Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Kabóca1 #3519 üzenetére
Természetesen, - mivel S-1-em van és nem U-1-em - így nem a 11.*** firmware való rá, hanem 21.*** - semmi gond nem volt vele. Csak erre sokan nem figyeltek oda a netes fórumok szerint. Mellesleg a német (osztrák) T-Mobile oldalán leltem rá az elvileg legfrissebb firmware-re, elég érdekes...
Most a legfrissebb hivatalos, szolgáltatófüggetlen dashboard (MP) után nézelődök.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
Kabóca1 #3424 üzenetére
Amúgy létezik még ilyen is az E272-höz
http://mybroadband.co.za/photos/showphoto.php/photo/8247/ppuser/16164
-
SzaboZE
addikt
válasz
Kabóca1 #3424 üzenetére
Ez is tök jó, de mint írtam evvel elégedett vagyok és mivel routeren van, ezért erről biztosan tudom, hogy megy a dd-wrt-vel. Szóval külső antenna csati kellene, ha nincs, akkor kénytelen leszek forrasztani. Ezenkívül, hiába megy felfele gyorsabban a másik, ha a térerő miatt úgysem lehet kihasználni.
-
-
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3390 üzenetére
Tapasztalataim alapján, ajánlom mindenkinek inkább keressen fel egy olyan embert aki érti mit mivel érdemes frissíteni mert így járhattok ahogyan sokan az itt leírtak alapján, hogy nem megfelelő vagy rossz szoftverrel frissítik be a készülékeiket és azzal tégla üzemmódba rakják azt!
Tele van a net rossz, nem megbízható szoftverekkel és leírásokkal!
Ne sajnáljátok azt a pár száz vagy ezer forintot egy biztonságos megoldásért!
Neten találni pár jó embert ebben a témában!Itt egy újabb példa a prohardver-es ajánlások értékére!
-
Kabóca1
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3389 üzenetére
Tapasztalataim alapján, ajánlom mindenkinek inkább keressen fel egy olyan embert aki érti mit mivel érdemes frissíteni mert így járhattok ahogyan sokan az itt leírtak alapján, hogy nem megfelelő vagy rossz szoftverrel frissítik be a készülékeiket és azzal tégla üzemmódba rakják azt!
Tele van a net rossz, nem megbízható szoftverekkel és leírásokkal!
Ne sajnáljátok azt a pár száz vagy ezer forintot egy biztonságos megoldásért!Neten találni pár jó embert ebben a témában!
-
ep75w
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3363 üzenetére
Ok, csak gondoltam, hátha van valami lényege a Rev2-nek
Mit találtam meg? Nem igazán értem, nem is nagyon tudok keresni, ezért kérek itt segítséget.Szóval a lényeg, most már nyitott a modem az új kapcsolatokra, T-s net lesz.
A dashboard cseréhez leszedtem ezt: UTPS11.031.02.01.03.B409.exe
Felismeri, de mikor eljut oda, hogy ne húzd ki, ne kapcsold ki, blabla, ott lefagy.
De legalábbis semmit nem csinál, pedig vártam sokat.Tippem, mégsem ez kell hozzá. De, akkor melyik?
Szóval, tud valaki segíteni, netán konkrét linkkel?
K3565 (azt hiszem ez E169X eredetileg) GYÁRI dashboard,
mert ami vodás rajta van, az ugye nem jó.Ha, nincs dashboard, akkor valami mobile connect, vagy mindegy mi,
csak működjön már a T, elég a napijegyből. (Ezért a coonect programért is feltúrtam a huawei oldalát, persze hogy nem találok ott sem semmit)
Előre is köszönöm
-
ep75w
csendes tag
válasz
Kabóca1 #3351 üzenetére
üdv! bocs a kései válasz miatt. oh de, jól megy az. viszont azt olvastam, hogy dashboard cseréhez kell a firm is. pár ezer hozzászólással előrébb itt :-)
valami olyasmi volt a lényege hogy a "gyári firmcserélőben" cserélte le a srác a saját verziójára. aztán lehet, ez így hülyeség.
mindenesetre akkor megírod nekem, hogy tudom cserélni? és legfőképp, mivel?google nem a barátom jelenleg, olyan korlátos a mobilon a mobilnetem, hogy a fal adja a másikat...
szóval tényleg inkább írd, örök hála érte :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest