Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 10
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Linux kezdőknek
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nem akarok semmiféle tudatmódosító bogyót, épp ezért a pszichiáter kizárva részemről, csak pszichológushoz mennék.
tDr1v3r: köszi a választ! A megnyílással/beszéddel úgy érzem nem volna gondom, viszont a javasolt tanácsokat nem biztos, hogy minden esetben követni tudnám. Nagyon rendbe szeretnék tenni a fejemben 1-2 dolgot, és remélhetőleg ez pozitív hatással lenne rám is és valaki másra is. De ha azt tanácsolná, hogy tegyem túl magam a dolgokon ahelyett, hogy megpróbáljam rendbehozni, akkor kérdéses mennyire tudnék ebben partner lenni. Persze, ha ez lenne az egyedüli megoldás/vélemény részéről, akkor megpróbálnék hallgatni rá. Ez az egy fenntartásom van az egésszel kapcsolatban. Amúgy mindenképp menni fogok, és teszek majd egy próbát, ezt magamnak és másnak is megígértem már, úgy érzem jót tenne.
Xero: neked is köszi a választ! Valahogy a dilibogyós megoldásokat mindig erős fenntartásokkal kezelem. Én ezt mindig csak tüneti kezelésnek tartottam, és nem rendes megoldásnak. Nem volnék hajlandó semmi ilyet bevenni. (Persze a pánikroham teljesen más szituáció, mint amiben én vagyok.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest