Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz jokeph #69297 üzenetére
Köszi.
A két kép közötti változás nagy vonalakban ennyi:
ATX->mATX
4x1GB->2x2GB RAM
X3->i3
CM TX3->Ninja
A 9600GT maradt.
Ennyit tudtam kihozni egy kodegány házból.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Akkor én is bedobom ismét a korábbi gépemet...
Illetve az utódját.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz fatpingvin #69257 üzenetére
A SAS-okat kérdezi, hogy mivel eteted őket...
-
elfelejtette
veterán
-
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz MasterMark #59697 üzenetére
Anno én is tápventi cserén agyaltam, aztán a 3.5"-os ventit lecseréltem laptop vinyóra, és csodálatos módon elnémult a gép...
-
elfelejtette
veterán
Procihűtőre azé' felrakhatta volna a 3. ventit is, így 2 ventivel elég silány lehet a hatásfoka...
-
elfelejtette
veterán
válasz jones965 #59169 üzenetére
Azért vigyázz, nehogy az Apple bepereljen, mert lemásoltad az ötletüket...
-
elfelejtette
veterán
válasz abridabri #59152 üzenetére
Ezt láttam már régebben, most nem passzív hűtésű házra gondoltam, hanem rendes ventikkel ellátott radiátorokból felépített házra...
-
elfelejtette
veterán
válasz jones965 #59148 üzenetére
Hűtőbordákból kellene összeilleszteni egy komplett házat, na az tuti lenne. De pl. legyen nyitható az előlap is!
-
elfelejtette
veterán
válasz schray #58897 üzenetére
Jó kis cucc, grat.
(Ilyen joystick-om nekem is volt, remekül lehetett vele helikoptert irányítani.)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz MasterMark #58498 üzenetére
Biztos épp elcsavartak egy spanglit...
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz tailor74 #58393 üzenetére
Köszönöm. 1000Ft ráfizetéssel cseréltem le a CM Hyper TX3-at a Scythe Ninja1-re, szerintem jó vásár volt. Meg persze a ház is, ami olyan széles, hogy a behemót fölött még több, mint 1cm van szabadon. Csak mivel mATX a lap, elég sok minden alá kerül. Az egyik memória foglalat, 2 sata port, még a 24 tűs fő tápcsatlakozó is.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Na hol az alaplap? Kicsit furcsán néz ki a Ninja egy mATX alaplapon..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz lotTóni #57987 üzenetére
"Mint említettem,nem a ventilátor mennyisége lesz a megoldásod."
Pont ezt próbálom megértetni én is egyik haverral, aki az alapján akar házat venni, hogy beleférjen 8db venti... Mondtam neki, hogy eleve olyan házat vegyen, ami a tesztek alapján eleve jól teljesít kevés ventivel is, ÉS arányosan jobban teljesít még plusz 3-4 ventivel. Már ha ennyire melegedő alkatrészei vannak/lesznek.Tényleg, egyébként mi az értelme a pozitív nyomásnak? Nem fog kavarogni a házban a pluszban benyomatott levegő? Én eddig azt hittem, hogy a negatív nyomás a jó, mivel az egyértelműen irányítja a levegőt a nagyobb teljesítményű kifúvó ventik irányába...
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz #42431471 #57915 üzenetére
A táp mellé betehettél volna egy térképet, hogy megtalálja az alaplapot abban a nagy házban...
-
elfelejtette
veterán
válasz daveoff #57783 üzenetére
Ha meg beteszed az asztal alá a gyárilag kialakított, kicentizett helyre, és véletlenül rányomsz a nyitó gombra, akkor kirúgja alólad az sztalt...
-
elfelejtette
veterán
válasz westcoastog #57676 üzenetére
Hehe...
Anno használtam ilyen kábelt, nem is tudtam, hogy még létezik. Árulnak még egyáltalán valahol ilyet?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz westcoastog #57674 üzenetére
Köszönöm.
Az előlapi usb-audio-gombok kábeleit egy 380V-os vezeték lehámozott külső héjába raktam be, hirtelen nem találtam mást, hogy ne nézzen ki annyira kuszának, ha már a többit olyan jól eldugtam.
Én a legcsúnyábbnak még mindig az ide csatolós hdd+dvd szalagkábelét érzem..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Én is bedobom az otthoni gépem képét, részletes konfig az adatlapon, ennyit tudtam kihozni egy Codegány házból:"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest