- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
de azért szerintetek egy próbát megér ez az ügy?
-
krain
tag
Sziasztok! Ha az itunes-ban lévő zenék egy részéhez a dalszöveget is bemásolom, akkor szinkronizálásnál ki kell jelölni a dalszöveggel ellátott számokat, vagy....? Vagy ezt automatikusan megcsinálja ha ráteszem a telefont? Kösz
-
veterán
Sziasztok
Miért van hogy van amikor a telefonom 8 és fél óra használatot kibír, most meg 5 órát se, és 5%-on vagyok. Netrádió ennyire szívná le az akksit? De szoktam máskor is, csak ma 20-30 perccel többet hallgattam.
Külső akksinak Ghoo power jó választás? PH-n is volt teszt róla. I4-hez kellene.
iPhone 13 Pro Max
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elhivatott iphone 3gs használó vagyok. 3. darabomat fogyasztom. Legutóbbit is használtan vásároltam 4.1-es iossal és nem is frissítettem azóta sem, mert annyira gyorsan pörgött, meg voltam vele elégedve, az alkalmazások pedig nem igényelték a jobbat, ami meg igényelte, az meg annyire nem volt fontos, hogy ezért váltsak. Most viszont van pár alkalmazás, ami nagyon kéne és csak minimum 5.0 vagy 5.1-es ios-on megy.
Jóideje nem követem az ios híreket, de ha jól kaptam el vmi infomorzsát, akkor kijött a 6.valamennyi és már nem is lehet 5.1-re frissíteni?!?! Mennyire jó a 6-os rendszer. 3gs hogy bírkózik vele? Mert ha jól tudom a 5-ösökkel elég jól elvolt. Mennyire ajánljátok a frissítést? Új funkció nekem nem kell, csak gyors legyen
Előre is köszi!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
Csabee.
nagyúr
Haver hívott hogy segítsek neki, de nem tudtam...
A probléma:
Mit lehet csinálna ha van egy JB-es 3GS és program törlésekor lefagy.. mitől csinálja ezt? 5.1.1 van rajta.Üdv: Csabee.
-
B.Ricsike
őstag
Üdv.
Valamit nagyon elbattam.....
Gondoltam egyet, (olvastam ugye a szifonon is) és logo-t akartam telepíteni, de gondoltam megnézem először a Cydia-ban. Telepítettem is 1-et. Újraindítást kért...... azóta szivacs van.... indul.... de lefagy, megáll, nem tölt be a teló.... alma logó bejön, majd a töltő karika és az megfagy.... ezután kb 3perc és ismét újraindul, de ugyanezt produkálja.....
Mit lehet tenni ilyenkor??
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan iOS(iPhone 5)-re váltok Androidról, ez lesz az első Apple cuccom, és az lenne a kérdésem, hogy iTunes-ban lehet valahogy az OTP-s bankkártyámmal fizetni? Mert van jópár játék, ami nagyon tetszik, ki is néztem egy párat, ezeket ha mondjuk pár napon belül megveszem, később telepíthetem az i5-re? Ha lehet bankkártyával fizetni, akkor az hogy működik? Ha nem lehet azzal, akkor milyen más, egyszerű módok vannak rá? Mert láttam lehet gift cardot venni, de ha magyar accountom lesz, akkor ahhoz nem tudok USA gift cardot venni, nem? És csak USA gift cardot árulnak ahogy láttam eddig.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Lmh
őstag
válasz vadászcsiga #16158 üzenetére
Hát rendben, köszönöm szépen a tanácsot! Nagyon kár, jó lett volna az alkalmazás, de sebaj.
BTW szoktak olyat csinálni, hogy vmit kiadnak minimum 5.01-től aztán bővül a támogatás régebbi verziókra, vagy ez totál nem jellemző?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
privacy99
senior tag
Köszi szépen mindenkinek!
-
jimhun
senior tag
Erre van otlete valakinek.
Igazabol nem akartam rarakni semmit egyszeruen csak sync-elni akartam. A telefonon van 1.5 Gb szabad hely, erre azt irja hogy kell meg neki 5 Gb???? De mihez? Nincs JB, Ios6, Iphone 4 -
Bling95
őstag
meg persze az sem mindegy hogy milyen kártyád van, de a normálisabbakat már elfogadja
-
Onderon
senior tag
válasz Ragnar95 #16121 üzenetére
T sokkal normálisabb cserénél? nekem anno a friss, pár órája vett pixelhibás iphone4-emet 3 T-pontban nem akarták cserélni. a végén már a központi üzletben az üzletvezető kihívásával és 1.5 órányi veszekedés után sikerült elérnem, hogy bevegyék úgy, hogy még akkor is azt mondták nem fogják cserélni hiába kérem végül cserélték, de komoly harc volt, "megírom az apple-nek" (meg is tettem) fenyegetéssel, többször engem hülyének nézéssel. remélhetőleg azóta változtattak a hozzáállásukon.
-
Toxicano
tag
Én ma tettem fel az iOS6-t egy 3GS-re és egy nagyon minimálisan csökkent a sebessége. Bőven megéri feltenni appokért és kivárni azt a plusz fél másodpercet még behozza pl. az SMSeket. Habár... szóra sem méltó a sebesség csökkenés Frissítsd csak
[ Szerkesztve ]
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
B.Ricsike
őstag
válasz Toxicano #16174 üzenetére
Igen, engedi, fel is ismeri az iTunes..... de nem lehet máshogy megoldani? Nem akarom, hogy elvesszenek róla a dolgok, és az újabb iOS-t sem feltétlenül szeretném..... bár ha nincs más...
vadászcsiga: Te eléggé otthon vagy a témában, lenne vmi tanácsod esetleg? vagy te is a DFU és visszaállítás mellett voksolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Toxicano
tag
válasz vadászcsiga #16175 üzenetére
Majd meglátjuk.
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
Lmh
őstag
Jobb a békesség. Marad a régi. A gyorsaság nekem mindenek felett áll. Ezért váltottam 3g-ről anno 3gs-re. Semmi más előnye nem volt számomra, csak a gyorsaság. De az nekem minden forintot megért.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
vadászcsiga
félisten
válasz B.Ricsike #16176 üzenetére
Jb témában nem vagyok otthon, kb 3 hónapig volt ilyen a telómon még tavaly. Aki otthon van az Kommy.
Egyébként nem sok lehetőséged van csak a dfu.Egyébként ha 4S-sed van ahogy az aláírásodban olvasom akkor gyakorlatilag egy lehetőséged van, 6-ra frissíteni itunesben, még dfu-ra sincs szükség. Ezt a típust jelenleg nem lehet downgradelni, így jb sincs úgyhogy buktad.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz vadászcsiga #16179 üzenetére
Akkor tolom.
Azzal csak a programokat és a beállításokat veszítem el? A telószámokat elvileg iCloud tárolja.
-
B.Ricsike
őstag
válasz vadászcsiga #16179 üzenetére
A JB nem érdekel... mikor friss volt a teló, akkor még nagyon hajtottam, azóta egyedül az NC settings-et használtam, mert onnan könnyen elértem a Wifi ki-be kapcsolást. Most jött egy kis beütés, hogy jól néz ki a szolgáltató logója a neve mellet és gondoltam kipróbálom.... ez lett a vége.
Sokkal jobban izgat a fizetős programok és a névjegyek visszaállítása.
-
Toxicano
tag
válasz vadászcsiga #16183 üzenetére
Ja, bocs. Akkor azokat nem.
-
zsoleer
senior tag
Melyik t-mobile-ba érdemes az iphone-t bevinni bp-en? mennyi a szervizelési ideje vagy rögtön cserélik? iphone 5-röl van szó!
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem pár appot a netről.Ezek ipa kiterjesztésüek.Hogyan tudnám feltenni,hogy müködjenek i4-men? ios6 van fent,no jb,sajnos!
-
kisjimy
aktív tag
válasz Totheground #16189 üzenetére
Sejtettem hogy jb nélkül nem fog menni,köszönöm a segitségeteket! ios6-ra remélem karácsony elött lesz jb!
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #16192 üzenetére
A havi telefonrészlet után nem maradna kenyérre.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kisjimy
aktív tag
Néha szoktam
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Újabban egyre gyakran csinálja a telefonom, hogy egy pillanatra eldobja a hálózatot. Ki jön az ablak hogy a hálózati kapcsolat megszakadt. Ilyen problémával találkozott már valaki? Iphone 4s-ről van szó, még 5.1.1-en.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Keksz
senior tag
LOL!
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Valaki tudna abban segíteni, hogy pl HD Player Pro-nál a playlistből, hogy tudom a feliratot törölni? iTunes-ban semmi törlésére nem ad lehetőséget, a tab-on, meg az Edit-el csak a videót tudom törölni.
Megtaláltam. iTunes-ban rámenni a feliratra, majd billentyűzeten delete gomb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eprom
csendes tag
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket hogy hogyan lehet a gmail-es cimlistát az Icloudba másolni?
Előre is köszönöm! -
d-boy
senior tag
Hali!
Egy apple id alatt van 2 iphone a családban. Meg lehet azt oldani, hogy mind a kettőn működjön az iMessage, de mégis elkülönítve egymástól? Ha egy id-n vannak, akkor mindkét telefon megkapja az üzenetet, amit mondjuk csak az egyiknek küldenek?
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest