Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsiii92

    aktív tag

    Csak hogy én is mondjak valamit az Apple garanciáról..🙂

    Párom magánszemélyként vásárolt ipad 2017et készüléket hivatalos viszonteladónál. Természetesen valamivel több mint egy év után jelentkezett rajta egy hiba ami miatt használhatatlan lett, ezért mivel sokat járok Budapestre felvittem az iStyle Corvinba, foglaltam időpontot is. Ott elég jól elhajtottak, hogy erre már nincs semmi garancia és 102 ezer forintért fődarab csere történhet, mert az Apple szervizek egyébként önköltségre sem javitanak, sem sehogy, ha van egy hibás ipad már küldik is el mi meg kapunk refurbot.

    Ezután gondoltuk, hogy akkor bevisszük oda ahol vásároltuk, ott a lányok a pultnál azt sem tudták mi az a +1 év apple termékekre. Pont arra járt az üzletvezető és ő persze ismerte, készséges volt és mondta felküldik, de a +1 ami ugye a szavatosság ott nekem kell bizonyítanom hogy már a vásárlás időpontjában hibás volt. Nyilván tudjuk hogy ez lehetetlen. 2 héttel később visszajött az ipad ugyanazzal a 100 ezer forintos ajánlattal, végül eladtam ezt hibásan és vettem egy 2018as ipadet.

    Szóval ennek tükrében vásároljatok.. nekünk számtalan Apple termékünk van és ez volt az első ami elromlott. Én soha többet nem vásárolok hivatalos helyen Apple terméket, lényegében drágább 20-50-80 ezer forinttal alapártól függően mint egy GSM boltban és amikor szükségünk lenne a +1 évre akkor még én bizonyítsak.. szánalmas 🙂

    Én itt ábrándultam ki az Appleből, azóta már a telefonom le is cseréltem.

    iPhone 13 Pro + Watch Ultra 2 + MacBook Air M1 + AirPods Pro 2 + PS5

Új hozzászólás Aktív témák