Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
Akkor én a helyedben meglesném a magyar posta honlapján tracking number alapján,h wtf 3 hét alatt ki szokták hozni...Mondjuk nekem múltkor az okos postán nem hagyott értesítőt,h megpróbálta kihozni 2x, aztán én nézhettem utána,h vajon hol is van a csomagom....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vans?
őstag
Aprilis otodiken rendeltem a TVC-mall-rol, es meg mindig semmi. China Post ftw.
hábm bábm
-
SÖ
addikt
Ez olyan kérdés mint hogy van az Androidnak, WP-nek, Symbiannak, iOS-nek, egyfajta kinézete, stílusa. Ahogy egy BMW nem lehet összekeverni egy Mecivel. Mindezekre ugyan rácáfol a BlacBerry, de nekik is 2 kemény évük van benne. De ugyanakkor ott van a Symbian erőltetése - vagyis a vezetőség rossz koncepciójának a fejlesztésre való hatása. Későn emelték be a modern elemeket. A BlackBerry is elkésett a B10-el, pedig nagyon jó rendszer volna, de nincs mögötte semmi. Itt vagy meg marad - átvészeli a kritikus időszakot a hűséges fogyasztóival - és tényleg vezető szerepet fog betölteni. Vagy pár év türelmi időt adott csak a B10. Az árai irreálisak.
Az iOS alapjaiban nem fog változni, mert nincs miért. (BB7.0 is a régi Syimbiánt idézte ott lépni kellett) Viszont jönnek olyan újdonságok mint a valós és működőképes ujjlenyomat olvasó, meg ki tudja milyen hardveres újdonságok, csak nyomon kell követni az Apple utóbbi időben levédett szabadalmait. Ehhez hasonló dolgokkal megint forradalmat csinálhat.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Én akkor támogatom csak a változtatást, ha még egységesebbé válik a dolog. Tehát én nagyon bírnám a flat design-t, WP-től szebb GUI nem létezik telefonon.
Viszont ma nyomkodtam S4-et i4S mellett... Egyrészt néha "reccent", másrészt ezt az undorító 50féle ikonformát nem tudnám megszokni... A kijelző nem rossz, de még mindig szebb az i4S (világosabb, színhűbb), viszont az S4-en a "fehér" az siralmas. Formára, kézben fogva sokkal jobban bejön, mint az S3, vagy mint az Xperia Z, de kb ez minden ami pozitívat találtam benne. A szenzorokat nem próbálgattam, mert fölöslegesnek tartom. A lumia820 meg le volt merülve.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ezt értjük de ettől még örökké nem maradhat ilyen, mert az emberek már unják.
Persze van aki inkább unja mint megtapasztalja milyen lehet másként.
De én nem ilyen vagyok. Szerintem jo lesz es elég hamar megszoktuk majd.
Aki nem, az meg így járt.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SÖ
addikt
Mencseszter azt akarja mondani, hogy a változás nem egyenlő a fejlődéssel. Az Apple kitaposott egy utat - egész pontosan Jobs - a letisztult dizájn, és a leegyszerűsített kezelés terén, és ezt nem fogják feladni. Csak Jobs nélkül nem tudják hogyan tovább. Ami várható, hogy még légiesebbé teszik a színvilágot - több lesz az áttűnés - remélhetően nagyságrendekkel több funkcióval, de a struktúra megmarad. Kockáztatni nem fognak, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ha valaki EZT a pólót látná az akciós áron bármelyik Pull&Bear üzletben, megköszönném, ha jelezné. De azt meg méginkább, ha meg is venné, és elpostázná. (OFC előre utalnék.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
A Nokia feltörekvő országokba szánja a vadonatúj rendszerét - az Ashat - olcsó butafonokba. Ahhoz képest mindent tud, színpatikus most ez a szerénység. Már csak egy komolyabb kaszni kéne. [link]
-
Bling95
őstag
En pont hogy kivancsi vagyok milyen lesz az uj , nem hinnem hogy sir ive szart ad ki a keze kozul
Legalabb megint lesz egy kis ujdonsag varazsa
-
agabe
addikt
válasz manchester85 #33582 üzenetére
meglátjuk... legfeljebb tényleg nem frissítünk
-
manchester85
veterán
Én is unom. De csak az unalom miatt változtatni nem biztos, hogy jó dolog. Csak az újdonság varázsa miatt nem biztos, hogy jobb felületet kapsz. Oké, persze, megvárjuk, én is kíváncsian várom, de minden gyökeres változás hordoz magában veszélyeket. Mert lehetett volna úgy is csinálni, hogy az alapokat meghagyják, de a hírek szerint itt elég rendes gyalulás lesz.
i6 Silver
-
agabe
addikt
válasz mondomén #33575 üzenetére
akkor nem frissítek
#33568) manchester85_
nem "csak" a szakma vár változást. sokan felhasználók is unják már az ui-t (ha hiszed ha nem pont amerikában pl.)(#33581) mondomén:
én még reménykedek, hogy pár tweakből ellesnek értelmes dolgokat amik nem is csiricsárék[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz icecave #33574 üzenetére
"Szóval,hogy ennyire hardverfüggő a gyorsasága, az az, ami nem tetszik."
Hát ennél az összes többi platformon lévő működés csak még inkább hardverfüggő.
Blyan!
Te ugyanúgy nem tudod hogy fog kinézni, mégis biztosra veszed, hogy tetszeni fog. Engem csak a mindenáron "flat design" hangoztatás aggaszt kicsit. Pl. a HTC One-on is gyönyörű az az időjárás widget. [link] Tudom, optimalizáció tekintetében hasznos, de kicsit se nevezném szépnek...
i6 Silver
-
mondomén
őstag
Ilyen lesz ni. Manchester meg eret vág.
-
nagyúr
válasz manchester85 #33572 üzenetére
A kinézetével nincs bajom, ami viszont bitangul zavar,hogy iPad 2-n lassú, mint a p*csa, i5 alatt meg hasít. Szóval,hogy ennyire hardverfüggő a gyorsasága, az az, ami nem tetszik.
-
Blyan
félisten
válasz manchester85 #33572 üzenetére
Nem, én nem teszem ezt. Ellenkezőleg. Te vagy aki azt mondja ez jó ez működik sikeres, jaj mi lesz ha elbasszák. Hát miért basznák el??
Jó lesz ez, Te pedig majd megszokod.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mondomén
őstag
Jó lesz az. Maga az iphone dizájn is szép letisztult, passzolni fog hozzá az os...
szerk.
Mikor mutatják be egyébként?[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz manchester85 #33568 üzenetére
Nekem úgy tűnik már most pánikroham kerülget a változásnak csak a lehetőségétől.
Most komolyan! Majd kiderül. Én pl nagyon várom, és láthatóan nem vagyok ezzel egyedül.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
manchester85
veterán
De mit kéne változtatni? Ikonok Androidon is vannak, nem? Felrúgni egy teljes koncepciót? Mert az, hogy bekerülnek újabb dolgok, az oké, na de újraírni az egész UI-t..., hát kíváncsi leszek, De, pont az a kényszeres változtatás, hogy a szakmai követeli a megújuló UI-t. És ha anno azzal a UI-jal jön ki az iPhone, amit most kap, és arra újult volna meg, amilyen a jelenlegi, akkor mi van? Te ugyanúgy fejlődésnek élnéd meg, csak mert két vezető máshogy döntött volna.
Icecave!
Nekem annyi nem tetszik így előzetesen, ahogy hangoztatják az árnyékok, átlátszó elemek megszüntetését. Azért még bízok benne, hogy tetszeni fog, de ezek a kijelentések nem tűnnek kecsegtetőnek...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #33565 üzenetére
Én várom nagyon, az, hogy tetszeni fog-e, majd kiderül, de most elég nekem annyi is,hogy van mire várni
-
Blyan
félisten
válasz manchester85 #33565 üzenetére
Nem kényszeres a változtatás, a változás természetes, ha valami 6 éve változatlan, akkor ott kényszeres változás elleni undor van, nem fordítva.
Másként megvilágítva: ha 6 év után valami változik az egy természetes folyamat, nem pedig kényszeres feltűnési vágy.Nézd, tetszeni fog vagy sem, az majd kiderül. Szerintem tetszeni fog. És biztos lesznek olyan lelkes prédikátorok, akik majd meggyőzik a sznob rétegbe tartozó felhasználókat, hogy ez bizony jó - idehaza Handrás pl.
A sajtburger vagy a Coca Cola íze is megérett a fejlődésre, nem? Nem biztos, hogy attól lesz valami jobb, mert folyton változtatnak rajta, csak hogy mesterségesen gerjesszék a fejlődés jeleit...
Te most egy ételt-italt állítasz szembe egy mobiltelefon és -operációsrendszerrel kapcsolatban?
Erre nehéz mit mondani, főleg bántás nélkül.DE nézzük csak a Colat. A Coke egy olyan termék ami közel egy évszázada létezik és van.
Az Ízét először. Te jártál már az államokban, nem tűnt fel, hogy nem ugyanolyan az íze, mint idehaza?
Pedig feltűnhetett volna, mert csak a szirup ugyanaz, a "vizezés" mértéke 3-5% (hasraütök) eltér majd mindenhol, a nálunk pl sokkal kevésbé édes, mint mondjuk németországban.
Nézzük a brandet, szerinted ez változatlan?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
manchester85
veterán
Nem érted a lényeget.
"leginkább kényszerességre és az újdonságtól való félelemre lenne visszavezető. Ami azért valljuk be a Te korodban nem kéne, hogy jelen legyen - már bocs."
A kényszeres változtatás legalább ekkora gond...
"de az ember, fejlődik, alkalmazkodik. Képes rá."
Így van, csak nehogy egy olyan koncepcióval próbálkozzanak, ami nem fog tetszeni. Az se mellékes, hogy Forstall és Ive egy gyökeresen totálisan más koncepciót képzelt el. Nem nevezhető egyértelmű fejlődésnek egy divatirányzat. Jó néhány kényszeres változtatás megbukott már a történelem során. Az evolúció meg teljesen más. A hardveres fejlődés nevezhető evolúciónak, hisz ott ésszerű magyarázat van rá, hogy miért jobb az újabb a régebbinél. Ez viszont annál jóval szubjektívebb.
A sajtburger vagy a Coca Cola íze is megérett a fejlődésre, nem? Nem biztos, hogy attól lesz valami jobb, mert folyton változtatnak rajta, csak hogy mesterségesen gerjesszék a fejlődés jeleit...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Blyan
félisten
válasz manchester85 #33563 üzenetére
Jesszusom. Senki nem bukik bele semmibe. Idő kell hozzá, valóban nem egy sikersztori, de az MS-t nem kell félteni.
VISZONT: az egy sokkal nagyobb változás, mint amit most láttunk. És ha esetleg Neked nem jön be, az persze előfordulhat - de leginkább kényszerességre és az újdonságtól való félelemre lenne visszavezető. Ami azért valljuk be a Te korodban nem kéne, hogy jelen legyen - már bocs.Szerintem és nem csak szerintem, hanem a felhasználók jórésze szerint is az iOS megérett már egy vérfrissítésre. 6 éve ugyanazt látjuk, minimálisnál is kisebb változással.
Persze van kockázat benne, hiszen vannak akik irtóznak a megszokottól való eltéréstől, de az ember, fejlődik, alkalmazkodik. Képes rá.Valami ilyen zajlott le anno az evolúció során is, nem?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
manchester85
veterán
Kérdés, ez mitől nevezhető fejlődésnek? Az asztali Windows8-tól is hányhatnéka van a legtöbb embernek, szépen bele is bukik a MS. Ez csak változás, nem feltétlenül fejlődés. És rossz irányba is változhat valami. Miért kell az árnyékokat, átlátszó elemeket eltüntetni? Mitől jobb ez a fapados valami? Én nagyon nem vagyok biztos benne, hogy nekem tetszeni fog a "super flat design". A készülék formaterve legyen flat, ne a UI.
i6 Silver
-
-
Sanyi.il
aktív tag
üdv szifonosok!
Ha venni akarok egy használt iphone 4s-t, és a tulaj azt állítja, hogy domino csomagba lett vásárolva, de ugye senki se akar zsákbamacskát venni, ha besétálok a tulajdonossal egy T mobil üzletbe a készülékkel és papírjaival, megtudják mondani nekem hogy van e rá hűség, vagy tényleg dominoba lett vásárolva? -
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
HarryPotter
őstag
válasz Onderon #33552 üzenetére
Ok, a lényegben egyetértünk
Erre a Handrasra igaz az amcsi mondás: you can take him out of Brooklyn but you cannot take Brooklyn out of him[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott nekem egy geveyes iphone 4 /4.3.3/.
Le szeretném pucolni de ugye ezt feltenni nem tudom mert nincs SHSH mentésem róla /egyértelműen a legújabb IOS is kizárva/ és mivel jailbreak van rajta teljes visszaállítást sem szabad csinálni ahogy olvastam. Van esetleg erre valamilyen másik lehetőség? Vagy mindent szépen egyesével ki kell törölnöm?köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
r3dsnake
nagyúr
-
Onderon
senior tag
válasz HarryPotter #33548 üzenetére
Neeem egészen, de majdnem Te azt írtad nem az a baj, hogy sznob, hanem hogy még annak is akar látszani, én meg azt, hogy nem sznob, csak annak akar látszani De nem veszünk össze, tény, hogy egy bunkesz. És nem pacek a pacák (úúú ez rettenetes, bocs. Még nekem is fáj. Viszont lehetne valami tré Adam Sandler film magyar címe)
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Nem, nem alkalminak szánom, de azért mindenhova nem venném fel. 40 óra végülis nem olyan kevés, amit tud menni magától. 10k-t nem adnék egy forgatóért, lehet majd ránézek ebayre, hogy nincs-e "ingyen".
Tudom, hogy az a lényeg, csak még nem nőttem ki teljesen, hogy érdekeljen mások véleménye (nem azt jelenti, hogy az alapján döntök).
Az alapból felállított kritériumaimnak megfelel: bőr szíj, normális márka (svájcit már kihúztam a listáról, árban egész más kategória, de ez japán, rossz nem lehet), letisztult design, ráadásul elég egyedi is szerintem.
Az, hogy automata, az inkább pozitív szerintem, mint negatív.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nord_
veterán
válasz korpicschess #33549 üzenetére
Az a lényeg, hogy neked tetszik!
Ha alkalmi óra lesz, akkor számolj hozzá egy óramozgatót is. Az Orient jó márka, a megfizethető kategóriában ez az egyetlen, amelyik nem műanyag belű cuccokat csinál. Nekem is van egy. -
korpicschess
veterán
Közben találtam boltot ahol van, 28260 Ft.
www.oraparadicsom.hu/php/wtermresz.php?tid=1844
Nagyon hajlok rá.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
HarryPotter
őstag
válasz Onderon #33521 üzenetére
En is ezt írtam , egyetértünk. Redsnake: jó a pszichológus, a legfontosabb, hogy te is akarj változtatni magadon. Ha ez megvan, akkor óriási segítség lehet egy jó pszichológus
[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
r3dsnake
nagyúr
Jó, ha cuki, az teljesen más dolog, olyankor jöhet.
Meg amúgy ha divatórák, akkor jól néz ki ha színes. (sőt, ott pont az zavar, ha classic) De én a hagyományos órákról beszéltem.
Pl EZ a pink Nooka óra egy full fekete cuccban (fekete hosszúujjú ing, fekete öltönynadrág) nagyon jól mutatna
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #33485 üzenetére
Jól néz kis, csak én pl rühelem a fémszíjat, szóval
ezekből válogatnék (az adott szűrésen belül)
-
r3dsnake
nagyúr
Nem akarok semmiféle tudatmódosító bogyót, épp ezért a pszichiáter kizárva részemről, csak pszichológushoz mennék.
tDr1v3r: köszi a választ! A megnyílással/beszéddel úgy érzem nem volna gondom, viszont a javasolt tanácsokat nem biztos, hogy minden esetben követni tudnám. Nagyon rendbe szeretnék tenni a fejemben 1-2 dolgot, és remélhetőleg ez pozitív hatással lenne rám is és valaki másra is. De ha azt tanácsolná, hogy tegyem túl magam a dolgokon ahelyett, hogy megpróbáljam rendbehozni, akkor kérdéses mennyire tudnék ebben partner lenni. Persze, ha ez lenne az egyedüli megoldás/vélemény részéről, akkor megpróbálnék hallgatni rá. Ez az egy fenntartásom van az egésszel kapcsolatban. Amúgy mindenképp menni fogok, és teszek majd egy próbát, ezt magamnak és másnak is megígértem már, úgy érzem jót tenne.
Xero: neked is köszi a választ! Valahogy a dilibogyós megoldásokat mindig erős fenntartásokkal kezelem. Én ezt mindig csak tüneti kezelésnek tartottam, és nem rendes megoldásnak. Nem volnék hajlandó semmi ilyet bevenni. (Persze a pánikroham teljesen más szituáció, mint amiben én vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #33508 üzenetére
Én gyerekkoromban voltak, mivel a tanárok nem igazán tudtak mit kezdeni velem. Aztán kihozták, hogy kicsit gyorsan és máshogy működik a logikám, majd ezzel az eredménnyel a tanárok továbbra sem tudtak mit kezdeni.
Ettől függetlenül rokonnak és nagyon jó barátnak is voltak pánikrohamos problémái némi depresszióval. A legfontosabb, az elmondottak alapján az, hogy olyan dilidokit találjon az ember akivel megvan az összhang és tényleg a probléma forrását akarja megszüntetni akár gyógyszeres kezeléssel is, és nem a tüneteket próbálja elnyomni. Nem biztos, hogy az első vagy második ilyen lesz.
A cimborám mesélte, hogy az övé konkrétan meghalt x idő után és az addigra teljesen helyrekalapált pánikrohamai visszatértek, de idővel felidézte a beszélgetéseket és szépen sikerült legyűrni.
(#33528) r3dsnake: Én sem vagyok bogyó párti, de vannak olyan szituk és esetek, amit csak ilyen módon lehet hosszú távon helyrekalapálni. A fent említett esetnek is kellett a bogyó az elindításához.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #33501 üzenetére
Ér, és vannak ám antideprenszáns gyogyók is, amik használnak. Igaz én még nem voltam, mert vannak olyan kérdések is egy egy állás interjún, hogy állt-e pszi... gyógykezelés alatt? V. volt-e a családban....
Ma a társadalom - legalább 70%-a - rászorulna valamilyen szinten, elég csak körülnézni az utcán. -
Onderon
senior tag
válasz HarryPotter #33520 üzenetére
nem, az a baj, hogy sznobnak akar látszani, holott csak egy bunkó.
-
HarryPotter
őstag
válasz DanielK #33465 üzenetére
A büdös életben nem hallottam a pacek szót...egyébként rémes kifejezés. Handras meg szimplán egy bunkó .... Nem az a baj, hogy sznob, hanem hogy annak is akar látszani.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #33518 üzenetére
Az, patika... mérleg
Kb. ilyen precízen működik a Nexus. Naon meg vagyok elégedve vele, de mivel droid így mindig hozzá kell tennem, hogy egyenlőre. Még nem tudom mennyi időnek kell eltelnie hogy lemossa a múlt örökségét, de jó úton halad.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #33512 üzenetére
Ugyanilyen, de nem ez a lényeg hanem hogy retro. Az az óra is ilyen, ha valakinek ott van a csuklóján azt egy bizonyos korosztaly érti, a fiatalok mint te meg talán hallottak róla mert láttam már olyan huszonévest akin volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #33509 üzenetére
Áh, ha iszok, akkor sokkal szarabb, teljesen hanyagolom mostmár.
mondomén: ez sem tűnik jó megoldásnak.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #33506 üzenetére
Gondolom nem a mostani valójára gondolsz. Nem tudom régen milyen volt.
Nekem azok az órák nem tetszenek amik tele vannak pakolva mindennel.
piroskígyó: én nem hiszek benne..
Egy Fankadeli számban van, remélem jól idézem: "egy kis pálinka és pár barát, felejtette lelkem zavarát".[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Na akkor gyorsan pár kép.... Amik megfordultak nálam. Mind chronograf, de van köztük chonomater is certificationnal
-
DVlad
őstag
Azért az órákat illik minimum 2 halmazba csoportosítani. Mechanikus (felhúzós vagy automata) és a többi vacak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #33504 üzenetére
Akkor gondolom a Tisza cipő sem mond neked semmit?
-
mondomén
őstag
Ez nekem nem tetszik. Az ilyenektől összeakad a szemem, olyan mintha túl sok dolog lenne rajta (pedig nem). Inkább az egyszerűek jönnek be...
@Bling95
Ezek sem rosszak, de az IWC rohadt jó, inkább olyan kéne. Egyébként 70 ezer körül találtam olyanból replikát, hát annak is van ára.Nézzétek csak mi kallódik itthon. Casio gumi szíjjal. [link]
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #33485 üzenetére
Egy barátomnak van ilyen, na nem ilyen csúnya, de ez a széria. Van szép, de elég nehéz. Orient nem svájci, hanem japán. Azért is ennyi. Nekem ez tetszik. Szerintem nem öreges. 19 leszek hétfőn, ja.
Ami később tettél be az gondolom vicc, mert nagyon gáz.Holnap megnézek 1-2 órát szerintem, de Szekszárdon tuti nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Volt már valaki közületek pszichológusnál? Ért is valamit? (bár gondolom ez sok tényezőtől függ.)
privátban is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest