Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Nem feltétlen a meleg teszi, hanem inkább a képernyőkímélő, amelyet lehet szabályozni. Érdemes a leírását, valamint a beállításokat átböngészni, mert sok okosságot tud a vas, pl. ismeri az energiatakarékos, készenléti üzemmódot, stb..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
Én pozitívabban gondolom a dolgot, remélve igazamat...
Nem csak a készüléknek van beállítási központja, hanem a navigációs szoftvernek is, mindkettőt tüzetesen meg kell nézni. Megmerem kockáztatni, hogy arra is beállíthatóság, hogy pl. Autóúton, Autópályán futó útvonalnál szintén lekapcsolja a képet, hiszen nincs mit mondania, haladni kell..., majd elágazás előtt feléled és melózik ameddig kell."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
veterán
Azt szoktam csinálni, hogy lejövök a megyehatár utáni első kihajtón (megyehatár mindig jelölve van!!!) és ott átváltom a navigációt, hogy ne tervezzen fizetős úton.
Ilyen megyésmatricás rendszer csak nálunk van, ha ennek a rendszernek a lekövetésére fejlesztene a navigációt gyártó cég, az a fejlesztés sosem térülne meg
#20710 zsiga68: köszi az infót. Belenézve az állományba, ugyanolyan .txt állomány, mint plajos kamera-adatbázisa, csak a koordináták után más típus van jelöve. Majd nyáron kiderül, hogy működik-e
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Path of Exile 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- További aktív témák...
- Laptop Túrkáló, ha olcsón akarsz használható notit, kishibával, vagy csak rossz akkuval..
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Lenovo ThinkPad T490 (i5-8265U, 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- PlayStation 4 Pro + VR + V2 Kamera, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest