-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70676 üzenetére
1. Nyilván van valami eszközöd, amiről a DAC-ot hajtod, és nem egy mobil eszköz a fő forrás.
Az iPad azért nem tudja, mert nem arra való. Egyébként van hozzá kiegészítő, amivel tudja, illetve HDMI átalakítóval is ki lehet küldeni digitális hangot, ha már a vezeték nélküli megoldás nem jó. Tudom, elkószálnak a bitek...
2. Olvass vissza, pontosan te hoztad fel az iPhone topikban a Nexus 10-est, ami ugye egy Samesung tab. -
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70648 üzenetére
Aha, még a végén elhiszem... Nem mindegy, melyik fos mobil eszközről hajtod a DAC-ot?
Placebo bekap, és máris ugyanúgy szól az AirPlay, mint a Samesung tablet OTG-n. -
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70629 üzenetére
Az én erősítőm AirPlay képes, gondolom vannak jobbak is ilyen tudással. Vagy ott az Apple TV, HDMI és optikai kimenet is van rajta.
-
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70626 üzenetére
AirPlay, 21. század?
-
szmayer1
senior tag
válasz
korpicschess #7024 üzenetére
Valóban, úgy működik, akkor már csak meg kell tanulni pár smiley jelet és mehet. Sajnos visszafelé sem jó, androidról iphonra, nekem nem rajzolja ki a smileyt, amit androidról kapok, csak úgy szimplán odarakja. Na mindegy...
-
Otisz
őstag
válasz
korpicschess #4824 üzenetére
iPhone modding
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest