-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
heidrich #77102 üzenetére
Na az ilyen beállításokon túl vagyok mindig pillanatok alatt, csak azok nem jönnek egyből amikor valami hülyeség MacSzopat most az volt a megoldás, hogy nem az iPhone és iCloud-ot kellett cseszegetni hanem az Aperture - iPhoto felrakásának a sorrendje mivel az Aperture beállításai egyszerűen felülírták a korábbi beállításokat és ott nem volt belőve a pfotostream így az iPhotoba meg sem jelent plussz az alapbeállításokat is felülírta ott ahol te mutattad hiába volt bekapcsolva.
-
Dtomi
őstag
Újra tettem az iphoto-t a mac-re mert a régi folyamat cseszegetett hogy frissítsem, azóta az új is cseszegetett hogy frissítsem most a 9.5.1 van fent ami a legújabb, ezzel az a baj, hogy az iphone azóta nem hajlandó wifin fellőni a mac-re photostream-ből a képeket beállítottam a fotostreamet, gyönyörűen bemásolja filmtekercsből a képet de nem jelenik meg a túloldalon valakinek ötlete?
-
Dtomi
őstag
válasz
legiaap #75824 üzenetére
PLACEBÓ
Hülyeséget ne beszéljünk már, csak tudom mennyit ment eddig a telefonom, vannak dolgok amik mérhetőek, egyik ilyen az IDŐ
nem úgy érzem hanem látom!! Számtalan dolog miatt lehet hogy nekem használt a frissítés ahogyan egy teljes restore is segíthet sokszor
peace
-
Dtomi
őstag
válasz
manchester85 #19199 üzenetére
Tőletek lesz szép ez a fórum, válaszolni egyik nem tud a kérdésre... de az 5804 hozzászólásod fele fikázás a másik meg oltogatás. PH! RULZ
-
Dtomi
őstag
válasz
manchester85 #19199 üzenetére
Hogy szarnál sünt
-
Dtomi
őstag
Valaki tudja, hogy hogy a jó életbe van az hogy iTunes purchase history-ba hogy lehet az, hogy nem szerepel egy app amit letöltöttem?!
-
Dtomi
őstag
Hy egy pár napja nem működik az instagrammom 3G whited0oe 3.1.2 leszedtem az 2.0.1 től 2.5.1 ig az összes telepítőt mindennel ugyan az van megnyitja és kilép egyből a jelentések viszont jönnek rendesen ha valaki lájkolja a régi képeim vagy újs ismerős lép fel. Ötlet valakinek?
-
Dtomi
őstag
Hy
régi szeretett 3G-m úgy néz ki megadta magát, se kép, se hang, eddig tünetmentes volt. Rádugom a töltőre töltést se jelez, ha gépre ott is semmi :S kuka?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...