Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz FET-MEN #16817 üzenetére
Teljesen korrekt cucc, én szerettem, csakhát valamelyik önjelölt rajgengszter ellopta. :< De amúgy tényleg nem rossz, annyi hogy a hátlapja eléggé karcolódik, ezért minimum kell rá egy fólia, de inkább valami hátlapra pattintható keménytok. Nekem is azzal volt...
Viszont könnyű és vékony, belesimul a zsebedbe, alig foglal el helyet; a szoftvere gyors, szép a kijelzője (mondjuk nem IPS, de jóféle TN-es), és az akku is sokáig bírja. (3-4 naponta dugtam gépre tölteni, vegyes WiFi-s netezés / játék / videózgatás mellett bírta addig.)
Szerintem érdmes venni egyet (persze nem APR-től, hanem pl. tőle), aztán ha nem tetszik, akkor eladhatod minimális bukóval..
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest