- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz TechN7ne #184902 üzenetére
Másodjára írod le hogy 5500 XT, ne nevettesd már ki magad. Szerinted az jó? 2021-ben? 5K-ra? Full HD-ra is kevés, nem hogy 5K-ra. De ok, azt mondod nem akarsz játszani, de akkor is, nem munkára való, innentől nem tudom máshogy tekinteni csak úgy hogy játékok alatt szarra se lesz jó. Illetve azért az az 5,1Ghz is remélem tudod hogy csak 1 magra értendő, az összes többi 4,7GHz-en fog járni. De azért a 950 ezer forintos ár mellett nem tudok elmenni úgy hogy egy 512GB-os SSD került bele és 8GB RAM, oké hogy cserélhető de ez már az év vicce, elméletileg ez a legkomolyabb kiszerelés belőle, ha jól gondolom, és beletesznek 8GB RAM-ot, nem is értem ki gondolta ezt komolyan és ki az aki ennyi pénzt ad egy ilyen felszereltségű gépért..
Az is rendben van hogy ez Apple és nem a Microsoft operációs rendszere fut rajta, de 1 millió forintról beszélünk és beletesznek 8 GB RAM-ot, mesébe nincs ilyen, komolyan.
Abban egyetértünk hogy esztétikailag az újabb széria már viccparádé, persze tudom sokaknak meg nagyon elnyerte a tetszését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...