Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Sziasztok!

Nem kimondott iPad téma (inkább általános iOS), de alapból ide írok mostanában, ha almáról van szó.
    Hátha tudjátok ti is a megoldást.

Megosztottak velem Google Drive-on egy 2GB-os zip fájlt és problémáim akadtak a letöltésével így 2022-ben.

Azon már túl vagyok, hogy töröltem az Appstore-os Drive alkalmazást, mikor rájöttem, hogy nem lehetséges benne letölteni dolgokat (lol).
    Próbálkoztam azóta Safariban és Chrome-ban, mindkettőben el tudom indítani a letöltést (elvileg), de arról már abszolút nem kapok tájékoztatást, hogy épp hol tart a folyamat.
    Semelyik böngészőben semmi "progress" felület, hogy lássam százalékosan, hogy hol tart vagy megakadt-e vagy elkészült...

Ha tudtok olyan böngészőt vagy más megoldást, hogy rendesen nyomon követhessem, mi a helyzet a letöltéssel, azt megköszönöm. 🙂

Ha ez esetleg megoldódik, bele se merek gondolni a kicsomagolással milyen nehézségek adódhatnak majd itt almán...
    Androidon olyan flottul ment a komplett folyamat, mintha a legtermészetesebb dolog lenne... :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák