Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpy_
tag
Sziasztok,
iPAD 4 használható maradna iOS10-el? Youtube, böngészés, Garageband..stabilitás fontos lenne. -
NomAd_82
aktív tag
válasz feco6512 #15994 üzenetére
Mindenképpen kérdezd meg, hogy ha ilyet fogsz ki, mit lehet vele csinálni?
Mi számít normálisnak és mi az ami már nem megengedhető.
Nekem az Mm-ben azt mondta a srác hogy jellemző az air 2-re ez mert vékony a hátlapja. Ilyen hiba miatt neki még nem vittek vissza air 2-t. ( lehet csak mondta )
Az istyle-ban is csak néztek rám.
Kérdezz utána alaposan.
Esetleg akinek van air 2-je, mondja már meg legyen szíves hogy produkálja-e az adott hibát? -
feco6512
tag
Sziaztok most szeretnék vásárolni egy Ipad Air2 mennyire jellemző ezeknél a kijelző befoltozódása?fentebb is olvastam hogy valaki így járt ez tényleg fent álló hiba mindegyiknél?kicsit tanácstalan vagyok merjem e igy megvenni???
[ Szerkesztve ]
-
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Árulom a mini 2-őt. Nem tudom ilyen témában itt meddig lehet elmenni. Szerintetek hova rakjam fel árúlni?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ki tudom Jailbreakelni az ipad mini 2-t 10.1-es rendszerrel?
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Valaki tudna nekem érdemi tanácsot adni akövetkezőben?
Pénteken vettem egy ipad air 2-t 32 gb-t.
Hazavittem, beaktíváltam, használtam.
Feltűnt hogy a kijelző befoltosodik a hátlap egy nagyon minimális erőkifejtésére csak egy ponton!!!!!!!!!!( elég annyi, hogy átadom valakinek egy kézzel és a mutató ujjamon tartva ) .
Ez jobb oldalon a tablet közepén az oldalától 2-3 centire van.
Visszavittem ma (72 órán belül) értetlenül álltak a jelenség előtt.
( az üzletben lévő tesztkészülék sem produkált ilyet )
Szóltam, hogy a kollégámnak sem produkál ilyet, nem értem.Erre az volt a válasz, hogy hozzam be hétfőn, majd a szervizes eldönti, hogy ez mi de ha szerinte normális, ezt így kell hagyni. Mi a fákkkkk?
Ez így nem normális. Vagy az???
Kértem a cserét de erre az volt a válasz, hogy 10% befizetéssel kicserélik egy újra de ők a szervizesnek való bemutatást ajánlják.
Lelkileg kicsit ez felkavart de még nyugodt vagyok.
Tudtok tanácsot adni? Mik a lehetőségeim?
Életemben ilyen helyzetben nem voltam még.Köszönöm.
-
johnyblaze
aktív tag
sziasztok
ipad pro valamint ipad mini 4 között vacilálok.inkább a mini-felé hajlok a kompakt méret miatt.
leginkább a Rome total war miatt vennék,hogy tudjam hordozni játék közben.valakinek van tapasztalata a game-el kapcsolatban? hogy fut mini 4-en? Pro-n már néztem elég jóha valaki leírná az esetleges tapasztalatokat megköszönném
[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Scale
őstag
Sziasztok,
Nektek csinált már olyat az iPad, hogy elfordult landscapebe és nem volt képes visszafordulni portrait(álló) nezetbe?
Tegnap csinált ilyet a másfél hetes ipad air2-om.
Rotation lock nincs bekapcsolva.
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #15972 üzenetére
Csak a felét. A kijelző jó lesz még iPad-nak.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
silmatauki
őstag
válasz vadászcsiga #15968 üzenetére
Ennyi pénzért elvárható lenne a munkaképesség – végül is, legalábbis a Book-ot, munkagépként is reklámozzák. Én szívesen kiegyeznék egy vastagabb / nehezebb, ámde négymagos-i7-es, az rMBP 15”-tel összemérhető teljesítményű (és a terhelést throttling nélkül bíró) Book-kal. A jelenlegivel nem, mert, bár csábít a toll és a munkaidőn kívüli tabletkénti használat, egyszerűen túl lassú lenne (dokkolt) munkára a két mag.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #15967 üzenetére
De miért akarnátok munkára használni egy tabletet?
-
silmatauki
őstag
válasz r3dsnake #15959 üzenetére
"Ki az aki vágyna aktív hűtésre egy tabletnél? Ilyen szempontot még sosem olvastam. "
Például én. Eddig azért nem vettem Surface Pro-t / Book-ot, mert csak duplamagos CPU-ja van, azaz bizonyos munkákban kb. feleolyan gyors lenne, mint a jelenlegi négymagos MBP-m. Hatalmas visszalépés lenne, ha munkára akarnám használni.
-
hszilard666
veterán
válasz Ragnar95 #15963 üzenetére
Semmi szűkségem rá, csak beindult a kütyüfétisem anno a razer edge tabletet látva. Meg amikor jöttek anpletykák anno az első ipad pro ról, titkon reméltem hogy OSX lesz rajta. Aztán kidtám ios-szel, hát picit csalódott voltam.
Vadászcsiga:
Van már egyZolikaDB:
Szegény csávó[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
zolikaDB
veterán
válasz hszilard666 #15958 üzenetére
Ő is dolgozna a Mac-en, mint állat, csak az Apple nem hagyja neki több, mint 1 milláért sem
-
vadászcsiga
félisten
válasz hszilard666 #15960 üzenetére
Macbook
-
Ragnar95
félisten
válasz hszilard666 #15960 üzenetére
Akkor neked nem tablet kell, hanem notebook
Nem véletlen, hogy 13"-os ultrabookokba se raknak igazán combos hardvert, a méret/akkuidő/bika CPU+GPU hármasból max 2 működik egyszerre... És akkor te mindezt egy tabletben szeretnéd megkapni...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hszilard666 #15958 üzenetére
Ki az aki vágyna aktív hűtésre egy tabletnél? Ilyen szempontot még sosem olvastam.
-
hszilard666
veterán
Tudjátok minek örülnék? Egy USB-C-s ipad pro-nak ami OSX et futtat és aktív hűtés van benne. A legjobb cuccli lenne a világon. Ezért kezdtem el kacsintgatni a surface pro felé, ott megvan majdnem mindez csak a faken wint nem vagyok hajlandó munkára használni...
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Süvi
őstag
válasz zolikaDB #15955 üzenetére
Gyakorlatilag minden nap más pletyka van.
Bár érdekes lenne a "csendes " frissítés. (akkor biztos nem lenne piros Iphone se )local1: Igen, a sufyigsm nem nagyon követi a hivatalos árakat, mert egyrészt ő így is olcsóbban adja, másrészt kifuttatja a készletet.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz ittakary #15951 üzenetére
Egyetértek Veled, aki teheti várjon, a kínálatban maradó eszközök 100 Dollárral biztosan lejjebb mennek a hivatalos helyeken, a nem hivatalos helyen is majd, de kicsit később.
Viszont aki nem teheti, mert tönkrement a gép és pl. munkaeszköz neki és most kell venni, nem tud várni 2-3 hónapot, akkor sztem jobban jár ha ilyen árakkal hivatalos helyen veszi. (én erre értettem )
vadászcsiga: tudom, hogy az egyik telefon a másik tablet . De ezek a gyártók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a másik vállalatot körülvevő hype-ot csökkentsék (nem véletlenül esnek egymás közelébe a bemutatók). Most nekem az az érzésem, hogy az Apple (ki)vár a Samsung(ra bemutatóra)
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Ragnar95 #15948 üzenetére
Szerintem az Apple tuti arra játszik, hogy a figyelmet majd a Samsungról és az új készülékekről saját magára.
Nagy a várakozás az S8 irányába, ezt próbálja majd meg csökkenteni.
Vélemyényem szerint megvárják az S8 bejelentést és utána lesz Ipad, csak még Samsungéknál sem 100% a márc29 ha jól tudom.ittakary: Ez átalában igaz, de ha most kellene Air2-t vennem, biztos hogy az Istlye-ban vennék, nem a korábban linkelt fórumtárstól akár milyen rendes is, mert nincs 10 E Ft a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
csaszi72
senior tag
Német kiosztású billentyűzetet rádugtam az iPad2-re. Átváltott a szoftveres is németre.
szerk- nem gond vissza tudtam állítani
Kérdés:
Megoldható, hogy magyar legyen a hardveres(MC533A ha jól tudom) billentyű?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Süvi
őstag
Nagyon fura, ezt most senki nem tudja.
Március végére várták a bemutatást, de ez már kérdéses.
Viszont a szállításról több helyről május-júniust mondják. -
viera
őstag
Mikor mutatják be az új iPad-eket?Hivatalos forgalmazónál mikor szokott elérhető lenni utána?
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Süvi
őstag
válasz akangels #15940 üzenetére
Elég jó áron van az Istlye-nál is
-
akangels
tag
Üdv urak !
Kedvező forrást keresek air 2 32gb/64gb (hatha lehet meg kapni valahol) wifi modellre. Az előző Air 2 sajnos hétfőn menthetetlen állapotott vett fel.
-
Süvi
őstag
Nekünk ilyen tollaink vannak.
Pro készülékhez viszont csak Apple pencilt javaslom.
Ég és föld meg a legdrágább Adonithoz képest is. -
Scale
őstag
Ilyen tokot valaki használt már? Mennyire vastag? Mennyire védi táskában az ipadet?
-
Ragnar95
félisten
Apple Pencilt még nem próbáltam, de mindenki azt mondja, hogy az a legjobb, neked miért nem jött be?
Air 2-höz, illetve előtte iPad 3-hoz is az Adonit tollai váltak be a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok, amiket eddig próbáltam, azok közül ez vált be legjobban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
viera
őstag
Erről jut eszembe...
Múltkor volt róla szó,de már nem emlékszem.Apple pencil helyett milyen tollat lehet használni iPad Pro 9.7-hez ami jól is működik?[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #15924 üzenetére
"a 10" is nagy méretnek számít, bőven elég mindenre"
Nem viccből jött ki a 12.9"-os Pro, vannak feladatok, amikhez kicsi a 9.7" is. Ilyen például a tollal való jegyzetelés, a 9.7" is kicsi hozzá, sokkal kényelmesebb 12.9"-on jegyzetelni.
Persze nem azt mondom, hogy mindenki vegyen 12.9"-os Pro-t, mert a legtöbb felhasználási módhoz valóban több kompromisszummal jár, mint előnnyel, de vannak speciális esetek, amikor kell a még nagyobb kijelző.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
-
agyhalal
aktív tag
válasz #05304832 #15922 üzenetére
Mint mindent, ezt is meg lehet szokni. Legalábbis ellensúlyozza a nagyobb méretet a nagy, jól látható kijelző. Egy ideig volt használatban egy iPad Air 2 is és most azt figyeltem meg, hogy sokkal sűrűbben nyúltunk az Air-hez napi szinten, ha valamit gyorsan meg kellett nézni a neten. Ezt már csak munkához, vagy pedig este, az ágyban vesszük elő. Persze ez idővel változhat. Ágyban használni nem problémás, mert a lábamnak támasztom.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
Ragnar95
félisten
válasz koxkids #15915 üzenetére
Márciusra várták a keynote-ot legtöbben, de már nem valószínű, hogy márciusban lesz, mivel 2 héttel előre kiküldik mindig a meghívókat. Így senki se tudja, hogy mikorra várható most keynote...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
őstag
Új iPad bejelntés mikor várható?
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz milszab #15908 üzenetére
Bizonyos app-oknál vagy mindig? Amúgy nekem is van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #15909 üzenetére
10.2.1 alatt is van.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ragnar95
félisten
válasz access_denied #15904 üzenetére
Akkor te pont valami rossz darabot foghattál ki, a normális üvegfóliáknak még az olcsóbbak közül is az a lényege, hogy gyakorlatilag ugyanolyan a tapintásuk, mint a kijelzőé.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zolikaDB
veterán
válasz access_denied #15904 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez az Xpro néven magát keményen marketingelő valami egy kamu valami, pláne, mert ezt tudja az aliexpresses is, 1/10-ed ennyiért.
-
Ragnar95
félisten
Én ezt az üvegfóliát használom, de igazából ha maximum 0.3mm-es és 9H keménységű, akkor teljesen mindegy, melyiket veszed. Fölösleges a márkás üvegfóliákért kiadni egy vagyont, semmivel nem jobbak, mint a pár eurós ebayesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest