Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz DanielK #14297 üzenetére
Windowsos változatnál mérföldekkel jobb, de hosszú távon még OSX-en sem annyira jó szerintem. Legalábbis Lionon nem, Snow León sokkal jobb volt. Én is Chrome-ot használok most. Reméljük Mountain Lionban megint gatyába rázza Apple. Érkezhetne már.
Arra is megkapod egyébként az ingyen OSX frissítést, vagy az csak új kiadású gépeknél jár? -
DanielK
addikt
válasz Solar_Wind #14296 üzenetére
winről érkezve a safari ég és föld! winen olyan lasú volt és crashelt, mint állat.
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #14289 üzenetére
+Ocarin is:
MacBook Pro 13" late 2011 (az erősebb), újonnan istyleban, mert ott most akciós.
Köszönöm! -
DanielK
addikt
Én idén biztos, nem váltok az új telefonra... Ma vettem egy MacBook Pro-t. Hát beszarás, hogy milyen jó ez az op rendszer. Minden simább, mint windowson. Az itunes, a safari stb.
Emiatt visszatérek a safarira, mivel ezt fogom használni a macen.Látszik, hogy minden erre van optimalizálva és nem a winre. Azt csak muszájból csinálta meg az apple...
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #14284 üzenetére
Itt biztos nem, ha elkezd szarakodni, akkor kuka.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz máyköl #14277 üzenetére
Szerencsére, csak volt.
Tomics: Nekem sima döfim volt, ha szereted buherálni a telefont, akkor jó vétel. De ha csak használni akarod, akkor az nem a te telefonod.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ocarina
aktív tag
-
Mr X
veterán
válasz máyköl #14274 üzenetére
Ha már úgyis itt vagy... Fotóadatfolyam megy iCloud-ba. Megtekinthető az PC-n is valahogy, vagy csak annyi az értelme, hogy a többi iOS eszközre is leszinkronizálja? Egy restore után képes onnan a fotókat visszaállítani a telefonra?
Kis plusz: szegény embert az ág is húzza
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Használ(t) innen valaki motorola defy+ -t?
Gondolkodom, hogy veszek egyet mert elég jó áron van, amíg nem jön az új szifon (jelenleg samsung wave i-em van ami borzalom SW terén)
PH! addikt since 2004
-
máyköl
veterán
Benéztem (sajnos) az Sgs Off topikba megint, úristen, mi megy ott?
-
senior tag
-
máyköl
veterán
Handras:
"Ettől függetlenül lett volna post, de nincs miről írni (oké még lógok egy Retinás MBP befejező posttal, de arra nincs időm, majd vasárnap megírom), ha néha átfutom a netet hajnalban, zéró érdekes hírt találok. Semmi. Na jó, talán a 7 inches iPad találgatások, amik mondjuk tavaly is felmerültek, aztán nem lett belőle semmi, talán annyi a különbség, hogy bizonyos okok miatt amit nem fejthetek ki, nem fogadnék arra, hogy nem lesz hamarosan egy ilyesmi lépése az Apple-nek. Készülnek valamire az tuti."
Tartom a véleményem. Szerintem nem lesz kisebb iPad.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tomics
addikt
PH! addikt since 2004
-
Sickboy25
addikt
Létezik olyan app, amivel egyszerre figyelhetem a CPU és RAM használatot és estleg listázza, hogy mi mennyit eszik?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #14249 üzenetére
Ezért lehet, hogy JB-zek.
-
xlife11
senior tag
Hatalmas.
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #14249 üzenetére
Remélem, hogy nem. PC-s appok teljes kezelhetősége miatt, amit az új UI tesz lehetővé. Ezt hozza a Win8.
"Egyszerűen kell a nagyobb kijelző, a rendes billentyűzet és az egér"
Ez igaz, mégis esik a PC, de még a notebook piaca is, mindenki kezd átállni a billentyűzet nélküli megoldásokra. [link]
"WP platform is haldoklik."
Ahhoz képest, ahogy Ballmer koporsóban temette az iPhone-t a WP megjelenésekkor.
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
Azt, hogy milyen függő eredetileg az iPhone 4-em, hogyan tudom a legbiztosabban kideríteni?
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
manchester85
veterán
"Aki szórakozásra vásáról tablettet, az továbbra is iPadot fog venni, munkára viszont Surface. Ez a jövő."
A jövő az az, hogy igazi munkára egy tablet sose lesz olyan jó, mint egy PC vagy Mac. Egyszerűen kell a nagyobb kijelző, a rendes billentyűzet és az egér. Bukni fog a Surface ennyiért az tuti, ahogy a WP platform is haldoklik.
i6 Silver
-
SÖ
addikt
Bill Gates és a Surface. Pontosan így gondolom én is. Erős versenyző lesz a tablettek piacán. De az össze többi állításával nem értek egyet.
„Nem kell kompromisszumokat kötnünk. Mindent megkapunk egy eszköztől, amit egy táblagéptől vagy egy PC-től várnánk."
Ha ez csak félig igaz, már jobb lesz mint az iPad. Van rá esély, mivel a PC-s appokról beszélünk, nem úgy az iPad-nál, ahol OSX helyet iOS-re írt független, jó esetben komplementációkról van szó. PL. iPhoto már létezik OSX/ iOS-re, de ezek az appok kivételnek számítanak. Winen egy platformon ez nem probléma, telje értékű asztali alkalmazásokra lehet számítani.
"A Microsoft korábbi táblagépei nem véletlenül lettek sikertelenek,... Ezek az eszközök sosem tudtak igazán „esztétikusak és vékonyak, és könnyen hordozhatóak” lenni."
Nem ez volt a sikertelenség oka, hanem a nehezen kezelhető interfész. A Win8 már teljesen ujbarát úgy, hogy semennyi nem veszít funkcionalitásából az adot app.
A nagy kérdés, hogy lesz-e olyan stabil, és támogatott, mint az iOS.
szrk. Aki szórakozásra vásáról tablettet, az továbbra is iPadot fog venni, munkára viszont Surface. Ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #14233 üzenetére
Nem rossz az a formavilág ma sem szerintem.
De a Legnd szerintem szebb, mint a One V. -
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #14240 üzenetére
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #14233 üzenetére
Nekem tetszik a formája, bár inkább akkor a Hero bőrét húzogatják. Azért az viszont vicces, hogy anyaghasználatban odaveri ez a kicsike, a Samsung csúcsmodelljeit. Természetesen, csak szerintem!
-
spyduck
nagyúr
Beszélgettem Skypeon az egyik vér androidos cimbimmel
-
GALARDO
addikt
Ma vettem egy HTC One V-t, remélem a következő szifon fémből lesz.
-
senior tag
-
senior tag
Instagram hashtageket hogyan tároljátok? Nincs ilyen alkalmazás rá,mint androidra a hashtagforandroid?
-
Ricardo
titán
-
senior tag
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #14217 üzenetére
Erről jut eszembe, már akartam írni is. Van egy nagyon jó zenés app - Cool Keyboard. Sőt van egy másik, ha jól emlékszem Screan Record v. ilyesmi. Ezzel a kijelző tartalmát tudom rögzíteni. Remélem hangot is vesz. Ha rászánom magam, hogy megvegyem, pár zongora szonátát felveszek nektek saját előadásban.
-
SÖ
addikt
INTERNET KAPCSOLAT
TE MÉG VEZETÉKEST HASZNÁLSZ?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Photobombing SmartEast módra
[link]
Új hozzászólás Aktív témák