- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Kobak 27 #173 üzenetére
Az értesítések megjönnek, az kár, hogy nem lehet mondjuk egy e-mailt teljesen elolvasni. Van erre valami hack?
Igen van.
A legegyszerűbb, ha áttérsz az Outlook-ra, mert az alapból átküldi az órára a levél tartalmát is (400 karakterig, ha jól emlékszem).Vagy telepíted a Notify for Smartwatch appot.
Ebben beállítod a levelezőt, a Huawei Health-ben meg a Notify-t (és értelemszerűen kikapcsolod a levelező értesítéseit, hogy ne kétszer jelezzen). A Notify is átküldi a levél tartalmát is.térkép csak akkor jön elő, ha elindítok valamilyen edzést?
Nekem most nincs órám, hogy megnézzem, de ha emlékeim nem csalnak, akkor előbb a Health-ben le kell töltened az offline térképeket, hogy működjön.
--
Egyébként én is Garminról váltottam (Fenix 7 Pro), de Amazfit-re (Balance), mert az mindent tud (sőt sok tekintetben többet is), amit a Garmin, csak a Huawei árában
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Kobak 27 #173 üzenetére
Bármilyen 22 mm-es szíj jó hozzá..
Email téma.. a Gmail-nál tényleg csak annyit jelenít meg amennyit, viszon pl egy Huawei vagy Honor telefon GYÁRI email kliensénél be lehet állítani, hogy az alkalmazás többet jelenítsen meg, így az óra is többet mutat.
A térkép csak akkor jelenik meg igen, ha elindítasz egy szabadtéri edzést, a Petal csak az irányokat és a távot mutatja.
A betű méretét sem lehet állítani asszem.. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kobak 27 #145 üzenetére
A leírtak alapján neked teljesen felesleges lett volna a Garmin Fenix 8. Nem tartom kizártnak, hogy csak a reklámok húztak be, hogy esetleg az szóba jöjjön egy rövid ideig is. Ha AMOLED kijelzős Garmin, akkor egy Epix Gen 2-vel is jó lettél volna jóval olcsóbban. De amit írtál, az alapján még valószínűleg az is túlmutat a valós igényeiden.
Azért az nem igaz, hogy nullára fog értéktelenődni. A fenix 5 Plus sorozat 2018 tavaszi megjelenésű, 700-1150 dollár volt az akkori start ár, most a Fenix 8 sorozat 800-1200 dollár között startolt. Nyilván a magyar árkülönbözet nagyobb, köszönhetően a forint teljesítményének. 6 éve volt 300 ezer környékén egy friss megjelenésű csúcs Fenix, most 50-70 ezret adnak még használtan érte. Nyilván egy most 400 ezerért megjelenő óra értékét senki nem mondja meg előre.
Volt több Huawei WAtch órám amit eladtam az évek során. Az első gen huawei Watch, még wear OS-szel, az első gen Watch GT-m, GT 2e, Gt 2 Pro, illetve még HONOR Watch Gs3 Pro órám is volt.
Azért azok sem tartották úgy az árukat, hiába volt drágábbnál drágább, a legtöbb esetben bőven félár alatt adtam el, húgy hogy nem vártam hosszú éveket vele. Persze ha egy óra újonnan 140-200 ezer forint, akkor az arányok is kisebbek az eladásnál, mintha vételkor 350-400 ezer.
De nem mindenki úgy veszi a cuccokat, hogy számolja mennyi lesz mikor eladja. Sőt, ahogy látom a többség nem tudatos felhasználó, ilyenre nem figyel. -
Thomboy83
tag
válasz
Kobak 27 #145 üzenetére
Aliexpressen mindent is megtalálsz hozzá. Én is nézegettem a Prot és beirva az alira kiadta a hivatalos gyári kék vagy zöld vagy szürke szíjat, amit az ezüst Gt4hez hivatalosan adtak zöldet anno és a GT5 ezüsthöz most adtak kék szíjat gyárilag ezt a szövött vagy milyen, amit látsz is a Media Marktban kiallitva az ezüst Gt5nél. Illetve vannak fém szíjak is, meg van tok is a Gt5 Próhoz üveggel ellátva a tokkal. De amúgy minden 22mm szíj jó hozzá amit veszel. De van hozzá az Alin bőrszíj is, de lehet hogy az emagon is találsz hozzá, anno a GT4-nél lehetet kapni külön is a saját szíját Huawei felirattal a csaton az emagnál, kb 5000-8000Ft volt. De Alin is volt ugyanez kB 3000Ftért. De simán jó az utángyártott Fenix 22mm Garmin szíjak is, én nekem volt a fekete Gt4hez ilyen Fenix szíj,brutál volt, azt hitték Garminom van amikor ránéztek, de jó ez melyik típus kérdezték, mondom ez a Huawei típus, mondták de menő, ez ilyen jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Prémium kivitel, pontosabb szenzorok, új egészségszolgáltatás, régi hiányosságok.
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest