- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
fireman
tag
válasz
InvitelGuide #9732 üzenetére
Az ügyfélkapun 1 hete jeleztem a problémámat, semmi választ nem kaptam.....
-
fireman
tag
válasz
powerup2 #9704 üzenetére
Sziasztok!
A STB nevét nem tudom, itt egy kép róla:
[link]Nekem nem iptv van, hanem "normál kábeles digitális" (nem tudom a pontos nevét
, családi csomag 72+ 7választható digitális csatorna és 25/5-ös net).
A menüben beállítom, hogy az usb aktív (használatban) legyen, majd a PVR almenüben be lehet állítani, hogy melyik csatornáról, melyik nap, kezdő időpont/befejezési időpont értékeket....ez adja magát, jól kezelhető grafikus menüs.Ha nem tudok üres hdd-t kölcsön kérni, lehet hogy beruházok egy ilyen pendrive-ra, ez állítólag 20MB/s írási sebességű, talán ezzel nem fog szaggatni.....ha ez a gond a mostani 4-5MB/s sebességűvel.
[link] -
fireman
tag
-
fireman
tag
No mégegyszer, hátha most tud valaki segíteni:
Egy hete van invitel digitális TV csomagom és ismerkedek a STB lehetőségeivel (eddig analógom volt más szolgáltatónál, ez az első STB amit használok).
Csatlakoztattam egy 8GB-os Kingston pendrive-ot hozzá, a rögzítéssel próbálkozom, sikerül is, csak a problémám, hogy rögzítés közben akadozik a nézett csatorna is, és lejátszáskor a rögzített műsor is. Kérdésem, hogy van-e erre valami orvosság (beállítási lehetőség, vagy valami okosság....stb.), vagy "ez ilyen" ???? -
fireman
tag
Sziasztok!
Egy hete van invitel digitális csomagom és ismerkedek a STB lehetőségeivel (eddig analógom volt más szolgáltatónál).
Csatlakoztattam egy 8GB-os pendrive-ot hozzá, a rögzítéssel próbálkozom, sikerül is, csak a problémám, hogy rögzítés közben akadozik a nézett csatorna is, és lejátszáskor a rögzített műsor is. Kérdésem, hogy van-e erre valami orvosság (beállítási lehetőség, vagy valami okosság....stb.), vagy "ez ilyen" ???? -
fireman
tag
válasz
ubisali #9562 üzenetére
Szia!
Melyik feliratról van szó?
Nekem nem iptv van, hanem normál digitális kábeltv, és ilyen STB:[link]A kérdéses feliratot (jó lenne tudni melyik is az
.....engem is zavar egy csomó felirat) a fenti STB esetében is ugyanúgy el lehet tünteni és visszaállítani is lehet ha mégis kellene valamiért?
-
fireman
tag
válasz
kabelmania27 #9502 üzenetére
Köszi az infót, sejtettem hogy számít a router és a gép is, de azért 1 napos előfizetőként "nem igazán vagyok elégedett" a jelenlegi sebességgel 25/5 esetében:
....ez általános az invitelnél vagy a sok esőtől "ma beáztak a vonalak"?
-
fireman
tag
Sziasztok!
Új inviteles előfizető vagyok (Kalocsa), tegnap kötöttek be hozzám 25/5-ös netet, a sebesség eléggé felemás.
Egy Lynksys WRT54GL routerem van, ezen keresztül az asztali gépen (régi masina talán sempron 2600-as proc. 500 MB ram) kb. 7-10/5, wifis laptopon (új, Lenovo Z580) 17-20/5 sebesség jön, ha kiiktatom a routert és közvetlenül az asztali gépbe dugom akkor 10-12/5, ha közvetlenül a laptopba dugom akkor 24/5 a sebességem.A sebességet ezek szerint befolyásolja, hogy "lassú régi" gépen mérem, vagy aránylag korrekt erősségű laptopon,....illetve hogy van-e közbeiktatva router?
....vagy valami más bibi van nálam? -
fireman
tag
válasz
Intruder2k5 #9320 üzenetére
Köszi az infót mindenkinek!
-
fireman
tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó topicba írok, de egy próbát megér
Kisvárosomban most kezdi digitális TV szolgáltatását az Invitel, eddig csak analóg volt.
Ezügyben szeretnék egy kis infót, hogy is működik ez a set-top box-al történő műsor rögzítés, mivel még nem volt digitális szolgáltatásban részem.
A szórólapjukon azt írják, hogy a műsorokat "....megállíthatja, visszatekerheti, felveheti".
Ez az adott általam éppen nézett csatornára vonatkozik, hogy ha pl. kimegyek vacsizni, akkor ezt aktiválom, felveszi a műsort, és amikor visszamegyek, akkor gyakorlatilag ott folytatódik ahol abbahagytam, és felvételről nézem már ekkor? ....anélkül, hogy ismerném ezt, nekem ez jött le.
Vagy olyan lehetőséget is tud a set-top box, mint a régi vhs magnók, hogy beprogramozok egy csatornát, dátumot, időpontot tól-ig, (mondjuk hajnalban egy F1 futam az M1-en) és azt rögzíti?
További kérdés, hogy a rögzített műsort ki tudom-e nyerni laptopra valamilyen módon, hogy pl. DVD-re kiírjam?
Légyszi egy kis infót, mert teljesen tájékozatlan vagyok ebben....
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Linux haladóknak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jövedelem
- Vicces képek
- Revolut
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest