Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz smc #29939 üzenetére

    "Beállítások" / "Kisegítő lehetőségek" alatt vannak blokkok: "Látás", "Fizikai és motoros funkciók", "Hallás", "Általános". A "Fizikai és motoros funkciók" blokkban van olyan, hogy "Kapcsolóvezérlés" - ki van kapcsolva. Van ott olyan is, hogy "Érintés", és alatta pár dolog:
    -"AssistiveTouch" kikapcsolva
    -"Haptikus érintes": "Gyors" / "Lassú" - gyorsra van állítva
    -"Érintési beállítások" kikapcsolva
    -"Visszavonás megrázással" bekapcsolva
    -"Hanghívás-átirányítás" automatikus

    Aminek segítenie kellett volna, például az érintés alatt a haptikus érintés, de már gyorsra van állítva. Az érintési beállítások alatt is van olyan, hogy "Érintési beállítások" - de ki van kapcsolva. Van olyan, hogy "Nyomvatartás időtartama" de szintén kikapcsolva, nem zavarhatnának sokat. Van olyan is, hogy "Érintésasszisztencia", ami ki volt kapcsolva, de ha átállítom "Az első érintés helyének használata" opcióra, akkor előjön még pár menü, mint pld "Éritésasszisztencia kézmozdulat-késleltetése", ami alatt ez a magyarázó szöveg: "Koppintás végrehajtásához emelje fel az ujját az időtúllépés előtt. Egy másik kézmozdulat végrehajtásához tartsa megérintve a képernyőt az időtúllépés idejéig, majd hajtsa végre a kézmozdulatot." Namost ez már hasonlít arra a göcsört féleségre, amit művel a tablet, csakhát én ez ki volt kapcsolva. És persze az is furcsa, hogy egyszer beléptem a beállítások alá, utána normál egy tapi gyors üzemben tudok mászkálni a menüpontok alatt. Az az egy lassú + egy gyors tapi csak kint a "desktop" (vagy akárhogy is nevezik) felületen van.

    Bármi ötlet?

    Szerk: Hirtelen ötlettel újraindítottam, és a furcsa jelenség megszűnt. Mondjuk még így is érdekelne, mi a fene tudott történni.

    [ Szerkesztve ]

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák