Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- JavaScript topic
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #25772 üzenetére
Ha addig valóban nem kell költeni (miért kellene?), akkor az napi 82 Ft-ba fáj, ami lazán annyi cigi amennyit egy dohányos elpipál egy nap
Én is úgy vagyok vele, rendbe hozom, amit tudok, ha már ilyen szépen megvigyázta az előző gazdi, akkor pont én miért ne tenném ugyanezt. Így utólag veszem csak észre, hogy azért nem sajnálta tőle a gyári alkatrészeket.
Egyedül a zenemotyó böki a csőrömet, nagyon nem volt olcsó ezeket belerakni, főleg ilyen igényesen, ezért sajnálom megbontani, de fél csomagtartóm tele van, zenét meg autóban nem hallgatok, tehát csak a súlyt és helyet fogja.Viszont egy tdi-re nem szeretnék éves szinten 300+ rugót locsolni dealényeg, hogy alig fogyaszt érted
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest