Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gergőke88 #124292 üzenetére
Vannak sokkal jobb ar-ertek aranyuak mar. YiCam-ban es Firefly 6s-ben alapbol van wifi. En az utobbit ajanlanam.
B-L-A-C-K: wifis kartya csak nagy meretu SD-bol van, es allitolag nagyon szarok. Egy idoben ra voltam porogve a temara, de inkabb nem vettem. Az eddigi Eye-Fi kartyaknak most szunt meg a hatterszolgaltatasa, mar csak az ujak mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Redsnake: sj4000 felejtő?
Haverom goproja egyből át tuja dobni a felvételek iphonera, melyik sj tudja ezt? -
nagyúr
...éééés végeztem a melóval. Asszem' ma már nem dolgozok többet
-
-
r4z
nagyúr
válasz Blaise #124280 üzenetére
MK2.5-öt vezettem sokat a régi, 114 lovas 1.8TDCi-vel (2010-es évjáratot), másfélért ki lehet fogni belőle szépeket jól felszerelve. 2 milláért meg a kínálat tetejét kapja az ember. A jó MK3 olyan 2.3-2.5 környékén indul.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
agabe
addikt
Volt korábban kalapácsos teszt nano shield fóliáról (lehet, hogy nem itt, de ide elfér)
Na hát ez a videó kicsit durvább főleg a második részénél amikor elkezdi az olló hegyével tiszta erővel ütni ...asszem kell nekem ilyen fólia. Ha épp nincs nálam kalapács jó lesz teló is[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Tibee86 #124254 üzenetére
Én is ilyen antidízeles vagyok, DE az N57S olyan pokolian jó, hogy az kéne. Meg talán a V12 TDI, ha nem csak a böhöm Q7-be pakolnák bele, hanem mondjuk az R8-ba vagy az RS6-ba is.
gyuromoj: Azon tanultam 1.9 SDI - a lehető legkevesebb erő a világ legkellemetlenebb indukciós zajával. Pfejj
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
gyuromoj
veterán
Amúgy nekem ha meglesz végre egyszer a jogsim, akkor dízel 4-es Golf lesz a cél.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
B-L-A-C-K
Lehet butaságot írok, de Tesla-n nem gondolkoztál? (nem értek a kocsikhoz/motorokhoz)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #124254 üzenetére
Ez nagyon gyenge duma! Kellene az neked! Fülig érne a szád egy ilyen autóban ,és meg se mondanád ,hogy dizel.
Én is preferálnám a benzinest ,mint eddig tettem is ,de nem nagyon van alternatíva a benzines kínálatban ilyen teljesítménynél hacsak nem Amg,vagy M ,de az más kategória.
Arról nem beszélve ,hogy Eu-ban ezek használtan szinte eladhatatlanok,4-5 literes benzinesre gondolok.
Mi a baj egy 400Le-autóval a napi használatban? Ez nem egy felhúzott 2-es Golf amivel nem lehet normálisan közlekedni.
Véleményed akkor lenne mérvadó ,ha már vezettél volna ilyen autókat......Ja igen! ezekre azért igencsak elkel egy téli gumi az adott évszakban!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na meg is van a tuti kocsi, már csak egy sofőr kell...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #124253 üzenetére
Nem lehet sajnos ilyet (még azt se hogy megvesszük jó áron, mert a cég ezeket bérli), pedig nagyon nem bánnánk, főleg mert most kapja pár héten belül a zsír új Octávia kombit, és ugye pár hónap adhatjuk is vissza, pedig pont fasza lenne...
Tibee86: Nem vezettél még jó dízeleket akkor, én vezettem már pár jobb fajtát, otthon Faternak is egy ~2011-es Merci C220 DCI van, elnyűhetetlen, és nem is megy rosszul, cserébe alig eszik.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gsx-rr #124243 üzenetére
Remélem azért nem haragszol meg, hogy nekem ez a véleményem a dízel autókról. Teherautóba jó, de sajátnak soha nem kéne egy kerregő. Egyik kedvenc mondásom ehhez: "Dízel autóval járni olyan mint melegnek lenni, egyre inkább elfogadott, de még mindig szar..."
Elhiszem neked, hogy nem mindegy az a pénz, de vajon minek napi használatra a 400 lóerős autó? -
hdanit610
aktív tag
@Black: Avensisben nem gondolkodtál? Kombi, mx. 10 éves bőven található diesel is és benzines is az árplafonon belül. Fontos, hogy a 2,2-es és 2,2-es d-cat a kerülendő kategória. A 2.0 d4d rendben van, illetve a benzinesek is problémásak. Ezen felül mindegy, mert Toyota, baja nem nagyon lesz.
-
djnyakesz
aktív tag
Halihó,
Tudtok nekem javasolni valakit, aki Iphone 4S kijelzőt tudna javítani , hozott anyaggal? Keresem a megfelelő embert de nem találom egyelőre...
Megvan az elő és hátlap is. Így néz ki!
-
-Ben-
veterán
Hm.. Mostanában feltűnően sok a frissen regisztrált, 0 napos érdeklődő a hirdetése(i)mre...
Ráadásul mind hasonlóan ír, pedig nem azonos neműek és máshonnan is írnak... Érdekes ez -
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #124237 üzenetére
Érdekes hozzáállás. Ha így lenne mint te gondolod akkor nem lennének ennyire népszerűek pl M50d (BMW)
Hozzáteszem az ennek megfelelő 750i (benzines 2 turbóval) egy hulladék.
.Hidd el azért nem mindegy hogy 19-20 liter ,vagy 10-11. Napi 10-15.000.- forint azért jelentős összeg.
Aki megteheti is elkölti másra. Persze van akit ez nem érdekel.RazorGTR1: 750d ugyanez,naponta tapasztalom milyen is!
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gsx-rr #124235 üzenetére
Azok az évezred viccei. Persze a gyártók szempontjából érthető, használd 1-2 évig és utána vegyél újat.
Dízelt max akkor vennék ha napi több száz km-et ingáznék. Na jó akkor se.A példádhoz: Ha telik 400 pacis autóra, akkor biztos nem a fogyasztását fogom nézni.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #124207 üzenetére
Az a 2.0 PD motor egy rakas ..., csak a 2.0 CR TDI a jó. Az sokkal problémamentesebb. De az nyilván drágább is. Nem véletlenül...
Milyen autót vegyek topikba kérdezz rá.
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jojo5 #124205 üzenetére
Első terv az volt hogy 3M és 5-ös bömbi, de rájöttem a gatyám rámenne tök feleslegesen, 1.5 évre kell valami max, és 3M is feleslegesnek tartom. Passát B6-on gondolkodom, csak ki kellene fogni valami jót, jó áron. Na meg olyan ~3 hónap múlva lenne esedékes. Ez pl simán jó lenne, csak lebeszéltek erről, mert állítólag szar ez a motor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest