Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz Ragnar95 #16612 üzenetére
Azért írtam hogy logikus lenne. De persze csak ez saját vélemény.
Nekem amúgy az air 2-vel annyi gondom van hogy nehezen érem át. Úgy értem, hogy a gépelés nem a legjobb rajta, ha nem lenne olyan széles akkor jobb lenne. Ezért gondolkozom a mini vásárlásán.Amúgy istyle-ban most 20 havi 0% thm-re vásárolható minden. Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Ki hol vette a tabját? Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz Alex91 #16606 üzenetére
Amúgy ha jobban bele gondoltok akkor logikus lenne a 3 méret megtartása. Van a mini, ami kompakt és könnyen vihető, kid helyen elfér. Van a normál ami ugye egy normál tablet és van a 12-es ami egy laptopot próbálná kiváltani. Én mind háromnak látom a létjogosultságát.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16595 üzenetére
Nem a mini 4ben 2gb van.
Lehet hogy meg kell várni az 5öt és akkor venni olcsón négyet. ☺️''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16593 üzenetére
Szóval az esemény júniusban lesz? Akkor azt megvárom.
Más: mire lehet számítani a ipad mini 4 hardvere meddig lesz még elég alap dolgokhoz? Meddig fog frissítéstket kapni?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz univerzita #16591 üzenetére
Köszi, ezt nem olvastam még. Akkor ha idén mutatják be, ha bejön amit jósol akkor november?
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Jelenleg egy ipad air 2 tulajdonosa vagyok, vagyis részben. Párom lóg rajta folyamatosan és gondoltam veszek magamnak egy másikat. A kérdésem azokhoz szól akik ipad mini 4 használnak. A hardvere mennyire elavult? Ipad air 2 höz képest modjuk, ha valakinek lenne mind a kettő és tudna egy véleményt mondani az lenne a legjobb. Köszönöm.
Kicsit más, olvastam hogy boncolgatva lett hogy lesz e mini 5, szokott erről a szèriárol bármi is kiszivárogni? Vagy egyszerűen csak megjelenik? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest