-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rithm #239057 üzenetére
Gyakorlatilag minden kérdésre igen a válasz, az utolsó kérdésnél nem egészen értem mire gondolsz.
Illetve a legelsőnél bizonytalan vagyok, és nem vagyok itunes-os gép közelében, de úgy emlékszem hogy ha az icloud biztonsági mentést csinálod, akkor azon az eszközön nem tudsz itunes-ban mentést csinálni.
Ha nem használsz icloud fotókönyvtárat, akkor a backupban benne lesznek a fotók, egyébként nem. Akár használsz akár nem, a DCIM mappát elérve mindkét esetben tudsz kábelen képeket másolni a számítógépedre.
A vásárlásos kérdésre, minden megvásárolt appot tudsz használni másik eszközön is (ha fut rajta), az alkalmazáson belüli vásárlások nem használhatók viszont másik eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest