-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajati
aktív tag
Hali!
megyek voltra haverokkal és kénen nekem valami pót aksi i4-hez mit ajánlotok (nem fontos ez a tokban levős forma) lényeg hogy 2x feltöltést kibírjon ha van ilyen persze
köszönöm üdv t.
-
tajati
aktív tag
Hali! olyan kérdésem lenne hogy át akarok huzni appot itunesböl iphone-ra de nem engedi rá huzom appot és vissza ugrik nem másolja...mi a megoldás?
üdv t.
-
tajati
aktív tag
Üdv!
haver most vett használtan iphone 3g-t.. 4.2.1 van rajta...eléggé döcögősen fut rajta az lenne a kérdésem hogy melyik ios verzió az amelyikkel a leggyorsabb a teló vagy egyszerűen csak nyomjak egy restore-t rajta és hagyjam rajta 4.2.1-et?
köszönöm ! üvd t. -
tajati
aktív tag
Helló!
haver iphone 3g akartam csinálni egy restoret és ezt a hiba üzenetet dobdta fel (éppen fw visszatöltésnél csinálta)
Valamit ötlet?
köszönöm üdv t,
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Üdv !
iPhone 3G-n restore-t akartam csinálni fw frissítésnél leáll 1015 hiba....próbáltam fix recover-t de ott azt irja hogy nem támogatja ezt az iPhone verziót, vagy azt h próbáljam meg custom fw-t...ott pedig be raktam 4.2.1 csinált belőle NO bb kezdetű ipsw-t ezután fogtam pwdfu mód és be töltöm itunesal de akkor se műkődik....valaki megtudnà mondani hogy mit csináljak, hogy legalább valami iOS legyen rajta..
Köszönöm üdv t.
-
tajati
aktív tag
Üdv!
van egy jb-s i4-em akartam csinálni egy restore-t beraktam dfu-ba redsnow-val ituneson rá mentem a vissza töltésre 1601 hibakóddal kidobott.. mi a megoldás?
-
tajati
aktív tag
Üdv!
Nem találtam ipad topicot...Akadt egy kis elverni való pénzem tudnátok ajánlani ipadra akció v. szerep játékot aminek szép grafikája.
üdv t.
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Hali!
Haver vett egy iphone-t de nincs bankártyája.. Van valami mód hogy anélkül lehessen létrehozni id-t?
-
tajati
aktív tag
-
tajati
aktív tag
Hali
Adnátok egy tippet hogy miért nem tudok zenét rakni itunes-on ipadomra zenét? nem engedi h belehuzzam az ipadba..
köszönöm
-
tajati
aktív tag
Hali!
Itunes-röl lenne kérdésem.. Eladtam a mac minimet.. Hogyan tudnám lementeni az app-okat könyveimet telefon könyvet stb. amit iphonerol és ipadrol raktam át gépra vagy ituneson vettem hogy azt majd a windowsos gépemen tudjam használni.
Köszönöm üdv t,
-
tajati
aktív tag
ebben tudnátok segiteni?[link]
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Üdv!
tudnátok mondani egy módszert amivel osx-en komplette letudnám menteni az itunes tartalmakat, megvásárolt zenék appok stb. mert eladó sorba került a gépem.
köszönöm üdv t,
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
nincs tippetek hogy swype-ban miért nem hajlandó letölteni a magyar nyelvet? rámegyek a letölrésre de csak körbe körbe megy az az izé ami jelzi a letöltést.. (i6)
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
-
tajati
aktív tag
Sziasztok
I6-hoz tudnátok ajánlani valami jó minőségű power case-t?
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be egy I6-ot. Telenoros vagyok LTE-s hipernetem van azonban a telefon csak 3g jelez akar hol vagyon (LTE be van kapcsolva) ez azert van mert sima micro sim van kivagva nano simnek vagy másban keresendő a problema?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv t.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van egy i6-om. ios 8.3-al. Egy ideje siri egyszerűen nem akar működni. vagyis ha hosszan nyomom bejön de nem akar felismerni semmit csak megy a hullám az alján de ennyi. A diktálás sem működik. egyébként a mikrofonnal minden ok telefonálásnál nincsen baj. Próbáltam a restore-t de az sem segített.
Esetleg valami ötlet?
Köszi előre
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban, de azóta újabb dolgokat vettem észre:
Szóval a lényeg. kb 1. hónapja jött elő a probléma. Siri nem akart felismerni semmit amit mondtam (a csík folyamatosan hullámzott az alján és ennyi), majd feltűnt, hogy a szöveg felismerő sem működik, az érdekesség az hogy telefonálásnál és videózásnál semmi probléma nincs. Azonban ha iMessage-en hangüzenet küldök akkor csak egy sistergő hangot vesz fel a telefon, amit mondok abból semmi sem hallatszik. Diktafon működik. Ha rádugom a earpods-ot akkor minden működik nincs sistergés Siri teszi a dolgát Próbáltam beállítani új iPhoneként is ugyan ez a probléma. Esetleg valami ötlet vagy küldjem szemvízbe?Üdv t.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Valaki legyenszíves felvilágosítani hogy mi a f... van az apple music-al!? vagy én használom rosszúl vagy nem tudom de már legszivesebben letörölném és használnám tovább a spotifyt. :@
szóval miért van az hogy csinálok egy lejátszási listás hozzá adok kb 150 számot aztán amikor bele mennék van benne kb 20. szám 5 perc mulva csökken. Ma reggelre meg egyszerűen az összes szám kitörlődött a listámbol szó szerint ahogy mondom. Semmit nem csináltam a music-ban. Csak a lejátszási lista neve maradt meg.
Esetleg valami tipp? -
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje miért fordult meg a spotify lejatszasi listam (kedvencek) szoval a lényeg hogy időrendbe megfordult az egesz de csak telefonon, és nagyon idegesítő.
Valakinek valami tipp?köszi
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Garanciális problémával lenne kérdésem. i6-nál.
Szóval fél év használat után jöttek elő először a problémák. A telefon állandó jelleggel a ledobálta hálózatot és a wifit spontán újra indult. Augusztusban elvittem az istylba bevizsgálták (2,5 hét alatt) kaptam egy új telefont. Egy darabig használtam tovább azonban oktober végén elkezdte ugyan az bejátszani amit néhány hónappal ezelőtt, csak párosítva azzal hogy orbitálisan melegszik a telefon (ezt teljesen random időközökben adta elő, töltőn is és sima napi használat mellett úgy hogy egy program se futott a háttérben) Próbáltam másik gyári töltőt használni újra húzni az iost nem nagyon segített. Egyik este használtam a telőt baromi meleg volt letettem hogy ok akkor holnap beviszem szervizbe, reggel mikor levettem a töltőről fura foltok jelentek meg a kijelzőn (de nem az a fajta felhős folt amikor beázik hanem azokon a részeken sokkal világosabbak voltak a pixelek.) Szóval bevittem az Andrássy útra a csávó megnézte mondta hogy valószínű beázás mondom az nagyon király mert nem áztattam be és a fürdőbe se viszem magammal a telefon plusz ha beázott akkor azonnal szervizbe vinném hátha menthető a dolog, nem pedig rohangálok vele ide oda garit intézni, na mindegy a szervizes srác szét szedte belenézet és egy csepp folyadék sem volt a telefonban, rögzítette a hibákat és ezt követte a szokásos procedúra majd kapom e-mailben az infókat.
Az infó sikeresen megjött a mai napon, "A készülék kijelzőjén látható foltok egyértelműen folyadékkár eredményei, melyből adódóan a készülék csak díjkötelesen cserélhető 122.900 HUF-ért."Na most kérdem én tisztelttel ezzel lehet valamit kezdeni, vagy nyeljem le a békát? Mert baromira tudom hogy az a telefon nem kapott vizet fizikai sérülés se lehetett tokban volt, nem volt dobálva és farzsebben hordva, cseszi az oldalam hogy mit is csináljak. A kijelző elváltozását nem okozhatta az rohadt meleg amit a telefon ontott ki magából? Persze nem vagyok szaki lehet hogy hülyeség. Gondolom bebizonyítani nem tudom hogy a kijelző hiba előtt már baromira nem volt minden ok a telefonnal.
Segítséget köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #124972 üzenetére
Szia!
Újból bevizsgálták a telefont, és írtak egy ilyet:
"Kedves Bálint,
A gyártó elutasította a készülék garanciális ügyintézését.
Ebből adódóan továbbra is csak díjköteles cserét tudunk Önnek felajánlani 122.900 HUF-ért.
Kérem jelezzen vissza, hogy kéri-e a cserét vagy javítás nélkül kívánja átvenni a készülékét!"Ezt nem kéne nekik alá támasztani valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest