Hirdetés
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz redband #23303 üzenetére
Szerintem az USB-C kábel az Apple termékek között bármilyen hátrány nélkül hosszúság tekintetében cserélhető, lásd apple watch tekintetében és iPhone tetkintetében is lehet 0,5;1 illetve 2m-es kábeleket is kapni. Amúgy tényleg nem hosszú a gyári 1m-es kábel, de nekem pont elég ahol tölteni szoktam.
Más: Csütörtökön sikerült beszereznem az iPad Pro 11" 256Gb Wifi+Cellular Silver verziót, igazi csoda...
Nekem még nem volt előtte saját iPadem, családom belül már régóta használnak, de most szántam el magam én is erre, egyelőre nem bántam meg. Tényleg elég a 11", pont kellemes kézben tartva is, bőven elég netezésre meg amihez nekem kell. A kijelzője nagyon fain, gyorsasága brutál, esim is faszán működik szóval nagyon meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest