Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz hdanesz #73519 üzenetére
Sziasztok,
A kopogás elvileg orvosolva lett (kicserélték a stabpálcákat), viszont elért engem is az EGR cső repedés. (2.2 i-dtec Accord, 2009).
A szerelő azt tanácsolta, hogy AWI hegesztőhöz elviszi és hátha meg tudja oldani a dolgot. Én őszintén kicsit tartok tőle, hogy mennyire lesz tartós megoldás. Ráadásul itt olvastam, hogy ez típushiba...és a gyár előjött egy átdolgozott csővel, ami már elvileg jobban bírja a strapát.A szerelő is tudna rendelni új alkatrészt, bár nem tudom, hogy gyári/módosított lenne-e. Ha igen, akkor látszólag egyértelmű a dolog, mert én inkább arra bíznám a további 10-15 évet....mint valami tákolt cuccra. Ha nem gyárit tud rendelni, akkor gond van...mert hozott anyagból nem dolgozik, tehát az nem opció hogy én megrendelem a fenti oldalról és hajrá, ő beszereli.
Mennyire komplikált ezt cserélni? Mert azon gondolkozom, hogy inkább elhozom a kocsit tőle és elviszem a szomszéd utcában lévő autószerelőhöz, aki dolgozik hozott anyaggal is.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest