor először vezettem traktort
Akkor már tudtam, hogyan kell, mert apám mellett nőttem fel ilyenekben, mindig vele mentem, amikor csak tudtam. Persze, nézni, meg csinálni azért nem ugyanaz, de nem öltem meg elsőre senkit (nagy a szántóföld ). Ő kombájnnal aratott, én meg mentem mellette a Zetorral (már akinek ez mond valamit).
-
r3dsnake
nagyúr
Az Apple Watch ikon megjelenése megihletett, hogy rendszerezzek kicsit.
-
Dyrtyho
őstag
Ismerösöm fb kiirása a mai nap után
"Most életemben először nem bántam meg, hogy "elkapkodtam" a vásárlást. "Hama'-hama'. "
Gyerekek. Ma este az Apple a szar árfolyam miatt felemelte a macbookok árát ultra brutális módon. Tegnap este 250.000 forinttal olcsóbban vettem meg a gépet, mint ugyanazt ma az Apple oldaláról tettem volna. Azt hiszem néha nem árt elkapkodni a dolgokat" :-))best regards, egy fórumozó blogger
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
Mai nap legnagyobb megszólalása haverom által:
"Jobs halála után már a keynote-ok sem a régiek. Nem is zuhant az Apple részvények ára utána"Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz ittakary #94840 üzenetére
Az ÁFA-csalás (végfelhasználók esetében persze, nem kereskedőéknél) az egyik, amit valamennyire meg is tudok érteni. Rothadjanak meg a 27%-al, főleg úgy, hogy ebből alig történik valami ebben a szaros országban.
Na de politika off.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
olyan aranyos zjunior hogy USD átváltásnál nettó árakkal számol... csak nehogy a pénztárnál döbbenjen rá a hibájára
-
veterán
-
irgum
addikt
válasz szabogabor10 #94833 üzenetére
Az enyém kiegyenesedett!
-
veterán
válasz CharlieDrop #94832 üzenetére
Nekem meg meghajlott.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
gabormgp
senior tag
Tapasztalat a 8.2-vel 5S-sen?
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Én a mai naptól lettem iPhone 4s felhasználó, és 4év Android után picit fura az iOS de szokható. Na már most szerintetek megéri lefrissiteni 8.2-re ?best regards, egy fórumozó blogger
-
gyuromoj
veterán
8.2 első észrevétel:
-
Akksi nagyon jól bírja, főleg hogy éppen töltőn van -Amúgy meg lett egy Apple Watch app, amit nem lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
Tömören, a mai event
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
veterán
-
Zjunior
veterán
Most expensive gold Apple Watch is $17,000 (USD)
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
válasz szabogabor10 #94814 üzenetére
itunes nem dobja fel, de a telefon már tölti is. köszi hogy szóltál.
Apple Watch: hivatalos európai árak és megjelenés![ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Majd holnap most vár a meló.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz szabogabor10 #94808 üzenetére
Majd az ősszel.
-
Arcképgyáros
Köszike, szedem is!
-
veterán
Kinn a 8.2.
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #94811 üzenetére
Jó hogy felhívtad rá a figyelmem. Tetszik nekem is, kivéve hogy rosszul van írva a nevem.
-
Totheground
addikt
Ne, tudom, ki a felelős az első postos képért, de grat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
Sokan hogy várták az iPad Pro-t...hát szépen hoppon maradtak.
-
r3dsnake
nagyúr
469 990 Ft
Fck. Felkúr ez az átváltás meg a magyar árak. Az rMBP 420k, pedig dollárban pontosan ugyanennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyberpunk
félisten
Az új Macbook ért valamit, de ott is beárnyékolja a dolgot az az egy szem USB-C.
-
lacy86
addikt
Ennyi?!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest