Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzson1
tag
Sziasztok !
Tud e valaki valami okosat írni a "russa " progival kapcsolatban , Az a a bibi ,hogy műholdat nem akar látni. A primo belső memórián van az fut is szuperül a russa pedig karinKi korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
Sziasztok!
Az igo primo ikon készlet nagyon jól sikerült . Az ikonokat nem lehet változtatni mint az igo8-ban ? Ha lehet azt hogyan kel ? Vagy a KEDVENC helyekhez nem lehet ikont rendelni ?Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
Hali !
Megváltoztak más ikonok is,kezd az igo8-ra hasonlítani.
Még egy buta kérdés. Vettem ma egy TMC vevőt de még nem próbáltam ki élesbe. Nos a kérdésem ,csak akkor irányít ,terel ha én olyan útvonalon haladok ahol éppen van valami említésre méltó és az MR 2 közli ezt rds alapon ?Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
Hali
Tud valaki okosat írni,hogy hogyan lehet az ikonokat cserélni mint az IGO8-ban,meg hogyan lehet hozzárendelni ikont a saját kedvenc helyeimhez mert ugye az IGO8 -ban ezt is lehetett
előre is köszi !Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
Hali hóóóóóóóóóóóóó !!!!!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
1.2 -höz nincs még 800x480 SKIN ???
-
dzson1
tag
Nem tudom ,hogy valaki észlelte -e de Esztike egy kicsit későn szól a bekanyarodást jelző utcákba.Mire kimondja, hogy Jobbra bekanyarodni tilos már túlmentem az utcán .
Mi okozza ezt a késést ??? Lehet e rajta javítani ???
1.2 primo[ Szerkesztve ]
-
dzson1
tag
válasz istvan20806 #8895 üzenetére
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="1027"
saved_last_tuning_mode="1Így tuti
[ Szerkesztve ]
-
dzson1
tag
-
dzson1
tag
Valami rosszat irtam a TMC beírással ,vagy megsértettem valakit vele ????
Gyorsan lett törölve
[ Szerkesztve ]
-
dzson1
tag
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok
-
dzson1
tag
Sziasztok !!!!!!!!!!
Az lenne kérdésem ,hogy van-e valami megoldás arra, hogyha több poi található egy helyen akkor egy ikonnal jelzi az összeset. Ha rámegyek az ikonra akkor mutatja ,hogy ott több poi van ,nem bírja külön választani az ikonokat ?Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
dzson1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Tomb Raider Remastered I-III
- Androidos fejegységek
- Fujifilm X
- OpenMediaVault
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest