Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz Szotyi222 #41494 üzenetére
Én próbálkoztam ezzel és másik hasonló eszközzel, nem működött
Átállítani szerintem semmit sem tudsz, ennek működni kéne, amennyiben kompatibilis az iPad-el, de vélhetően nem az.
Én autóba akartam megoldani, de maradt a Bluetooth technológia[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Vasti74
aktív tag
válasz Szotyi222 #40635 üzenetére
A gyerek, amelyiknek már megrendeltem szintén megnézte őket a MM-ban (...nem csak tapizni járunk ám oda, onnan is rendeltem végül ;-) azt mondta, a mini nagyon mini, alig nagyobb, mint egy rendes telefon - melózni kicsi.
Az ágyban háton fekve nyomogatás nem annyira jellemző rájuk, vagyis de, a telefon nyomogatása - na az méretben pont jó hozzá.
Na, majd kiderül, ha ideér :-) -
DGery
aktív tag
válasz Szotyi222 #37837 üzenetére
érdemes használni a beállításoknál a keresőt, mert sokat tud segíteni.
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Érintés -> Koppintás hátulA sima iPad 9 nem tudja, Air és Pro az passz...Akkor nincs kopp semmin
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
consono
nagyúr
válasz Szotyi222 #37828 üzenetére
Én ezt a sok Google programot le KELL szedni témát nem értem. Nekem semmilyen Google program nincs az iPademen. Microsoft viszont van, akkor Windowsosodik az iOS?????
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HardRic
addikt
-Nem találom a KÉPERNYŐKÉP, VIDEÓ készítő gobot🤦♀️ ( van rajt?)
Hangerő plusz power, ugyanúgy mint androidon.
-Előre telepített fordító kuka mert nem tud magyarul 🤦♀️
Van előre telepített fordító?
- Safariba nem működik a magyarra fordítás. 🤦♀️
Huhh.
- Megnyitott tarlmakat egyesével lehet bezárni 🤦♀️
Nem kell bezárni. Ha meg a Safarira gondolsz akkor tab overview nézetben a Done-t hosszan nyomod és akkor van
Close all gomb.
- Zavar hogy az ingyenes programot ujlenyomattal igazolnom kell hogy MEG VETTEM 🤦♀️
Ennek biztos megvannak a jogi okai.
Kezd androidos lenni mert sokk google programot le kellett szedni.
Nem kötelező google programokat használni. -
félisten
-
senior tag
... nálam is elmaradt a 'Hűha' érzés egy pár jobbféle Androidos tablet után IpadOS-re kanyarodva... én a 'Visszalépés gombot' kerestem veszettül, és zavart hogy itt nincs..
és mivel sok google-os alkalmazás elérhető App Store-ban is, mostmár kb olyan mintha az előző platformon / tabletemen lennék. Hozzáteszem átlag felhasználásról, tartalomfogyasztásról van szó...Globalizáció van kérem, annak minden hatásával... (cross platformos programok, multicégek, egymás másolása, egymásra hasonlítás, stb.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest