Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #168194 üzenetére
Én garmin fenixet javaslok ezekhez. Én is ilyet használok (egy 5x-et), túrázás, biciklizés, úszás, séta kültéren, futógép és evezőpad és szobabicikli beltéren amivel eddig használtam már, mindegyikhez van külön widget (meg még elég sok sporthoz), jók a csatlakozási képességei (mellkaspánt, biciklis computer, wattmérő a pedálhoz stb stb.) és baromi sokáig bírja az akkuja (tevékenységtől és gps-től függően 5-10 nap között). Csak jót tudok róla mondani, az elmúlt évek egyik legkompromisszummentesebb vétele volt a cuccaim között.
-
.Szaki.
addikt
Úszáshoz és bicózáshoz Ti milyen órát, vagy karkötőt vennétek?
Néztem a Huawei Band2 Pro-t, Xiaomi-t, illetve még a Samsung Gear Fit2 Pro-t is, de utóbbi valami elképesztően drága az előző kettőhöz képest.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #168176 üzenetére
Ha amcsiból hozzák vegyél Apple Watch 4 SS-t, kint jó ára van.
-
nagyúr
válasz TechN7ne #168165 üzenetére
Mondtam,hogy csak nézetegetem, ha mindent megvennék, amit nézegetek, koldus lennék
Igen, incs játék, ami nem megy rajta ultra-n, hála Istennek.
Ps4 PRO-m már volt, az exkluzívokat kijátszottam, aztán eladtam.
Most jönne egy One, szintén ilyen céllal. Viszont az tény, hogy FH4, GOW4, FM7 van PC-re is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #168168 üzenetére
8 esetén se olyan mint X-nél, de minek vegyek egy még nagyobb telefont mint az X, ha már az is nagy, illetve rosszabb képminőségben. Szóval az XR nekem kevesebbet ad mint egy X.
3D Touch: Hívásnál, beállításoknak aksit ha megakarom nézni, Safariban ha egy oldalba bele akarok menni...stb stb.
Amúgy nem fikázom az XR-t, mert tényleg jó, csak nem nekem. Nekem az igaz még mindig egy i8 méret lenne teljes keretes X/XS minőségű kijelzővel.
XS-t is vehetnék megint, de 180-ért találni normális X-et is +90-100 ezret nem ér az XS.
Gsx-rr: Passz ott ez hogy van.
Milyet vettél? S4 Fekete?
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #168161 üzenetére
Minek?
Látom neked is akad egy nem rossz pc-d...
Nekem a gépre rá van kötve minden kijelző ami a háztartásban van és szépen elvezetve a kábelek ,nagy tv n nyomom a gamet ,teljesítményben egy konzol sem érheti fel ,ráadást nem is akarok varezolni de egy csomó minden ingyé ,aminek meg kell az online része megveszem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hardveraprón nem lehet már menteni a kereséseket (akár pénzért is), hogy e-mail-t kapjak,ha felraknak valamit?
-
Gsx-rr
veterán
válasz gyuromoj #168156 üzenetére
Mar egy repjegyvasarlas se egyszeru. Nekem kozvetlen jarat nincs,barmelyik legitarsasaggal megyek at kell szallnom. A legolcsobb jegy kb 500 Euro.
Viszont ha Brusszelbe utazom es onnan atmegyek egy masik repterre es ugy jovok haza akkor mar talalok jegyet borond nelkul 150-180 Euroert+ a Brusszel Budapestre 50 euro korul. Ha hozzarakok egy borondot akkor is kb 150 eurot sporolok. -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Totheground
addikt
Sracok, iden mindannyian tobb adot fizettunk, mint az Amazon es a Netflix osszesen (legalabbis az allamokban).
Vagy inkabb
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Totheground #168142 üzenetére
Értem én, nem szereted a retket, egy alma, amibe beleharaptak jobb
-
Gergőke88
addikt
Ment valaki a Huawei boltnyitora sorba allni?
-
nagyúr
Ja, de ettől még a szálló port tudja csak "berántani" a szűrőn át. Ami messze van, azt b*szhatom. Főleg, hogy még a közvetelen környezetében is van por. Szerintem túl kicsik a lyukak, vagy mittudomén. Segít, de nem eleget. Aki azt mondja, baromi jól működik, ott nála állandó a szálló por, tehát valami mindig felkavarja, hogy "be tudja szippantani" a légtisztító.
-
b4zsi-
őstag
Gergőke88 vettél végül valamilyen órát?
-
legenda
válasz icecave #168126 üzenetére
A fekete színű bútorokon és is látok már 3 nap után némi port, ha megfelelő szögben és fényben nézem, néha nem is bírom megállni és letörlöm nagytakarításon kívül is.
Itt Újpesten, a fák között, nem közvetlenül a nagyobb utak mellett, egy fokkal még jobb is, amikor a Szentendrein latunk, a nagy forgalom - pont egy kereszteződésnél -, buszfordulók és -végállomás...stb. mellett, az húzósabb volt adott tekintetben..Szaki.: Azt megtanultam, hogy a fekete színű bútor kerülendő ilyen szempontból, pedig jól mutat amúgy.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Hát nálunk is minden héten vasárnap végignyaljuk az egész lakást, portörlés, porszívózás, de megy egész nap kokszon a xiaomi air purifier is (ha itthon vagyunk, csak lassú fordulaton), mégis 2-3 nap után már látom a gépházam tetején a port... Ok, itt a Tímár utcában nem messze tőlünk van egy építkezés, de akkor is brutál, ami por itt van
-
SÖ
addikt
Kinek van robot fűnyírója?😁 GPS alapján dolgozik.
-
legenda
válasz .Szaki. #168116 üzenetére
Sokat számít, nekünk egy nagy párátlanító készülék van, ami tisztítja a levegőt is, hát rossz nézni néha, mennyi poros szösz van kiszedve hetente a szűrőjéről úgy, hogy minden héten nagytakarítás van az egész lakásban, mert rühellem a minimális port is, ráadásul van fekete színű bútor is, amin nagyon hamar meglátszik kevéske por is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
.Szaki.
addikt
válasz DanielK #168115 üzenetére
Jól gondolod, BP.
Igen, így ahogy mondod, hetente csinálom én is a nagy porszívózást plusz portalanítást, meg ugye ahogy írtam a kicsit meg körbeküldöm Szerdánként is, de rá két napra olyan kb, mintha nem csináltam volna semmit. Jövőhéten tervezek hazavinni egy légtisztítót kipróbálni, hátha számít valamit.
-
DanielK
addikt
válasz .Szaki. #168114 üzenetére
Hol laksz?
Pesten minden poros. Amikor kint voltunk Angliában (Chepstow-ban, Walesben), akkor a két hetente történt takarításkor alig volt por. Szinte elég lett volna havonta porolgatni. Az asztali gépben 1 év alatt nem gyűlt annyi por össze a porfogóban, mint itthon 1 hónap alatt.
Nagyon durva. Itthon hetente porszívózni kell... -
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #168113 üzenetére
Én Szerdán és Szombaton járatom, Szombaton pedig megyek a naggyal is, de valamiért iszonyat poros a lakás mindig, pedig rendesen takarítom a bútorokat is meg minden egyebet.
Mindenesetre jobban belegondolva abban tényleg igazad lehet, hogy egy ilyen okosabb ketyerével, ami már alaprajz szerint egy bejárt úton halad minden esetben és mondjuk 2 naponta körbemegy a lakáson, az már elég lehet.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #168109 üzenetére
Igen ismerem, néztem már teszt videókat az új modellekről. Én viszont kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ténylegesen ki tud takarítani egy hagyományos porszívó szintjén, mert ami az előnye, az a hátránya is. Ez pedig a méret. Tök jó, hogy kompakt, mert befér az ágy alá, meg egyéb alacsony belmagasságú helyekre, viszont ez egy zéró végkimenetelű játék, mert valahonnan meg hiányzik a hagyományos méret, ez pedig a portartály. Baromi hamar megtelik. Nekem ez úgy kényelmes, hogy amíg én takarítok a naggyal, addig a kicsit meg beküldöm a kis helyekre.
Ami az újaknál nagyon tetszik, hogy automatán mennek a dokkolójukra ha úgy érzik, hogy kezd kevés lenni a nafta, na meg az, hogy be lehet határolni, hogy mely területeken takarítson ki, meg feltérképezi a lakást és amint megtalálta a megfelelő útvonalat, akkor mindig azt járja végig. Egy olyan ki butánál, mint az enyém, azt csak bekapcsolod, elindul a vakvilágba, aztán ha nekimegy valaminek, akkor fordul jobbra, aztán megint nekimegy valaminek, megint fordul jobbra és így tovább. Ami viszont jó benne, hogy van három programja, amit maga szabályoz, az egyik, amikor megy a semmibe, a másik a sarok program, akkor végig megy a fal mentén, a harmadik pedig amikor valahol sok port érzékel, akkor körkörösen kezd járni.
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #168104 üzenetére
Nekunk az van, es tobbet nem tud igazan, csak annyi, hogy alulra csatolhato egy mop resz viztartallyal es kemeny feluleten az meg pluszban jol portalanit, es ha amugy sem koszos a padlo akkor utana tok tisztanak is erzodik.
Persze igazi koszt nem tud rendesen felmosni, de azert van haszna ha nagyon nincs ideje valakinek -
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #168103 üzenetére
Nekem van egy robotporszívóm, de az nem okos, hanem még buta.
Egy Sencor. Robotporszívóhoz képest fillérekbe került. ~20 körül. Akkor még nem igazán voltak okosporszívók, na meg nekem arra kell, hogy mivel az ágyam négy lábon áll, alatta kiporszívózzon, ez pedig mm pontosan befér alá. Egész ügyesen végzi a dolgát egyébként.
-
nagyúr
Robotporszívó van valakinek? Vasárnap délelőtt takarítottuk ki a lakást, hétfő este teleszívta a porzsákját, szóval csinál is valamit
Nekem egyelőre nagyon szimpatikus, Xiaomi 1. generációsat vettem egyik ismerősömtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest