- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
tomas01 #3465 üzenetére
(#3390)
R.I.P
[link neked!] -
Kabóca1
csendes tag
válasz
mukibuci #3429 üzenetére
Értem! Én csak a legegyszerűbb leggyorsabb, legtökéletesebb megoldást javasoltam! Nem gondoltam, hogy sufnibajnokokkal van dolgom!
A forrasztgatáshoz sok sikert, ha nem jön össze még mindig lehet modemet cserélni.....!
Másrészt én már használtam az összes itthon forgalomban lévő modemet még többet is és tudom mi a különbség köztük!
Látom a jóindulatom és tanácsaim nem kívánatosak mert mindig van okosabb itt, így ez volt az utolsó megnyilvánulásom! Sok sikert mindenkinek! -
Kabóca1
csendes tag
válasz
mukibuci #3425 üzenetére
Nem alaptalanul mondom amit mondok, van egy pár év mögöttem ebben a témában nem csak felhasználóként! Pár ezer forint nagy beruházás ám! Meg az is egy mondás, hogy sz@rból nem lehet várat építeni nem de? De ha meg így érzed akkor nem kell a tanácsaimra ügyet vetni! Köszi!
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
SzaboZE #3421 üzenetére
Cseréld le a modemet!
E272-nek nem egy elterjedt csatija van! Vegyél egy olyat aminek direkt van CRC9 csatlakozója,PL: Huawei 169,173,3520,3765 vagy esetleg PCMCIA csatival E630, na olyan kábelt már találsz neten is ami átalakítja a szabványos SMA vagy FME csatlakozóra az antennához, mert az antennákat meg többnyire ezekkel szerelik! De vannak ilyen kis mini antennák amiket eleve CRC9 csatival szerelnek direkt ezekhez a modemekhez, de azok vagy jók vagy nem, attól függ mennyire rossz a vételi jel a felhasználási ponton! Nézz utána, itt is van fórumban írva már sok minden erről de tele a net vele!
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3390 üzenetére
Tapasztalataim alapján, ajánlom mindenkinek inkább keressen fel egy olyan embert aki érti mit mivel érdemes frissíteni mert így járhattok ahogyan sokan az itt leírtak alapján, hogy nem megfelelő vagy rossz szoftverrel frissítik be a készülékeiket és azzal tégla üzemmódba rakják azt!
Tele van a net rossz, nem megbízható szoftverekkel és leírásokkal!
Ne sajnáljátok azt a pár száz vagy ezer forintot egy biztonságos megoldásért!
Neten találni pár jó embert ebben a témában!Itt egy újabb példa a prohardver-es ajánlások értékére!
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3389 üzenetére
Tapasztalataim alapján, ajánlom mindenkinek inkább keressen fel egy olyan embert aki érti mit mivel érdemes frissíteni mert így járhattok ahogyan sokan az itt leírtak alapján, hogy nem megfelelő vagy rossz szoftverrel frissítik be a készülékeiket és azzal tégla üzemmódba rakják azt!
Tele van a net rossz, nem megbízható szoftverekkel és leírásokkal!
Ne sajnáljátok azt a pár száz vagy ezer forintot egy biztonságos megoldásért!Neten találni pár jó embert ebben a témában!
-
Kabóca1
csendes tag
Küldj egy mailt és átküldöm neked a dashboardot ami nekem működött volt magyar vodás K3565 Rev2-höz! Érdekes módon külföldihez nem volt jó, nem lehetett futtatni!
De magyarhoz jó volt nekem!A Rev2-t azt hiszem azért jelölték így mert szoftveresen támogat bizonyos routereket míg a sima k3565 nem!
Üdv!
-
Kabóca1
csendes tag
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
rmartin94 #3371 üzenetére
Mindegyik megfelelően működik ha a megfelelő szoftverek vannak a modemeken!
Ezeket neten már meglehet találni!
De szerintem a gyári szoftjaival is tökéletesen fog menni főleg XP alatt!
Mondjuk 272-nél érdemes firmwaret frissíteni mert stabílabb lesz a működése!
Dobálni szokta a hálózatot a gyárival! -
Kabóca1
csendes tag
És miért ment fel nehezen? Milyen op.rendszert használsz?
-
Kabóca1
csendes tag
Üdv! Van firmware frissítés hozzá (google a barátod!) de én nem kísérleteznék otthon vele ilyen netről szedett dolgokkal! Különbem meg indokolatlan firmwaret cserélni rajta mert a gyári is szépen megy mindennel! Vagy neked nem?Mihez kell?
Dashboardot is lehet rajta cserélni természetesen! Sokkal kezelhetőbb pl. a Mobile Partner hozzá való verziója! -
Kabóca1
csendes tag
Itt egy új fórum a témáról, ajánlom figyelmetekbe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest