Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
iGO Primo-val kapcsolatban lenne kérdésem, de lehet, h az iGO8-at is érinti, m lehet, h ott is hallottam már ezt. 13 éve van jogosítványom, de ezt a mondatot nem nagyon tudom értelmezni:
" X méter után fordulj balra a körforgalomban, hajts ki a harmadik kijáraton"
Mégis, a körforgalomban Mo.-on, ha nem az első kijáraton akarsz kimenni, akkor vajon hova a pics@ba lehetne fordulni balon kívül?! Bár az sem fordulás, hanem ilyen az úttest vonalvezetése. Teljesen megtévesztő. Vagy ez most mire vonatkozik? A primo budapesti demójában is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
És akkor mivan ha 28 kihajtó van, akkor sem mondok olyat, h fordulj balra a körforgalomba, m ez nem fordulás. Ilyen az úttest vonalvezetése és kész. Mondja azt, h maradj a körforgalomban, és hajts ki x helyen. Mész az autópályán van benne egy 2 fokos ív, ott sem kell mondani, hogy fordulj balra agy jobbra.
Ráadásul amikor jön egy körforgalom, akkor ugye azt mondja, amit az előbb idéztem is. De amikor már ott vagyok a körforgalom úgymond torkában, akkor meg még nagyobb baromságot mond:
"A körforgalmat követően fordulj balra, harmadik kijárat."
Én ezt józan paraszti ésszel úgy értelmezném, h elhagyom a körforgalmat, aztán lefordulok balra. Mert ugye azt mondja, h a körforgalmat követően, és ugye addig a körforgalomban vagyok, még el nem hagyom azt.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz Jaki2000 #466 üzenetére
Primo alatt, TM térképpel (Hungary8.3TM_2010.03_100520). Legegyszerűbb ha elindítod a Primo budapesti demó útvonalát, m az pont átvezet egy körforgalmon.
Nem az a gond, h én nem értem, h mit akar, m én vágom már így 3 év távlatából a GPS témát, hanem pl. faterom, aki amúgy sem egy stabil vezető, akinek Mohá báá behányna egy ilyet, h fordulj balra, még képes ...
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz Avicularia #469 üzenetére
Igen, az ilyen forgalmi helyzet előfordul, viszont akkor sem jó a szöveg. Ok, forduljak balra, merthát a belső sávba kellene haladnom. Ebben az esetben a kijárat előtt átkellene navigálni a szélső sávba, h onnan hagyjam el a körforgalmat, m ugye te sem úgy hagyod el a körforgalmat, h a belsőből átrántod a gépkocsit a kijárat felé.
Sokkal értelmesebb és érthetőbb lenne, h ha azt mondaná, h hajts be a körforgalomba, maradj a belső sávba, harmadik kijárat. Vagy vmi ilyesmi.
Viszont a te értelmezésed alapján ez akkor sem értelmes: "A körforgalmat követően fordulj balra, harmadik kijárat."
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz Avicularia #472 üzenetére
Én értelek, és el is fogadom az érvelésed. De! Ez akkor sem fordulás, mert az más fogalom, sokkal inkább átsorolás a bal sávba. Nem fordulás a bal sávba. De lehet, h már én kukacoskodom itt a szavakon, csak úgy érzem, h ha mondd vmit egy sw, akkor mondja rendesen, vagy fogja be a pof@ját. Kezd a primo olyan lenni, mint a mutterom, akinek fogalma sincs a dolgokoról, de mindig ő volt a legokosabb a kocsiba.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz linksbremse #477 üzenetére
Hú ez erősen warez. Wayteq & primo. Nem egy jó kombináció a moderátoroknál. Egyébként megvan ez a fájl a mappában? SpeedcamUpdates.spud
-
g.gergo
senior tag
válasz szyfullboy #753 üzenetére
Erre a problémádra itt nem fogsz segítséget kapni, alapelveket sértene (no warez).
-
g.gergo
senior tag
válasz denver6772 #1230 üzenetére
Ezt most nagyon gyorsan töröltesd egy moderátorral, még maguktól észre nem veszik. Ebben a fórumban TILOS a warez, ill. az ezirányban történő linkelgetés.
-
g.gergo
senior tag
-
g.gergo
senior tag
Kicsit OFF: A TMC mi alapján jelzi a dugókat, m gondolom nem a dugó álló gépjárművek GPS-i adják a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Minden ami hőszivattyú
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tomb Raider Remastered I-III
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Új állapotú HP,FullHD IPS,i5 8250,MX150 2/4GB DDR5 VGA,Magyar vil.bill,8-16GB DDR4 RAM,SSD+HDD
- Asus Rog Ally (2023) + Xg Mobile 3080 RTX
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest