-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
ZooLee
senior tag
válasz kchris78 #20969 üzenetére
Ha ez az iTunes match felismeri akkor lehet valahogy taggeltetni vele?
Már az iTunes sem fogja felismerni fájlnévből, legfeljebb scriptet lehetne írni rá, vagy olyan alkalmazáson átfuttatni, ami elvégzi az alap taggelést (Mondjuk ehhez szigorú struktúrában kellene tartalmaznia a fájlnévnek az előadót, album címet és szám címet).
(#20901) heidrich: Apropo egy külső akksi tehet kárt az iPhone 5 akksijában?
Ha sima USB port van az akksin, akkor nem, legfeljebb nem tudja eléggé tölteni. Meg kell nézni, hogy mekkora áramot tud leadni az adott akksi USB portja, legalább 1A-t tudjon. (Nekem a kis 2200-as Ghoo Power van, nagyon jól működik)
-
Kicsirics77
veterán
válasz kchris78 #24783 üzenetére
gyári jelkód nincs szerinemt csak az előző tulaj állított be valamit
nemtudom hogy az itunes restore mennyire jó megoldás de gondolom az megfelelne ebben az esetben[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Onderon
senior tag
válasz kchris78 #25168 üzenetére
Nem, egyszeri felhasználónál is baj. Ezt kellene elfelejteni végre. A "ha én csinálom kicsiben nem baj, csak ha mások csinálják nagyban, az csúnya dolog" hozzáállást. Fordítsuk meg: ha nekik nem lehet nagyban ezt játszani, miért érzed úgy, hogy neked kicsiben mehet? Csak neked mehessen? Mi lesz a többi X millió felhasználóval? Mindenki vágja földhöz a telóját gari lejárta előtt és mehessen a csere? Milyen jó lenne, ha a kocsikkal is így működne!...Ne vicceljünk már.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz kchris78 #29769 üzenetére
Mert nem kell minden sz*rt felpakolni.
A Zephyr tökéletes, abszolúte kiváltja a Home gombot (Auxo minek is jó? Nem értem...)
Ezen kívül csak a CallCounter (hívásidő számláló) Ncsettings (gyorselérésű gombok a notification centerben) és a BlurriedNCBackground (notification center hátterének testreszabása) van fent.
Minden olyan patentul megy, mint a gyári rendszer.Munkára is használom a telefont, nem engedhetem meg magamnak, hogy a legkisebb probléma is felmerüljön.
-
M@te
senior tag
válasz kchris78 #30066 üzenetére
semmi extra, üzletvezető vagyok de sokat imessage-lek egész nap.
este 11kor levettem a töltőről a telefont. az e-mail 1 órás fetch-re van állítva. éjszaka jött pár e-mail meg imessage. wifi és EDGE be. 9óra alatt 1%-ot merült és 43 perc használatot írt. ez azért jó bár a 43 percet kicsit sokallom.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Kapanyél
őstag
válasz kchris78 #30213 üzenetére
Sok embernél lehet, nálam biztosan nem zavarnak be az érzések. Ezért sem sietem el a cikket, teljesen rá szeretnék hangolódni az iPhone-ra, hetekig használni akarom élesben, addig nem tudnék megfelelően objektív véleményt alkotni. Alapvetően szeretem a gépet, ezzel nincs is gond, de tényleg nagyon sok áldozattal jár az átállás egy advanced user számára.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
goldnarmz
aktív tag
-
davidsz
senior tag
válasz kchris78 #70192 üzenetére
Az Ultra mérete már nagy hordozhatóság szempontjából. Nyáron hová rakod?
Amikor használod, akkor viszont nagyon jó. Gördülékeny és jó rajta az Android.
Akku: kőkemény munkával 1 nap. (Sync, wifi, 3g, skype, Facebook stb.)
Átlag használat 2 nap.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
szekfizsolt
senior tag
válasz kchris78 #70240 üzenetére
2 hónap múlva lesz 1 éves és Iphone 4S-ről van szó... (gondoltam a garancia lejárta előtt megnézem, ha van rá lehetőség...) Egyébként eddig a "legdurvább" napomon is este 40%-50% körül tettem fel tölteni, tehát nem nagyon volt teljesen lemerülve... Érdekes, de örülök neki, köszönöm...
irgum: Abszolut nem játszom... Illetve egy hónapban kb. 1 óra Angry Birds a lányom miatt... Nagyon ritkán IGO navi, de leginkább telefon, sms, Face és hírek elolvasása a kis helyiségben...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
D@niel
addikt
válasz kchris78 #87239 üzenetére
sajnos ez az, hogy max. 70-et tudok rá szánni. kicsit részletezem a dolgot:
anno 2x is volt 3gs-em, másfél-másfél évig. aztán kipróbáltam minden mást, volt htcm, blackberry, legutoljára windows phone-os lumia, most pedig 4 hónapja egy 4ezer ft-os teló, ami ránézésre arra való, hogy ebbe próbáld ki jó-e a sim-kártya
tehát már nagyon szükségem lenne egy telefonra, és csak is iPhone jöhet szóba. itt van az iOS8 ami támogatott még 1 évig. 1 év után pedig el fogom tudni adni előfizusan is, csináltam már ilyet, tudom hogy kell. és túl sokat nem bukok, majd akkor hozzá teszek valamit és nézek valami frissebb modellt.még az sem nagyon opció, hogy garis telekomos i5, mivel az is legalább 85. az ár most nagyon mérvadó. a 4s kapacitásra és sebességre számomra elég, ezt jól átgondoltam.
egyszerüen csak jó tartok attól, hogy megveszem, majd 2hét után még olcsóbb lesz, vagy az 5c kúszik le elérhető árba.
anno amikor kijött a 3gs, november közepén mentem 3g-t venni 70ért, indulás előtt reggel 10kor megnéztem még egyszer az árakat, meglepődésre tapasztaltam, hogy a gs lement 79-re. szóval, ez is egy hajszálon múlott, hogy tudtam a gs-t venni. ráadásul volt itt egy hölgy, akinek csak 2 hetet kellett volna várnia, de ő inkább elkapkodta, és megvette a g-t.
évek óta úgy látom karácsony közeledtével éri meg vásárolnia T-nél, novembertől,amikor jönnek a karácsonyi akciók. ekkor mennek le az árak.összegezve: akik rendszeresen figyelik az ár mozgást, kérdezném tőlük, látnak-e esélyt arra, hogy a 4s vagy az 5c még olcsóbb lesz ebben az évben? mit tennének a helyemben, meddig várjak?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
legenda
válasz kchris78 #87317 üzenetére
bármi kikapcsolható, azt meg csak te tudod, hogy mikre nincs szükséged, ha meg olyat kikapcsolsz, amit mégis használni szeretnél, az kiabálni fog, hogy kikapcsolva, itt és itt kapcsolható be.
leírhatják akár többen is, hogy miket használnak és mit nem, azoktól eltérő lehet a te használati módod/elvárásod.
amiket érdemes átnézni; mik férhetnek hozzá a mobilinternethez, nem is feltétlenül az adatforgalom mennyisége miatt, hanem ha nincs rá szükség, akkor ne pörgessék feleslegesen a rendszert, és ne szívják csak úgy az akkumulátort, illetve akinek folyamatosan bekapcsolva a gps, annak érdemes azt is megfelelően konfigurálni, hogy mi férhet hozzá, mert az is hátrányosan befolyásolja az akkumulátoros üzemidőt, ha minden alkalmazás folyamatosan azon lóg, ráadásul egy részük feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
válasz kchris78 #88987 üzenetére
Ezt hívják pushnak és semmi köze a háttérben való alkalmazásfrissítéshez és már legalább iOS4 óta elérhető
Eddig is tökéletes megjöttek az értesítések a háttérben való futás nélkül is a pushnak köszönhetően...Olyan meg,h Apple Messaging nem létezik, max iMessage van.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kchris78 #90379 üzenetére
Ez hihetetlen, mert elvileg nem sérülékeny, tegnap ezen ment a vita...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest