- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Windows 11
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozser53
csendes tag
A megbízható, pontos Plajos - tól kapok még friss txt fájlt?
Üdv: Tőzsér
-
tozser53
csendes tag
válasz
plajos #22189 üzenetére
Szia!
1.Én is elolvastam a pdf útmutatót. "Szupertraffipax bemondása :" nekem úgy sikerült, hogy a speedcam.zip -- plugin.ini fájlban javítottam az új szövegre. Működik!
Kérdésem: Ha a sys.txt-ben javítok, akkor a plugin.ini -ben ki kell törölnöm ugyanazt a kategóriát?
2.Mivel úgyis kevés (talán csak 4 db) a tilos jelzésen áthajtást rögzítő kamera van, beraktam a helyükre a közlekedési lámpákat (forrás: Open Street Map) egy nagyszerű srác javasolta az ID számok cseréjét. Az ikon stimmel, csak a hozzáillő hangot nem tudom a fenti módszerrel kicserélni. Tudsz ebben segíteni?
3. A magyar "Közlekedési lámpák" listája txt. fájlban itt: " https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html" , de ha igény van rá felrakhatom az osztrák és a román listát is. -
tozser53
csendes tag
Ha valakit érdekel: 2016-os közlekedési lámpák listája. Szerintem még 99%-ban megegyezik a mai helyzettel. A hozzáférés helye Open Street Map. https://www46.zippyshare.com/v/f4RtSkgg/file.html Itt megtaláljátok!
-
tozser53
csendes tag
Hát megfogtál. A verzió adatai: IGO NextGen Pack v. 11.04.2019 skin by Pongo.. Ezt olvastam ki a gépemből. Honnan vettem a Pal-t, gőzöm nincs. Korábban valóban volt egy pal appom, lehet, hogy keverem. Ettől függetlenül nem társaloghatok a topikon? Szerintem Te is látod a múltamat, csak sajna volt egy szünet (egészségem romlása miatt) a beszélgetésünkben. Most akkor kitúrtok, vagy maradhatok?
-
tozser53
csendes tag
válasz
DessertFox #22190 üzenetére
Bocs, hogy ilyen későn köszönöm meg. Egy "idegen" fórumon vitatkoztam. Nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest