-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Nem birok restore-olni mert a fos iphone keresést nem lehet kikapcsolni, mert nem elérhető a kiszolgáló
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #126051 üzenetére
Restore-olj DFU-ból, úgy menni fog, csak utána fog kelleni az iCloud. Viszont ha nem tudod azt kikapcsolni, akkor az aktiválás se menne, szóval nem mennél sokra a DFU-s restore-al sem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Van egy régi iphone 4 -es telefonom jailbreakelt és szeretnén teljesen gyárira visszaállítani (nem baj ha az adatokat elvesztem róla) szóval ne legyen rajta jailbreak csak a legfrissebb 7.x.x vertziójú ios. Hogy tudom ezt legkönnyebben kivitelezni? Bocsi, ha nagyon láma a kérdés.
Köszönöm
-
Ragnar95
félisten
válasz ger15xxhcker #126053 üzenetére
iPhone keresését kikapcsolod a Beállítások>iCloud alatt, majd gépre kötöd a telefont és iTunesban rányomsz a Visszaállításra.
Viszont arra készülj, hogyha még iOS6 van a telefonon, akkor az iOS7 jelentősen be fogja lassítani.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz ger15xxhcker #126055 üzenetére
Dehogynem tudsz. Asztali gépen iTunes-ban letöltöd a legfrissebb Skype-ot, majd telefonon purchase-ben rábökve felajánl egy régebbi verziót.
Aztán lehet hogy maga az app már nem muködik 5-ön, de ezzel a módszerrel ki lehet bekkelni jó sokáig. Volt egy ipad 2-m, azon még akkor is a 6.1-et nyúztam amikor már javában 8 volt.[ Szerkesztve ]
-
vmiki4
tag
van egy i4S-em iOS 9el.
restore-t akarok csinálni rajta de nem tudok, mert a korlátozási jelkódot kér...anélkül valahogy meglehet oldani?[ Szerkesztve ]
Privátra illik válaszolni!
-
Gyurvagyi
tag
Beállítások->Fotóknál bekapcsoltam az iCloud fotókönyvtárat de nem tölti fel a képeket az iCloudba. Valamit még be kell kapcsolnom? Természetesen WiFi-n próbáltam.
Van valami időköz amikor szinkronizál?[ Szerkesztve ]
Challenge accepted!
-
jaaman
tag
Sziasztok!
A következőben kérnék tőletek segítséget:
Ismerősöm iphone készülékéről biztonsági mentés csináltam a saját laptopomon, amelyen én már használtam ezt a funkciót.A készülék csatlakozásánál ki írta, hogy ez az xy iphone készüléke, tehát minden ok volt.A biztonsági mentést visszaállítottam az ő új készülékére és ott is minden rendben van.
Egy dolog amit nem értek, hogy az ő telóján ha egy programot akar frissíteni akkor miért kéri az én apple id emailcímem jelszavát?
Neki a beállításokban a sajátja látható, új programot a sajátjával enged telepíteni, viszont a meglévő program frissítésekor az én apple id-mat hozza fel és kéri a hozzá tartozó jelszót.
Ezzel lehet valamit kezdeni?Köszönöm előre is a segítséget.
''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
jaaman
tag
Nem mert a programok a sajátjai amik rákerültek, a névjegyzék is az övé, az sms-ek szóval minden.
Az icloud és app store beállításoknál is a sajátja van beállítva a készülékén, egyedülakkor jön elő ez a probléma ha a meglévő programot szeretné frissíteni.
Ha letörlöm a programot és újra felrakom?
Új letöltésnél a sajátját hozza fel.''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
w333
félisten
válasz jaaman #126084 üzenetére
Az egy dolog hogy az övé ... de a te biztonsági mentésedet tetted rá, ergo úgy érzékeli hogy te ugyan az a felhasználó vagy ezért kéri a te Apple iD -t és jelszót, a megoldás csak annyi hogy csináljatok egy beállítást és új telefonként kéne beállítani az ő fiókját
(#126086) vmiki4
Honnan van ez a telefon ... előző gazdája biztosan beállította az ő ID -jét !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
B-L-A-C-K
titán
-
w333
félisten
válasz jaaman #126089 üzenetére
Visszaállítást csináljatok és ne az iCloud mentést válasszátok hanem "Beállítás új telefonként" majd itt az ő Apple iD -jét kell beállítani, így nem lesz kavarodás
(#126088) B-L-A-C-K
Fogalmam nincs hogy mi lehet akkor ...
(#126090) vmiki4
Csinálj már egy képernyőképet ... pontosan mit ír az a telefon ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
csdm
senior tag
Hali,
Iphone 5S-t veszek használtan függetlenül.
Átvételkor miket érdemes átnezni?
Én ezekre gondoltam: kamera, hangszoro, kijelzo, touch id, home gomb, mikrofon, sleep button, es egy visszallitast kovetoen beallitani az orra elott, es ha rendben van akkor megvenni. -
HBO2
tag
Nekem is kellene csinálni egy visszaállítást és beállítani újként mert még a 4s-ről töltöttem át az adatokat!
Utánna beállítanék én mindent újból, de ami zavarna hogy alkalmazás és játékok adatai elvesznének, illetve email, kontaktok, jegyzetek!
Lehet ezt úgy csinálni, hogy ezek megmaradjanak?Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest