- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
access_denied #16131 üzenetére
Újrafogalmazva a kérdést, van olyan (ingyenes?) app, amelyikkel Windowsról tudom browse-olni a az alkalmazásokhoz tartozó fájlokat is? Csak egy fájl felülírásáról lenne szó.
iFunBox nem jó
.
-
D@niel
addikt
köszi 👍🏻új iPad mini érkezésről tud valaki valamit?
-
D@niel
addikt
üdv, rá kérdezek itt is
nem sokára el viszik a retina minim, mert váltok majd az újra.
a piano tiles2 mentéseket hogy tudom megőrizni? magyarán ott szeretném folytatni, ahol abba hagytam. -
Megéri továbbra is Air 2-t venni, vagy az új táblára hajtsak inkább?
-
r3dsnake
nagyúr
-
lacy86
addikt
Air2 10.3
Valaki eszrevett valami gyorsulast? -
agabe
addikt
válasz
AXisBOLD #16176 üzenetére
Ha otthon hasznaljak akkor sima ugy a masolgatas.
Ha esetleg hordozhato megoldas lenne fontos akkor kellene valami ilyesmi jol johet.
itt egy leiras rola, vagy van mas gyartotol is
Droidrol ios-re masolasra, vagy csak adatok mentesere is kivalo tobbfajta keszulekrol egyszerre mondjuk egy utazas soran amikor kezdenek betellni a tarhelyek, power banknak is jo egy ideig es vinyot sem kell cipelni mert barmilyen pendrive, memkari bedughato. -
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD #16178 üzenetére
A lényeg hogy fel kell telepíteni valami média playert ( VLC ingyenes) és ha iTunes -t használ akkor abban meg kell nyitni telepített média playert és annak a dokument részébe kell bemásolni a filmet. Ha nem használ iTunes -t akkor Syncios, vagy 3uTools -al kell bemásolni a filmet a VLC - dokumentum részére.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita #16177 üzenetére
így van
de majd szépen másolgatnak
azért köszi a segítséget!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita #16174 üzenetére
HDD adott, nem fognak venni.
akkor marad a másolgatás.(#16175) Noxy: hát ez látod eszembe se jutott...
-
Noxy
veterán
válasz
univerzita #16174 üzenetére
Ja, meg mondjuk az iPad-ra is fel lehet másolni, csak PC kell hozzá.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita #16172 üzenetére
ez nem jó hír, sima mezei külső vinyó és nincs opció wifire csatlakoztatni...
hát akkor így nem lesz filmezés
-
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD #16171 üzenetére
Olyan HDD -ről ami csatlakozva van a otthoni wifin ( NAS, vagy routere) lehet telepített média lejátszóval filmeket streemelni. A legtöbb média playert erre képes ( ingyenes a VLC és viszi a mkv- és a ac3,dts-t. De USB-lighting adapter tudtommal csak képekre jó,filmeket nem lehet.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Külső HDD-ről le tud játszani filmeket az eszköz és ha igen milyen formátumokat?
Illetve usb female to lightning adaptert hol tudok itthon vásárolni?(a készülék nem az enyém, 2 hete vásárolták újonnan, azt hiszem 3-as ipad, nem air és nem a legújabb az uti
).
-
válasz
univerzita #16169 üzenetére
Koszi. Holnap kiprobalom.
-
Hi guys.
Kene egy kis help. Chrombol szeretnem a legfrissebb konyvjelzoimet beimportalni az ipad safarijaba. Hogy tudom ezt a legkonnyebben vegre hajtani?
-
bigsee
addikt
Sziasztok! iPad-ek, különösen a Pro-k hátulja mennyire kényes, karcolódós? Gondolkozom egy Smart coveren. Előző samumon is az volt, annak a hátulja ilyen érdes volt, abszolút nem karcolódott.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #16149 üzenetére
Nem mértem stopperrel.
Engem ami érdekel, hogy jobb 10.3-al. -
Gomba
senior tag
válasz
Alex91 #16151 üzenetére
Olcsóbb az A9 chip előállítása fajlagosan, mint az A8X-é. Az A9-et a TSMC és a Samsung is gyártja, illetve a chip előállítása is olcsóbb az architektúrája miatt. Ráadásul az A9-et haszánálja a 6s/6s plus is és oda még megy miatta a gyártás.
Egyébként én azt tippelem, hogy direkt kettéhúzták az ipad "piacot", olcsó új ipad belépő kategória, meg drága ipad pro kategóriára, hogy a kettő közé még beférjen egy air2 utód. Szerintem ez egy új 9,7" lesz, az ipad pro 9,7" utódja pedig a pletykált 10,5"-os vékonyabb kávájú lesz. -
Alex91
félisten
válasz
LilProphet90 #16150 üzenetére
Mert gondolom olcsobb, mint a laminalt... Es gondolom a CPU is olcsobb lehet, mint az Air 2-ben levo... Ezert adja olcsobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest