- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HBO2
tag
Nekem is kellene csinálni egy visszaállítást és beállítani újként mert még a 4s-ről töltöttem át az adatokat!
Utánna beállítanék én mindent újból, de ami zavarna hogy alkalmazás és játékok adatai elvesznének, illetve email, kontaktok, jegyzetek!
Lehet ezt úgy csinálni, hogy ezek megmaradjanak? -
csdm
senior tag
Hali,
Iphone 5S-t veszek használtan függetlenül.
Átvételkor miket érdemes átnezni?
Én ezekre gondoltam: kamera, hangszoro, kijelzo, touch id, home gomb, mikrofon, sleep button, es egy visszallitast kovetoen beallitani az orra elott, es ha rendben van akkor megvenni. -
w333
félisten
válasz
jaaman #126089 üzenetére
Visszaállítást csináljatok és ne az iCloud mentést válasszátok hanem "Beállítás új telefonként" majd itt az ő Apple iD -jét kell beállítani, így nem lesz kavarodás
(#126088) B-L-A-C-K
Fogalmam nincs hogy mi lehet akkor ...
(#126090) vmiki4
Csinálj már egy képernyőképet ... pontosan mit ír az a telefon ?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
w333
félisten
válasz
jaaman #126084 üzenetére
Az egy dolog hogy az övé ... de a te biztonsági mentésedet tetted rá, ergo úgy érzékeli hogy te ugyan az a felhasználó vagy ezért kéri a te Apple iD -t és jelszót, a megoldás csak annyi hogy csináljatok egy beállítást és új telefonként kéne beállítani az ő fiókját
(#126086) vmiki4
Honnan van ez a telefon ... előző gazdája biztosan beállította az ő ID -jét !
[ Szerkesztve ]
-
jaaman
tag
Nem mert a programok a sajátjai amik rákerültek, a névjegyzék is az övé, az sms-ek szóval minden.
Az icloud és app store beállításoknál is a sajátja van beállítva a készülékén, egyedülakkor jön elő ez a probléma ha a meglévő programot szeretné frissíteni.
Ha letörlöm a programot és újra felrakom?
Új letöltésnél a sajátját hozza fel. -
jaaman
tag
Sziasztok!
A következőben kérnék tőletek segítséget:
Ismerősöm iphone készülékéről biztonsági mentés csináltam a saját laptopomon, amelyen én már használtam ezt a funkciót.A készülék csatlakozásánál ki írta, hogy ez az xy iphone készüléke, tehát minden ok volt.A biztonsági mentést visszaállítottam az ő új készülékére és ott is minden rendben van.
Egy dolog amit nem értek, hogy az ő telóján ha egy programot akar frissíteni akkor miért kéri az én apple id emailcímem jelszavát?
Neki a beállításokban a sajátja látható, új programot a sajátjával enged telepíteni, viszont a meglévő program frissítésekor az én apple id-mat hozza fel és kéri a hozzá tartozó jelszót.
Ezzel lehet valamit kezdeni?Köszönöm előre is a segítséget.
-
Gyurvagyi
tag
Beállítások->Fotóknál bekapcsoltam az iCloud fotókönyvtárat de nem tölti fel a képeket az iCloudba. Valamit még be kell kapcsolnom? Természetesen WiFi-n próbáltam.
Van valami időköz amikor szinkronizál?[ Szerkesztve ]
-
vmiki4
tag
van egy i4S-em iOS 9el.
restore-t akarok csinálni rajta de nem tudok, mert a korlátozási jelkódot kér...anélkül valahogy meglehet oldani?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ger15xxhcker #126055 üzenetére
Dehogynem tudsz. Asztali gépen iTunes-ban letöltöd a legfrissebb Skype-ot, majd telefonon purchase-ben rábökve felajánl egy régebbi verziót.
Aztán lehet hogy maga az app már nem muködik 5-ön, de ezzel a módszerrel ki lehet bekkelni jó sokáig. Volt egy ipad 2-m, azon még akkor is a 6.1-et nyúztam amikor már javában 8 volt.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
ger15xxhcker #126053 üzenetére
iPhone keresését kikapcsolod a Beállítások>iCloud alatt, majd gépre kötöd a telefont és iTunesban rányomsz a Visszaállításra.
Viszont arra készülj, hogyha még iOS6 van a telefonon, akkor az iOS7 jelentősen be fogja lassítani. -
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Van egy régi iphone 4 -es telefonom jailbreakelt és szeretnén teljesen gyárira visszaállítani (nem baj ha az adatokat elvesztem róla) szóval ne legyen rajta jailbreak csak a legfrissebb 7.x.x vertziójú ios. Hogy tudom ezt legkönnyebben kivitelezni? Bocsi, ha nagyon láma a kérdés.
Köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Nem birok restore-olni mert a fos iphone keresést nem lehet kikapcsolni, mert nem elérhető a kiszolgáló
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...