-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Ti milyen tokot használtok ipad mini retinához? Milyet ajánlatok?
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #7200 üzenetére
Én is most filóztam melyik legyen a Google Photos kiprobáltam aztán jött hogy DSLR képeket már tömöríti vagy fizetni kell. Flickr jó használom de mint felhő nem tudom nekem fura lenne
Így én 4-5 év dropbox után váltottam Amazon Cloud-ra!
Itt a legolcsóbb ha 1évre veszek korlátlant. Főleg videót nem is töltök fel akkor meg szinte nevetséges ár 1évre.
Minden platformra van gyors a feltöltés is egyszerű a kezelhetősége is.
Nekem n1 lettiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #7204 üzenetére
Pasz nem néztem ,hogy ott van publkius meg nem mindig rányomtam a publikusra
De tény használható arra.
Az hogy video mehet e fel meg van e fájl korlát stb vagy dokumentumok mehetne e stb nem tudom .Én ugy ismertem meg ,hogy fotókat töltenek fel ennyire is használom semmi több.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Themes
aktív tag
Köszönöm a válaszokat .
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
huntenseN
tag
Sziasztok,
Letezik hasznalhato torrent kliens ios-re, amihez nem kell jb? Tehat tudok teljesertekuen torrentezni? Pl ha egy filmet szeretnek leszedni. -
Mister_X
nagyúr
Ügyes voltam és sikerült megrepesztenem az Airem kijelzőjét Itt hogy működnek a dolgok? A gép elmúlt egy éves is. Nem feltűnő a repedés, két nappal rá szúrtam ki, mikor leesett, észre se vettem (sőt, esett már nagyobbat is). Pár szervizt megnéztem, ott elvileg külön mondják az érintőkijelzőt és az LCD-t, ez igaz valós? Melyik szerviz ajánlott?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz hyperspace #7210 üzenetére
Nekem a lényeg az, hogy olyan legyen az iPad, mint az affér előtt. Mintha mi sem történt volna. Ne legyen ferde a beszerelés, ragasztónyom, akármi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
SoldierL
senior tag
válasz Ragnar95 #7202 üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.
-
Ragnar95
félisten
válasz SoldierL #7213 üzenetére
Eredeti az igazi, azt márpedig nem nagyon kapod meg olcsóbban, max használtan.
Ebayről lehet beszerezni utángyártottat jóval olcsóbban, de az minőségben nem lesz ott, mint az eredeti. Ár/érték arányban rendben vannak, van a családban eredeti Smart Case és utángyártott is, utóbbi is teljesen okés, az árát simán megéri, de ne várj tőle eredetivel megegyező minőséget.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ZS3NI
őstag
Szerintetek hol éri meg ipad air2-t venni? Jövő héten megyek fel Pestre, de annyira nem ismerem a várost\boltokat. MM-ben 140k-ért megy, ha már 5-10kval olcsóbban megkapom tuti helyről az már jó lenne.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Ragnar95
félisten
válasz hyperspace #7217 üzenetére
Gyári kijelzőt csak bontásból lehet szerezni, márpedig a bontás nem olcsó, ezért utángyártott alkatrészekkel dolgozik minden nem hivatalos szerviz.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz hyperspace #7219 üzenetére
Ha szerencséje lesz mint neked olyan lesz mint az új, ha nem, lehet reklamálni bár ezt én még az elején lebeszelnem nehogy félreértések legyenek. Eredeti alkatrészekkel nem kereskedik az apple, gondolom egyszerűbb ezt mondani. Ha meg nem hiszed járj utana
-
Ragnar95
félisten
válasz Mister_X #7221 üzenetére
Természetesen igen.
Viszont otthon csak nagyon kevés hibát javítanak, legtöbb esetben fix összegért cserélnek.
iPadet lehet,h egyáltalán nem cserélnek, mert csak iPhone árlista van fent az iStyle weboldalán. Air 2 csere 140e Ft elvben, szóval annyiból újat is vehetsz...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Ragnar95 #7223 üzenetére
Hát most egyelőre azon vagyok, hogy akkor inkább használom ezzel a hajszálrepedéssel az Airem, ha minőségben rosszabb egy nem hivatalos szervizbeli.
Amúgy végigzongoráztam az Apple oldalán keresztül a dolgokat, ahol lefuttatta a diagnosztikai cuccot is, bejelöltem, hogy "display cracked" és kiadta többek között az Almarium-Pro-t is. Csak hogy ott baromira nincs semmi konkrétum.
-
Ragnar95
félisten
válasz Mister_X #7224 üzenetére
Kérdezz rá náluk, hogy iPadet javítanak-e már vagy csak cserélnek még mindig.
Az még semmit nem jelent,h kihozta a weboldal, hiszen a csere miatt is ki kell, hogy hozza.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7226 üzenetére
Természetesen, hiszen ők hivatalos szervizek.
Viszont mivel nem Apple Store-ok, így nem minden javítást végezhetnek el.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7228 üzenetére
Természetesen nem seftelhetnek vele, hiszen akkor elég gyorsan megvonná az Apple a szervizjogosultságukat és elég komoly bírságokra számíthatnának.
Az iSamurai természetesen nem hivatalos és mint a legtöbb sufni szerviz csak a vevők megnyugtatása miatt hazudják azt,h eredeti alkatrészeket használnak, hiszen a legtöbb embernek fogalma sincs róla,h ez egyáltalán nem igaz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
NGA
addikt
ipad air-ra lehet olyan fóliát valahol venni, aminek a széle fehér? Azaz a fekete előlapja fehér lesz tőle.
-
vadászcsiga
félisten
Én meg air-re keresek full body fóliát.
-
Rage47
veterán
Beállítottam az iTunes-t, hogy szinkronizáljon wifin keresztül az iPaddel. Először működött is, most már a Looking for iPad után nem találja. Ki/be kapcsoltam, újraindítottam az iPadet, akkor jó volt egy napig. Utána megint nem.
Másnak is ilyen hektikus? Működik nektek? -
runner 125
nagyúr
Hi,
Air 2 monoban rögzít videót?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chereiose
addikt
válasz hyperspace #7240 üzenetére
Köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz hyperspace #7240 üzenetére
Óh, ez remek, köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
fpeter07
veterán
Miért van az, hogy foglalt a tárhelyem teljes egészében? Nem értem, hogy az itunes, miért mutatja, hogy az Egyéb (ami szintén nem tudom mi) 10 gb-t foglal. Egyedül dokumentumokat raktam a gépre, ami max 2 gb. Tudja valaki mi eszi a tárhelyemet?
-
fpeter07
veterán
válasz univerzita #7244 üzenetére
Van rajta kb. 15 app. A google drive foglal max helyet 315 mb-al.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Air-én azt vettem észre hogy nem frissítés sem a fórum, sem az apró. Sem visszalépésnél, és akkor sem ha "manuàlisan" nyomom. Van erre valami megoldàs?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
fpeter07
veterán
válasz univerzita #7246 üzenetére
Szerintem a Mail program a ludas. Lehet letöltötte az üzeneteket/képeket/adatokat és az foglalja a 11 Gb helyet. Vagy akkor került rá, amikor az ipadot rákötöttem a gépre.
Furcsa egy eszköz ez. -
univerzita
addikt
válasz fpeter07 #7245 üzenetére
http://plastik.hu/2015/05/20/reinstall/- olvasd el. Ez a egyik módja. Én a Battery Doctor -Must-have használom, ez iPhone-ra van de a stórból iTunes -al leletet tölteni majd feltenni iPad-re ( van több ilyen nevű app, ennek sárga aksi ikon) Ebben van olyan funkció hogy Junk -ezzel törlöd ki a Other -ből.
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #7249 üzenetére
Az a baj az AppStore-os appokkal,h úgy érik el a cache ürítését, hogy teleírják a tárolót és a rendszer maga törli a cache-t,h legyen hely, mivel ugye az appok más appok dokumentumaihoz nem férnek hozzá, majd az adott app törli a fölöslegesen létrehozott saját adatait, viszont így fölöslegesen növeli az írások/olvasások számát, mivel gépről direktbe törölheted a fájlokat.
Viszont a Mail nem cache-ben tárolja az adatait, így ez a módszer nem fog működni, amit leírtál.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest