Hirdetés
- Synology NAS
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramyo
tag
válasz zsiga68 #17346 üzenetére
A scheme map-ban vannak a térkép szin beállítások!(( Zip fajl formátumban)) éjaszaki-ezüst..stb de minden ugy van ! Térépek hatrai alig látható vékony fekete vonal!
Nekem kelle h erőssen látszódjanak! Okok de hogyan... tehát a Zip fajlt gondolom kicsomagolom,de hogyan állitom??[ Szerkesztve ]
-
-
Jabby
őstag
válasz zsiga68 #17436 üzenetére
Köszi szépen!
A skint kicsomagolás után bemásoltam a content/skin mappába, viszont a Primoban a beállítások --> kijelző menüben nem látható.Esetleg másképpen kell telepíteni?
(#17448) Alvosaman:
Nem kell felkapnod a vizet.
Vágom amit írtál, köszönöm is a tervezett útvonal színének megváltoztatásának egyszerű és végleges módszerét.
Nekem is megfelel az alapértelmezett nappali és éjszakai térképszínek.[ Szerkesztve ]
-
synthi
újonc
válasz zsiga68 #17501 üzenetére
köszi !! Sikerült !
Még egy kérdésem volna !!
Sys beállitás ! Olyan kéne nekem hogy a speedcam figyelmeztetés hangja (ding) ne ismételje magát sokxor ! Azt szeretném ha megjelenik a speedcam iconja a térképen akkor be lehessen állitani hogy párszor jelezzen mindaddig még elérem a kamera helyét ! Mondjukrá egy 3x , 4 x dingeljen a kijelölt kameráig..... ))))
és még azt is hogy mondjuk egy 500-600 m elött kezdjen el dingelni ![ Szerkesztve ]
-
synthi
újonc
válasz zsiga68 #17503 üzenetére
Nagyon irritáló a hangja....
Jó lenne valami ding beállitás !
Eszternél van valami sys beállitás hogy ne károgjon állandóan riasztáskor csak néhány alkalomkor mondja hogy kamera vagy lassits ?? és a ding közben meg kikapcsolva legyen mert a kettő együtt irtózatos .....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsiga68 #17606 üzenetére
Mégis milyen megfelelő beállításra gondolsz?
Ezzel egyébként én is kínlódtam amíg egy fórumtárs meg nem adta a megfelelő sys.txt opciót erre. Nekem is egy x880-as készülékem van,van még egy problémám vele. Bekapcsoláskor mire a főmenüből teljes képernyőre vált már be is pizicionálta magát,viszont menet közben amikor nincs tervezett út,van hogy 2-3 másodpercre megakad,mintha pillanatnyi fagyás lenne. Nem sűrűn csinálja,de zavar. Erre van valami beállítás?
-
törölt tag
válasz zsiga68 #17612 üzenetére
Esetleg egy stabil sys.txt beállítást kérhetnék! Illetve jelenleg melyik igo verzió fut a legstabilabban a wayteq masinákon? Jelenlegivel most jöttem haza Pestről,pályán nem vettem észre különösebbet, de városban "katasztrofálisan szaggat"...
Nagyon megköszönném a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
DarkCloud
csendes tag
válasz zsiga68 #17838 üzenetére
Igen. Azt hiszem már eldöntöttem. Ha nincs megoldás, akkor marad a három csík. Ez még elviselhetőbb mint az alternatív útvonalak hiánya, és a rohadt vastag úthálózat. Bár itt annyi ügyes ember van, biztos lesz valami megoldás.
Egyébként már annak is örülök, hogy a felbontás átírással szépen, akadásmentesen fut, és tű éles a kép, betűk egyaránt. És ezzel a megoldással a bejövő híváskor sem fagy le, vagy lép ki, amit ha jól tudom a lollipop nem szeret.
[android]
disable_restart_after_phone_call=1[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsiga68 #17885 üzenetére
A "pl" mit jelent? Használható más is? Mert nekem ezekkel a beállításokkal nem teljesen stabil a program.
Egészen pontosan erre gondolok.A domborzati fájlokkal kapcsolatban pedig pont az lenne a lényeg hogy minnél részletesebb legyen minnél nagyobb területet lefedve,nem helyet szetetnék spórolni. Az a fájl kellene ami a legrészletesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Takvan
tag
válasz zsiga68 #17940 üzenetére
Kíváncsi voltam, kipróbáltam és igen a Primo 9.6.22.297071 a GjAk_v1.10_AriNe-29 -val működött az alsó gombsor. Az extra beállításoknál be kellett állítani, hogy 'Navigációs menü kihagyása' és úgy működött.
Az új verzióban ezt az extra beállításokat nem találom sehol. Lehet hogy ez valami külön cucc volt? -
törölt tag
válasz zsiga68 #17952 üzenetére
Én ehhez annyira nem értek. Skint nem használok,vagyis azt amit a program alapból tartalmaz,ha tartalmaz.
Mivel rengeteget kínlódtam több verzióval is egyéb probléma miatt,a Plajos féle 2.0-ás "KIA" verziót használom,az fut nekem a legstabilabban,meg kicsit bele is untam már a program állandó turkálásába. Tehát ebben gondoltam még utoljára kipróbálom a hozzá elkészített plajos féle multi branding fájlt,Remélem ez miatt nem lesz lassú a készülék.De jó lenne ha nem kellene törölni a save mappát,van több útvonal mentésem.Neked külön köszönet jár a múltkori segítségedért! Itt fórumon és privátban is!
Thank yu!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest