Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz Graphics #58872 üzenetére
Én egy Ladán tanultam, nekünk is az volt, így én mondhatni nem okoztam szenvedést az autónak, de mikor több tanuló volt összehozva egyszerre, és néztem néhányan mit művelnek szegénnyel, hát nekem fájt. Mikor intenzív gyorsításnál kihúzatta tesséklássék egyesben, majd felrakta negyedikbe, és szegény motor majd szétrázta a motorteret 600-as fordulatnál padlógázzal. És ez csak egy volt akit láttam, de még ma is hallom, ahogy a dugattyúk csapdossák a hajtórudakat, meg a hengerfalat összevissza, míg az oktató bele nem nyúlt. Meg látom manapság is kívülről, hogy mi történik, és megértem a tanulót, de tudom, hogy örülnek néha hogy tudják a saját nevüket, nem azt, hogy éppen mi történik a motorban. Sok átlagember kínozza jobban az autót, mint az a tanuló aki ráérez a dolgokra, esetleg jobban koncentrál, de én mégis azt gondolom, hogy sok, sokféle nem rutinos sofőr többszörösen terhelheti az autót.
De ez saját vélemény.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest