- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Ha valaki belefutna a WIN7 32-64bit E220 csatába, akkor innen szedje le a Mobile Partner 23-at, ezzel menni fog rendben..
A keretprogrammal együtt felmegy a jó driver is.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy Huawei E220 modem telenor fügő,windows 7 alatt nem tudom használni,lehet egyáltalán vagy már nem kompatibilis a windows 7 alatt?Mert csak Windows Vista alá találtam programot a telenor honlapján. -
orions79
újonc
Hello mindenki !
Segítségre lenne szükségem.
Van egy IBM T61 Thinkpadom amin Windows 7 32 bites op rendszer fut.
Van hozzá egy gyári vodafonos Huawei E630 típusu PCMCIA foglalatu 3G mobil internet eszközöm és az a gondom Windows 7 re feltelepítve a vodafone mobile connection program azt írja ki a 7 verzió hogy nem támogatott a Windows 7 op rendszer de a program feltelepül hiba nélkül csak elindításkor írja ki a hiba üzenetet.Letöltöttem a legújabb vodafone VMB -t de az meg fel sem ismeri ezt az eszközt.
Biztosan van vmi megoldás , hogy windows 7 alatt is tudjam használni ezt az eszközt.Segítsetek mit kell esetleg beállítani a windowsba , hogy használni tudjam. Fontos lenne.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Zitus1989
csendes tag
BEINDuLT!!!
elkezdtem probalgatni es veletlen beugrott kerte a pin. kodot!
de felcsatlakozni nem akart. nem tudom miket. allitsak be a net.connection set. be?
kozbe 2 sms a telenortol:
1: hibas csatlakozast erzekeltek
2: valami apn beallitas kell amit latok is a net.conn.st. be dynamic vagy static -
Zitus1989
csendes tag
gyari!! csak a mmodemen van telenor jel. a szoftverben sehol semmikor
hardware. cd33tcpu
firmware.11.117.10.02.00 -
-
válasz
Zitus1989 #3548 üzenetére
Az e220-as alapvetően xp alatt működik,
nem tudom hogy viszonyul a mai SIM kártyákhoz, amik teljesen más csatlakozójuk, mint a 4-5 év forgalomba lévőké (sokkal kevesebb érintkező van rajta)E220-as általában szolgáltató korlátozott (ez nem tudom, hogy tudtad-e)
érdemes ilyen próbák alatt a hozzáadott dupla USB csatlakozót használni,
Asztali gépeken, először a hátsó USB csatlakozókba bedugni.Más ötletem nincs.
-
válasz
Zitus1989 #3546 üzenetére
ha a sim karit beleteszem egy huawei e220 stickbe, azt a tabletemre kotom ak megmarad ez a sebesseg?
a sebesség marad, viszont a reakcióidő (ping) gyorsabb lehet, nyugodtan használhatod a tábleten, nagyobb kijelzővel
de a sebesség nagyon sok mindentől függ, főleg egy androidos rendszeren
egy próbát mindenképp megér
-
Zitus1989
csendes tag
hali mindenki!
szeretnem megtudni, h. a mostani belassitott mobilnetem a telenornal tokeletesen eleg bongeszesre a telefonomon....
ha a sim karit beleteszem egy huawei e220 stickbe, azt a tabletemre kotom ak megmarad ez a sebesseg?
sokat netezek es faj mar a szemem a kicsi kijelzo miatt....
(a telon es a tableten is android 2.1 van) -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Friss garis modemre gyári (Huawei) dashboard (Mobile Partner az Internet Manager helyett) feltölthető/flashelhető garivesztés terhe nélkül?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
-
ZedKris
csendes tag
Udv!
E220-sal kuzdok.
Minden rendben volt vele sokaig, szepen mukodott.
Majd egyszercsak ugy gondolta, mar nem akarja magat felismertetni. Ha megis felugrik az aut. lejatszas kisablak, hamarjaban eltunik.Firmware-t frissitenek elso otlettol vezerelve, de ha nem stabil, akkor hogyan?
Javitjak ezeket a vackokat valahol?
Fontos lenne, mert tobb darabom is van.Koszi az infokat!
-
mayer.tamas
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Korábban működött az E220-as modemem, most viszont valami miatt az eszközkezelőben a 3G modem driver nem működik megfelelően. (Lehet hogy valamilyen program belekevert??)
Próbáltam, hogy teljesen letöröltem, regeditben is minden huawei dolgot kitöröltem, majd újra telepítettem, de ugyanez a probléma.. valószínűleg valami miatt nem tud működni.. feltettem egy másik gépre (ami nem az enyém), ott elsőre felment, települt rendesen.. lementettem egy progival a modem drivereit, majd az én gépemen próbáltam frissíteni a drivert, de azt írja hogy a lehető legfrissebb.. mégsem működik...Tudna valaki segíteni, hogy hogy tudnám elindítani a modemet??
Köszönöm.
-
mayer.tamas
csendes tag
válasz
ZedKris #3527 üzenetére
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám.
Nekem csak a csere segített. Szerencse, hogy a srácnak akitől vettem volt belőle vagy 20 db még, elkezdtük próbálgatni melyikkel ad térerőt.. és.... kb az 5. eszköznél működött csak...Sajnos jobb ötletem nincs.
Viszont én most olyan problémába ütköztem, hogy nem találja meg a windows 7 prof 64 bites rendszerem a modemet. Rádugom az eszközt a gépre, mint usb látja. Fent van a mobil partner progi, de mint modem nem látja a gép.. Próbáltam telepíteni hozzá drivert, de nem települ..
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám felismertetni az E220-as modemem a géppel, sajnos kezdek tanácstalan lenni...
Köszi.
-
Feri_1
csendes tag
Mint kiderült elég egyszerű volt, csak a roteren kellett beállítanom a szolgáltatót
Viszont ezzel új problémám lépett fel.
A routerem egy TL-MR3420, a modemem egy kikódolt huawei k3520, T-mobilos kártyával.
Az öröm, hogy működik, a gond, hogy ha a Samsung GT-N8020 Galaxy Note 10.1 LTE -be téve 29-es ping-gel, 38 Mbit/sec letöltéssel és 18,6 Mbit/sec feltöltéssel megy, de ha beteszem a stickbe és a routerbe, akkor 291 ping-gel, 5,9 Mbit/sec letöltéssel és 0,35 Mbit/sec feltöltéssel megy.Másik stickket kéne szereznem? Ha igen, milyet?
Kösz, Feri
-
Feri_1
csendes tag
Sziasztok.
Van egy vodás Huawei K3520-as modemem, amit T-mobil-os kártyával szeretnék használni. Függetleníteni már kitudta, de hogy kell rávenni, hogy elfogadja a T-mobil-os SIM-kártyát?
Kösz, Feri
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
E220-as készülékem van, laptopon használom a T-s web n walk szolgáltatást. Eddig minden ok volt, de most mikor csatlakozni szerettem volna - az egyébként kiváló minőségű, jelerősségű hálózathoz - a 628-as hibával találkoztam, azaz A kapcsolatot a távoli számítógép még a létrehozás előtt megszakította.
Mi a teendő ebben az esetben? Nem tudom, nem egyenleg gond-e ez, megpróbáltam áttenni telóba a SIM-et, de nem sikerült lekérdeznem az egyenleget, valami miatt nem engedte.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Van egy Huawei E3131-as modem stick-em Windows-on megy a nett,de Androidon nem van valami megoldás vagy ez nem is megy Androidon?Köszi a választ.
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Hogyan lehet településre bírni egy E630-at, ami nem akar? Sem XP, sem win7 alatt. Megjelenik a virtuális CD-ROM, elindítom az autorunt, felmászik a wnw manager, ami aztán nem találja az eszközt. Újraindítás után se. Az eszközkezelőben sincs, kérdőjellel se, hogy adhassak neki hajtányt. A kártyán villog a kék led, tehát működik. Meg picimacis routerben is.
A Huawei Dashboard fel sem települ, mert nem látja a kártyát.
-
maxima
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy van-e itt valaki akinek sikrült
linux alatt tartós működésre bírni egy Huawei E367-es
modemet Telenor-os hálózaton?
Nálam felkapcsolódik a modem, kb fél percig működik is jól,
utána lekapcsolódik. :-(Köszi előre is.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni lenne egy függetlenítettet Huawei K3765 usb modem és hozzá egy Swisscom -os kártyám az lenne a gond hogy nincs netem nem csinál semmit, valamit be kellene állítani a Mobile Partner programban?
-
ZedKris
csendes tag
Üdv Néktek!
Ilyen problémám van.
Adott egy E220-as modem.
Kártyfüggetlenként vettem, Vodás kártyával próbáltam, ment. OK!
Betettem egy Telenorost és biza a bal alsó sarokban lévő térerő rublikában nem tűnt fel semmi info, nem úgy mint a Vodás kártyámnál a Mobil Partner programban. A Device list-ben megjelenik, hogy e220 de rákattintva sem tér erejéhez.Win XP-t használok.
T-mobile-s kártyát nem tudok szerezni még teszthez.
Feltúrtam a netet, leszedtem egy-két progit, mely megmondta, hogy mégis kikódolt modemről van szó! Ha ismét ráböktem a függetlenítésre máris jelezte, hogy függetlenítve!
Firmware és dashboard program a legfrisebbb rajt.
Most mit tegyek, miképp lehet független, ha mégsem az? Szeretném függetlenként használni.
Köszi!
-
jtaggerX
tag
Bocsi az offért.
De ha valakinek van huawei e372-u8 vagy e398-u1 eladó az keressen meg.
Ezeket csak a t-nél lehet kapni???
-
PREM1Z
tag
Udv mindenkinek.
Probaltam egy E173s-2-n firmwaret frissiteni amit egy unlock oldalon talaltam, de az mint kiderult sima e173ra jo vagy nem is tudom. Esetleg hogyan tudnam visszarakni eredeti allapotaba mert tmobile-os volt. Vagy van vmilyen univerzalis firmware dash paros? Nem igazan ertek meg hozza,de nagyjabol kezdem erteni a dolgokat.Koszonom elore is a segitsegeteket. -
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #3523 üzenetére
Féligazság volt abban, amit Kabóca1 írt. Újra kellett telepítenem a laptopot és a 23.009.09.01.983 MP nem kapcsolta a modemet a hálózatra. Viszont a korábban használt angol nyelvű, teljesen független 23.001.07.04.910 MP - melyben nekem kellett megadnom a profilt is - viszont rendben van.
-
-
DjTviligt
csendes tag
Sziasztok valaki mondja már meg nekem hogy miért kéri mindig az MSXML 6.0 SP1 et miközbe fel van téve meg nem mis tudom még miket kér, meg mindig amikor kapcsolódnék azt írja hogy nem lehet kapcsolódni, mert más program használja az alkalmazást, miközben még használva se volt a net mert a gépet előtte húztam újra sp3-al és a net is frissen van feltéve :/ valami tipp! mert nekem az hogy kuka az egéz ilyen stickes net :@
-
Vigneau
félisten
válasz
Kabóca1 #3519 üzenetére
Természetesen, - mivel S-1-em van és nem U-1-em - így nem a 11.*** firmware való rá, hanem 21.*** - semmi gond nem volt vele. Csak erre sokan nem figyeltek oda a netes fórumok szerint. Mellesleg a német (osztrák) T-Mobile oldalán leltem rá az elvileg legfrissebb firmware-re, elég érdekes...
Most a legfrissebb hivatalos, szolgáltatófüggetlen dashboard (MP) után nézelődök.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Magyar (esetleg T-Mobile-os) dashboard-ot tud valaki linkelni/küldeni nekem E173-hoz és E367-hez? Előre is köszönöm!
Vigneau
-
Teasüti
nagyúr
Senki?
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
T-mobilos E220 ügyében kellene segítség.
Kicsit keresgéltem a topicban, de jobbnak látom feltenni a kérdésem, a T-s felhazsnálók fehér holló kategóriát képezik, ahogy nézem.
Nos, 11.117.04.00.00 FW van fent és a web'n'walk programmal tárcsázok.
Hol tudnék frissítést letölteni? Miként frissítsem majd?
Függetlenítés után tudok csak másik tárcsázót használni, vagy azt le tudom váltani?Más: folyamatosan rá van dugva a gépre és azóta hardveresnek tűnő hibákat tapasztalok, így mától lehúzom, ha nem kell a modem.
Win 7 x64 van fent és azt tapasztaltam, h egyrészt boot után az esetek nagy részében probléma van a "3G PC UI Interface" meghajtóval - sárga felkiáltójeles - és míg újra nem telepítem, addig nem ismeri fel az eszközt. Ezt majdnem mindig eljátssza. Ami rosszabb, h egyszer-kétszer előfordult, h nem tudott leállni a gép. Majd miután áramtalanítottam kézzel, utána feltűnt, h a kikapcsolt usb készenléti áram vmiért be van kapcsolva.
Indítom a gépet, h megnézzem ez most mi, de nem indul el (közben modem végig rajta lógott).
Még a Bios Post ellenőrzésig sem jut el, be van fagyva a legelső monitorra kiküldött képnél.
Gondoltam fasza, alaplap hibás lett.
Másnap gyanús volt a modem, lehúztam bekapcs előtt és láss csodát, elindult a gép.
Bios-t újra be kellett állítanom, mert "cpu tuning failed" üzenet fogadott.
Azóta megy.
Ötlet? Megoldás? Ez vmi rossz vicc, h egy usb eszköz hazavágja a gépet? Miért problémázik a driver minden boot után?Megint más: ha 2G-ben használom, nincsenek fogadott adataim, egyszerűen nulla letöltés. Ez miért van?
Térerő van, csatlakozott, minden jónak tűnik. Csak épp forgalom nincs.
Umts-ben meg az normális, hogy a sebesség 5 KB/s körül tetőzik?
Egyedül Hsdp módban van értékelhető forgalom.Hálás lennék bármiféle ötletért!
(#3511) draco31
Nálam ICS magától felismeri, miután végigmentem egyszer a gyártó oldalán található rituálén. (Wayteq xtab100) -
draco31
veterán
Hello!
E220-as modemhez kell valami, hogy androiddal használni lehessen?
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok! Látom nem nagyon megy a topik, és a következő kérdésem is csak félig vág a témába, de megpróbálom. Van egy ZTE MF637-es modemem, aminek régen frissíteni akartam a firmware-jét, de sajnos elnéztem a számát, és egy MF627-essel frissítettem, és a frissítés végén megállt hibaüzenettel. Azóta nem ismeri fel a Windows (Az USB eszközt nem lehet felismerni), és a modem LED-je megse nyikkan miközbe bevan dugva. Helyre lehet hozni valahogy, vagy már csak kulcstartónak lesz jó? Fel lehet valahogy ismertetni a Windowsal? Próbáltam hozzávaló driver-t telepíteni, de semmi... nincs több ötletem
. Köszi.
-
atipsy
csendes tag
Sziasztok! van 1 telenor E220-as modemem és nem találok rá frissitést! xp sp3-as rendszerre!esetleg 1 linket vagy bármi segitséget elfogadok! Köszi
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. Adott egy Huawei k3675 modem. Szükség volt rá, így a neten talált módszerrel függetlenítettem. Azóta még az eredetileg benne lévő vodás kártyával sem indul. A Vodafone Mobile Connect Lite progiban csak eszköz keresése látszódik. Nem jut tovább, bármit csinálok.
Van valakinek bármi ötlete?
Előre is köszönöm.
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. kérdés. Huawei k3520as modem (volt vodás most telenoros kártyával) eddig ment hsdpa-val frissitettem dashboardot és firmwaret de most csak edgevel megy...ötlet?
-
laszlo2
csendes tag
Helló.
Olyan gondom lenne,hogy be akarok lépni a netre,és azt irja ki,hogy
628-as hiba a távoli számítógép az előtt meg szakította a kapcsolatot mielőtt csatlakozott volna! Erre van valami megoldás? Telenor E220-as modemel, meg ma hoztam ki egy másik modemet Huawei E367 hozzáteszem ennek gyengébb a jele mint az E 220-asnak,pedig azt mondták,hogy ezzel biztos jobb lesz a vétel,hát nem még gyengébb!! Eddig fel csatlakozott a 3G-re, 0-térerővel
és gyorsabb is volt az EDGE-nél,de hogy ma váltottam erre a hipernetre már nem csatlakozik,csak EDGE-,ez mitől lehet? Meg a régi modemet használom,mert annak jobb a vétele.
Üdv. -
rmartin94
aktív tag
válasz
laszlo2 #3500 üzenetére
A firmware frissítést innen tudod leszedni: link Én is így voltam egyébként ezzel a modemmel, amíg ment, hogy nálunk is gyenge 3G/HSDPA volt, hol jól ment, hol kevésbé. Antenna ügyben olvass vissza ebben a fórumban, valahol emlékeim szerint volt már róla szó. Nekem egyébként 3G-nél 0 és 2 között volt a térerőm, így a legtöbbször tűrhetően működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest