Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz hyperspace #8302 üzenetére
Csak az Air2-ben lesz több ablakos multitasking.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Szabikaa20
őstag
válasz hyperspace #8011 üzenetére
Hát arra nem szeretném,azért is vártam/várom az új iPadot...Annyival nem tud többet hogy megérje váltanom 2-esre,legalabbis nem használnám ki.Akkor már csak reménykedem!Úgyis karácsonyra szerettem volna az újat,lehet onnantól már nem kell várni sokat és tavasszal kiadják az ájfonokkal meg iMacekkel...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz hyperspace #8008 üzenetére
Na ne már...idén akartam cserélni és lehet nem is lesz?!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ragnar95
félisten
válasz hyperspace #7912 üzenetére
Nem a frissítés a probléma, másnak sem működik jelenleg az AppStore.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
runner 125
nagyúr
válasz hyperspace #7240 üzenetére
Óh, ez remek, köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chereiose
addikt
válasz hyperspace #7240 üzenetére
Köszi
-
vadászcsiga
félisten
válasz hyperspace #7219 üzenetére
Ha szerencséje lesz mint neked olyan lesz mint az új, ha nem, lehet reklamálni bár ezt én még az elején lebeszelnem nehogy félreértések legyenek. Eredeti alkatrészekkel nem kereskedik az apple, gondolom egyszerűbb ezt mondani. Ha meg nem hiszed járj utana
-
Ragnar95
félisten
válasz hyperspace #7217 üzenetére
Gyári kijelzőt csak bontásból lehet szerezni, márpedig a bontás nem olcsó, ezért utángyártott alkatrészekkel dolgozik minden nem hivatalos szerviz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz hyperspace #7210 üzenetére
Nekem a lényeg az, hogy olyan legyen az iPad, mint az affér előtt. Mintha mi sem történt volna. Ne legyen ferde a beszerelés, ragasztónyom, akármi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz hyperspace #3621 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálja.
-
veterán
Enyém is produkálja ezt a bizseregtetést, gyári a töltő és a kábel is, földelt konnektorba dugom, de ugye maga a töltő nem földelt.
-
ROBOTER
addikt
Ez a földelés nélküli, fém burkolatú készülékeknél előfordulhat. Nekem a MacBook is ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest