Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz icecave #122178 üzenetére
Vegyek egyet ujra a talalkozo kedveert ?
N-es androidot is lehetne mar rajta nezegetni, meg nagyjabol jo tenyleg, de 5X haza..hat az mostani arkategoriajan (az olcsobb 16GB-os verzio arara gondolok) is kicsit gyenge.
6P meg jo fogasra, de azonkivul, hogy nagyobb nem mukodik jobban mint 5X (najo multitask kicsit)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az irigység meg az anyagi javakkal való kérkedés szerintem nem tipikusan magyar, inkább globális tulajdonság. A kettő meg szül némi ellentétet, valljuk be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zjunior #122188 üzenetére
Te beteg vagy
rajtad nem lehet eleget gunyolodni h eszrevedd megfulok
En irigy rad? Peeersze fo az onbizalom Z, de azert nalad kicsit megszaladt... Nalad nagyobb kirakatembert meg sosem lattam respekt valakinek ilyennek is kell lenni.
Gyasznappa hirdetem a mai napot h letoroltel facebookrol... Mi lesz igy velem a napi 30 kajafotod nelkul?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz ittakary #122187 üzenetére
Igen! Tudom...
Sajnalom
De lehet ha azt irnam h trabantunk van akkor buszke lennel?
Biztos te faterod is ilyen kis ugyes tud lenni...
Direkt ezert írom mert hianyzik a magyar mentalitas az irigyseg...
De hat kacagok csak
Hihihi keep going..
Lehet dronokat kellene posztolni[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy ezek olyan kocsit hogy Pesten véletlenül sincsenek...:/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen gáz már, hogy iStyle-ban sincs ezüst színű SE. Még csak megnézni sem lehet, nem hogy megvenni.
⭐ Stella
-
nagyúr
Remélem iOFF talira már a OnePlus 3-mal tudok menni most jelenik meg 14-én, egyből megveszem ~ 1 hét a szállítás szóval eméletileg nem lesz para
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122171 üzenetére
Feltudom, fóliában már baromi tapasztalt vagyok, de ezzel még sosem próbálkoztam. Egyik üzletben pontosan feltették nekem a westendben, direkt mondtam, hogy ugye 6S-re való a cucc, mert 6-nál kicsit jobban kerekedik a 6S a szélei felé, mondták,hogy persze. Mire kiértem a westendből körben nagyon vékonyan ugyan, de szépen feljött, végigfutott a levegő.
Azóta mondjuk azt sem tudom, milyet vegyek, csomó márkás fólia is 6/6S-nek van írva, vagyis ugyanazt árulják mindkettőre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Van valaki a topikban, aki vállal üvegfólia felrakást? Bár ez így necces, inkább úgy kérdezem, kinek van tapasztalata. felrakná-e az az enyémre is, természetesen semmi negatív megtorlás nem érné, ha elb*szná. Magamat se büntetem meg, ha elrontom.
-
legiaap
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon régóta nem nézek F1-et de ez az eszement pálya felkeltette az érdeklődésemet.
⭐ Stella
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #122146 üzenetére
Az a baj, hogy nem is mernék visszamenni droidra, csak a stockra, így maradna a nexus (bár még HTC-t hallottam, hogy híresen jó és stabil a sense, de fene tudja, így van-e). Ott meg 5X-et meg kellene tapperolnom, de elég tamagocsi-műanyag lenne szerintem, főleg 6s után, 6P odab*sz mindenhogy, anyagminőség, stb.,de baromi nagy
-
nagyúr
1-én mint kiderült, asszony már betervezett egy hétvégét, szóval előtte nekem is jobb. 28 is jó.
-
SÖ
addikt
Ez is azt a prognózisomat vetíti előre amit már évek óta hangsúlyozok. Gombok nélküli tisztán gesztus vezérlés, QI töltés WiFi server/szinkron . Ebből már egy csati megszűnése engem igazol. Remélem a nagy dobás mégis csak a home gomb elhagyása lesz. Power gombot is ki lehet váltani szoftveresen.
-
GALARDO
addikt
Nézem ezeket a UC4 videókat, és kapkodom az állam. Nem hittem volna, hogy még le tud nyűgözni a videojáték ipar.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Gergőke88
addikt
Szerkeszteni kene mar ezt a kepernyokepet az elso hszben.
kali kuka, oroszlan kuka... -
w333
félisten
válasz r3dsnake #122118 üzenetére
A lightning-on nincs analóg kimenet.
És az miből tart hogy a Lightining töltővezetője 3.5 Jack -ként üzemeljen
(#122117) radi8tor1
Még így előre nem tudom hogy mi lesz ... mert lehet hogy elutazunk !
Ezért nem töltöttem még ki !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Ez az "eltűnik a jack csati" mottójára? Hát ha ezt meglépi az apple, és csak mindenféle buzi kis átalakítóval lehet fülest nyomni a telefonhoz, akkor azt hiszem "végeztünk".
Kár, hogy a Nexus 5X aolyam műanyag tamagocsi, a 6P meg egy monstrum, bár utóbbin még mindig gondolkodom. Legalább lehetne mondani, hogy kisgyerek, nagy telefonnal.
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #122094 üzenetére
Mondtam már, hogy laktózérzékenyként járna neki némi adóvisszatérítés? Háziorvostól egy papír, hogy bizonyítottan és örökké fennálló dolog a tejcukorérzékenység, odaadod a könyvelőnek, nekem hatvanvalahányezer jön vissza csak a tavalyiból... plusz még pár évnyi lóvé, mert önrevíziót csináltam, öt évre visszamenőleg lehet.
Azon poénkodtam az asszonnyal, hogy ha már ez van, legalább egy garázsajtónyi lóvé visszajön
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #122104 üzenetére
Tippmixen ez néha jól jönne, de sajnos ott ilyen nincs...
-
Totheground
addikt
Nem aranyos, amikor a kollégák elfelejtik, hogy léteznek időzónák, és csak azért mert ők a LATAM régióban vannak, nem biztos, hogy mindenki más is?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Most nincs kedvem ilyenhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest