Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Windows 10
- ASUS routerek
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hálózatokról alaposan
- Windows XP
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Halihó!
Tudja valaki, hogy hol tudom megnézni az Origin/EA DRM-ben a korábbi játék rendeléseimet? Most így hirtelen nem találom.
-
cs1rk3
tag
Rossz fórum PLS töröljétek
-
Shaza
senior tag
Az Origin megszűnése után is tudok venni játékokat az EA app-ban?
-
Bal0924
senior tag
válasz
csaba951 #7333 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt használtam utoljára és a szívbaj hozta rám, hogy mi a kínja van, pedig még az ea oldalán a szerver állapotoknál zöld pipa volt.
Majd mire leírtam, hogy mi a gond, rá fél óra - óra után bejelentkezett végre és utána a program kiírta sárgával hogy ne lepődjön meg ha lassan töltenek be a dolgok. (szabad fordításban)
Nem képesek kiírni, hogy gond van, had szenedjem a felhasználó.
-
Bal0924
senior tag
Az EA programja miért ír ad ki hibát? (EC:10005)
[link]
Az ea oldalán betudtam lépni, de ott nem lehet játszani...#7331
Talán törölte a fiókodat, mert több évig nem léptél be? -
Beretvás
veterán
Sziasztok..
Évek óta nem használtam az origin fiókomat, de most le akartam tölteni, sikerült is, de bejelentkezés után rám erőszakolja az EA fiókot és ott meg nincsenek meg a játékaim.. EZ mi?
-
Golden9
veterán
válasz
chris0000 #7329 üzenetére
Ez honnan került ide?
A rendelési előzményeknél tudod megnézni "Összes"-re állítva, hogy a fiókodon volt-e, illetve kliensben, a játék áruházi oldalán.
-
Golden9
veterán
válasz
chris0000 #7325 üzenetére
Jó fiókba léptél be? Böngészőből belépve a rendelési előzmények között ott van?
-
chris0000
őstag
hi. szeretnék egy kis helpet kérni.
sikerült belépnem az origin/ea fiókomba amin volt egy battlefield 4 játék, de most sehol nem találom a fiókomon belül. évek óta nem léptem be, lehet, h emiatt levették róla, bár az érdekes lenne... hol kellene keresnem, vagy mi a teendő ilyenkor? thx. üdv. -
ooooobi
senior tag
En most akartam mass effectet felrakni, meg sose toltam. humblebol volt meg nekem is es eltunt, de szerintem sok masik cucc is eltunt, pl Prime Gamingrol tuti megvolt a jedi fallen is. Meg ki tudja meg mi, csak nem nagyon hasznalom ezt a klienst igy nem is tudom mik voltak meg.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok, jobb híján ide írok kínommal. Gondoltam belépek Originre (vagyis EA App mostmár...) mert kedvem lett a Dead Space 3-at letolni újra illetve a kiegjét hiába anno megvettem nem toltam le.
Belépve tapasztalom hogy a játékaim nagy része nincs meg. Pontosabbna amiket anno Humble Origin Bundle-en vettem azok hiányoznak a fiókból. Supportnak írtam, de egyelőre nem reagáltak, tapasztalt más is esetleg ilyet? Ha már a drága EA visszament steam-re nem lehet valahogy steamre átvinni az ea-n aktivált játékokat? ez az origin egyre nagyobb csőd... -
DRB
senior tag
Üdv!
Valaki tolja SW Battlefront II-vel? Elmentek a beállításaim, mármint nem a felbontás meg hang vagy ilyenek, hanem a játékban a kiválasztott fegyverek, az összes megszerzett fegyver, a megszerzett képességek, stb, mindenből az alap van csak, szóval röviden: az eddigi előremenetelem tűnt el. Ez egyik pillanatról a másikra történt, két co-op menet között, az egyiknél még megvolt minden, a következő menetben meg minden alap, kivéve a pontjaim, az megvan. Ki sem léptem a játékból vagy az EA Appból. Ez előfordul az EA-nál, valakinek történt már ilyen? Mi van ilyenkor, írnom kell megint nekik, vagy várjak, valami szerver gond lehet?
-
wjbhbdux
veterán
Drágulnak az előfizetések 2 Euroval.
-
pilipi
aktív tag
válasz
fecopapa01 #7319 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy ez mi lehet?
Olyan mintha meglenne a Steam-re a STAR WARS JEDI: FALLEN ORDER DELUXE EDITION, pedig nincs meg.
A Sims-nél jól mutatja, hogy van Steam-re, Epic-re és Origin-re.
De ezt a deluxe editiont nem értem.
-
fecopapa01
csendes tag
válasz
janos666 #7315 üzenetére
mert sajnos ha akarok játszani egy EA játékkal ahhoz az accountomhoz akar kapcsólódni steamen keresztül amihez nem férek hozzá mert ellopták azt az ea accountomat és sehógy se tudom kikerülni hogy ne akarjon hozzá csatlakozni az ea klienshez.Tehát hiába inditom el steamen a játékot amit megvettem az ea klienshez akar hozzá csatlakozni amihez nem férek hozzá mert ellopták és nem tudtam vissza szerezni igy egyetlen egy ea-s játékkal sem tudok játszani amit steamen keresztül vettem meg
-
Most is nagyon remekel az EA App. Beraktam pár ~$1 játékot a karácsonyi akcióból kosárba és 2 perce próbál átirányítani PayPal-re. Már a pénzem sem fontos nekik.
-
Viszonylag hosszú idő után elindítottam az AP App-ot. Hibaüzenet nélkül frissítette magát, de bejelentkezés után elkezdett EC:105, majd EC:10005 hibákat dobálni. Aztán egyzserűen csak egy üres bejelentkező(?) ablakot mutat (a felső sor szerint és méret alapján login ablak, de totál üres, semmi szöveg/kép nincs benne).
Próbaképp letiltottam a router-en a reklám/nyomkövető blokkoló listát, de nem segített.#7312 Sz_Imre - Nekem gyakran kérte (pár naponta), mikor legutóbb használtam (pár hnapja).
#7309 fecopapa01 - Ezt nem egészen értem. Ha Steam-en vettél meg majdnem mindent, akkor miért nem használod most a Steam-et, hogy hozzáférj? Nem hibátlan, de a Steam egy nagyságrenddel jobb program, mint az EA App.
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Arra van valami megoldás, hogy az EA App-nál (PC) ne keljen mindig beírni a bejelentkezési adatokat? Keep me signed in be van pipálva, de mégis, ha kikapcsolom vagy újraindítom a gépet, és újra belépnék, akkor olyan, mintha elfelejtené az egészet.
-
fecopapa01
csendes tag
ezt az email cimet adta meg az illető és folyamatosan erre akarja kiküldeni a bejelentkezési kódot ut*****@firstmailler.net.
-
fecopapa01
csendes tag
Annyit még hozzá fűznék hogy képekkel tudom bizonyitani hogy az account az enyém és hogy amint megpróbálok játszani az adott játékkal ez a képernyő fogad és bármelyik origin játékot megnyitom steamen keresztül ugyan ez az ablak fogad
-
fecopapa01
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem hogy ellopták az EA fiókom csak nem tudom hogy mert se üzenetet nem kaptam se semmit hogy átirták a bejelentkező adataim és 2 faktoros email hitelesitést is rakott az accountomra de viszont a nevemet nem változtatta meg az accounton belül és az a baj hogy az az email amin az account volt megszűnt mert fizetőssé tették ez egy indamailes email volt csak hát nem fizettem mert igazából nem figyeltem hogy fizetős lett később vettem észre mikor egyik nap bejelentkeztem steamre és akartam játszani egy origines játékkal és nem engedett hozzá férni az EA accountomhoz mert valami másik emailt irt ki hogy küldi oda a bejelentkezési kód kérelmem és kulcsot se tudok felmutatni az EA-nek mert minden játékom ami volt steames verzió és úgy van összekötve a két platform.Esetleg megtudom nézni steamen az adott játék cd kulcsát hogy feltudjak mutatni valamit ez ügyben?És sajnos próbálkoztam az EA chat alapú rendszerénél ami gondolom egy robot mert ugyan azokat a kérdéseket tette fel hiába irtam bármit de nem jártam sikerrel mert kérte az eredeti email cimem amire regisztráltam de már egyáltalán nem emlékszem mert jó pár éve volt kért origin játék számla vásárlást de az meg ugye nincs mert mindent steamen vettem meg a segitségeteket szeretném kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Nagyon sok játékom múlik rajta és elég sok pénzem buknám ha nem sikerülne valamit csinálnom ez ügyben
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket
-
tkesy
őstag
Másnak is eltünt a Battlefiled 2 alapjáték és az esetleges DLC-k az Origin --> EA app átállás során?
Nálam csak a Special Forces kiegészítő maradt meg... -
Van valami mód arra, hogy automatikusan csak azokat a DLC-ket töltse le egy játék, amik meg vannak véve, és mellőze az "EA Play" által feloldott továbbiakat?
Az előfizetést csak évente 1-2 hónapra veszem meg egy-egy játék miatt, de ha most mindent betölt, akkor mindenféle nyafogás lesz később, hogy pl. nem tölthető be a mentés, ami XY DLC-vel készült, stb (bár most konkrétan csak benchmarkolni akarok egy régi játékkal, nem játszani, de akkor is...).
Már nem is tudom fejből, hogy eredetileg a normál vagy delux volt megvéve (ahogy nézem a kiadásokat, utóbbihoz is járt valami DLC, ha az volt), most viszont GoTY-ra van delegálva a Play miatt (azaz minden hülye item pack és multiplayer DLC-t is le akar tölteni). De még az is lehet, hogy megvettem a GoTY upgrade-et, ha volt olyan, szóval ARGHHH... -
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Most akartam egy kis BF-et játszani és látom megszünt az origin....Feltettem ezt az új appot de minden játékom oda van...Mit tegyek?
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi- #7302 üzenetére
Ha meg akarod oldani a dolgot, mindeképpen érdemes, de figyelj, mert indiai, meg mitom én honnan való arcokat alkalmaz az EA, és hát azt tapasztalom, hogy nem épp észlények, és ezzel elég óvatosan fogalmaztam. Mindent szájbarágósan kell nekik elmagyarázni, akár 3x is, nekem a fél óra várakozás után, még vagy egy óra chatelés volt, mire sikerült egy egyszerű e-mail cím változtatás, arról nem is beszélve, hogy elötte még még vagy 10 email váltás is volt, de azzal nem sikerült pontot tenni az ügy végére. Ezt nem valami előitélet, vagy hasonló mondatja velem, hanem simán csak a tapasztalat.
-
-szabi-
addikt
Pár hete írtam a supportnak, hogy tegyék rendbe a régebbi Battlefield játékom.
Válaszra sem méltatnak. -
Dilikutya
félisten
válasz
Ryder62 #7295 üzenetére
Nem várok csodát, csak egy egyszerű funkciót, amit tud a Steam, a UPlay is, meg az Origin is tudott. Epic-et nem tudom, olyan játékot nem indítottam, csak a Battlefield 4-et akartam mérni 4K-ban.
Közben a minap feltűnt, hogy a Battlefield 3 DLC-im eltűntek. Pedig ha jól emlékszem, anno jó párat ingyen osztogattak, talán a BF4 megjelenése idején. Annyira nem nagy tragédia, mert nem multizok, csak most, hogy újrajátszottam a single-t (még videókártya nélkül, IGP-n nyomtam, de így azért teljesebb az élmény ultra beállításokkal), feltűnt. -
Dilikutya
félisten
Ebben az új EA App-ban tényleg nem lehet az fps-t kiíratni?
-
DRB
senior tag
Ezt nem hiszem el, megint a nem létező email címemre válaszoltak. Ugyan abban az ügyben ahol már sikerült megértetnem velük(legalább is azt hittem), hogy a regisztrált email már nincs. Komolyan mondom, ezek értelmi fogyatékosokat alkalmaznak. Lehet ezek ellen valahol panaszt tenni, vagy ilyesmit? Kezd elegem lenni ebből a szarházi brigádból, meg az ostoba advisorjaikból, ők így(advisor=tanácsadó) hívják a mentális retardáltjaikat.
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi- #7291 üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Valaki indított már ezeknél az idiótáknál „ügyet”(case) valami probléma megoldása érdekében, és ha igen sikerült ezzel megoldani, vagy ne is küzdjek? Csak azért kérdezem, mert már harmadszor írom le nekik, hogy nem tudom cserélni az ea fiókomban regisztrált email címem, mert mielőtt megadnám az újat, küld egy ellenörző kódot, de azt a régire, de oda hiába, az nincs. Már az is nehezen ment, hogy az új címemere válaszoljanak, kellett hozzá 3 üzenet(az eddigi 6-7-ből), pedig az „ügy” indításánál eleve nem azt adtam meg válasz email címnek, ami regisztrálva van, nyilván(itt van rá lehetőség). Most ott tartunk, hogy kaptam egy linket, le tudom cserélni vele a jelszavam, és lezárták az ügyet, azzal, hogy javítva. Hogy mi van? Minek kellett jelszót cserélni? Semmi nem történt, az email cseréhez ugyan úgy a régi, már nem létező címre akarja küldeni a kódot. Ezek ennyire ostobák, vagy én volnék a bóbita, én néztem be valamit? Áhh mindegy, újra nyitottam az ügyet, nem másikat, mert akkor kezdheteném előről az egészet, mondjuk kb. most is ott tartok. Valaki mondja már azt, hogy ha nehezen is, de meg tudta oldani a problémáját ezekkel, azt se bánom, ha hazudtok, csak legyen egy kis remény.
-
Sziasztok,
Van itt olyan aki "EA Play Pro" előfizetö?
Nos tegnap előtt,be ruháztam rá főleg Star Wars miatt.
És közben le szedtem a Need for Speed Unbound-et.
De valamiért nem szeretné hogy játszak vele, mert nem hajlandó elindulni.
Star Wars gond nélkül megy.
Valakinek valami ötlet? -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Akad itt aki használja a racenet oldalt, és használta a régi racenetet-is codemasters accounttal? 1 hétig olvasgatom a topikot, de aki utána látja, PM-ben írjon!
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Az EA app-ban hol lehet kideríteni, hogy egy adott játék milyen verzió, hányadik patch jött le rá?
-
vjacintka
tag
+1
A képernyőmentéseket melyik könyvtárban találom mellesleg? -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Mást sem enged be az EA APP Temporarily los Connection hibával? -
Nem tudom feltelepíteni az EA appot Win 32 alkalmazás hiba miatt. WTF? Más találkozott ilyennel? Telepítő nem sérült, többször is letöltöttem, Win 11....minden más működik.
-
Most telepítettem az XBox App-ot. Első indításkor már ott várt a nicknevem, és jelszót sem kért, csak továbbléptem, és listázza az EA App-al telepített játékokat (amik EA-s vásárlások, tehát nem átvihetően pl. Steam-be).
Viszont mikor elindítottam egy ilyen játékot az XBox-ból, akkor a játék helyett az EA App indult el (be volt zárva), és az már elkezdett piszkálni a kérdéssel, hogy szeretném-e összekötni az XBox és EA fiókjaimat. Aztán egyszer csak bezárta magát az ablak, miközben olvastam a szöveget, és azóta nem történt semmi (a játék sem indult el, és ablak sem jött vissza, a tálcán sem találom az EA App-ot). -
Shaza
senior tag
Hello!
Szeretem kiadók szerinti(már akinek van) felületen Uplay,Ea games stb megszerezni a játékokat.
Az X box alkalmazáson eddig csak Microsoftos játékok voltak ,tegnap viszont valamiért bekerültek az EA játékok is.
Bal oldalon látszik .A Battlefield 1 és a két Unravel eddig nem volt ott.
Előre is köszi a segítséget. -
-szabi-
addikt
Mivel nem hagyott békén feltettem az eaapp-ot, megint.
Aztán mentem az https://help.ea.com/en/ oldalára segítségért.
Kiválasztottam a problémámat amire ezt kaptam: Chat: We will be with you in a few minutes.
Böngésző ablak nyitva mert ugye reménykedek de már egy órája várok. -
Ez már szinte sértő, amit ma kiírt nekem az EA App: "the network isn't doing it's network thing". Legközelebb már csak egy mesekönyv illusztrációt fog mutatni, hogy egy krokodil ráharapott egy kábelre, amin "internet" felirat van.
Az már hagyján, hogy amúgy volt net más szerver felé, és hogy amíg nem tudott csatlakozni, addig a letöltött játék sem indult el (igaz, hogy Access-es, de akkor is...). -
7Sony7
addikt
Üdv. Eltűnt a fiókból minden, és a nevem helyén egy kód van. Írtam nekik, de annyi jött, hogy felveszik velem a kapcsolatot. Ez tegnap volt, mostanáig semmi. Mennyi idő míg reagálnak ezek?
Vagy tudtok olyan chat oldalt, ahol lehet velük beszélni? Vagy telefonszámot?
Nagyon bosszantó, hogy megvesz az ember valamit, aztán nem tudja használni. -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Csak nekem nem megy a BF4.-játékon belül vagy másnak sem csatlakozik fel online állapotra? -
-szabi-
addikt
Most jött egy frissítés originre.
<Setting key= "MigrationDisabled" type= "1" value= "true" />
Ez most már nem működik.
Erre van energiájuk de kijavítani az elcseszett eappot arra nincs. -
Pedro78
senior tag
Hali!
Nalatok is elofordul, hogy eltunnek a jatekok az app alol? Most be sem tudok lepni de 10 perccel ezelott, nem volt meg egy jatkekom sem. Elotte pedig nem talaltam a konyvtarban a bf2042-t, minden bf ott volt csak ami telepitve van az nem...vicc..
-
-
batman91
őstag
Érdekes, hogy mennyi baj van az EA app-al másoknál. Nálam tökéletesen működik, egyenlőre.
-
Ryder62
őstag
Nekem ezzel a megoldással sikerült működésre bírni. Bár az EA appot nem töröltem le.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok!
Eltüntek az ultimate csapatok a fifa 20 és a 21 ben.
Ezt vissaz lehet állítani esetleg? -
Secundus
tag
Ma reggel az EA Origin közölte velem, hogy át kell állnom az EA Apps-ra, más lehetőség nincs. Mondom, Ok. Az EA Apps-ből pedig eltűnt a játékaim fele, pl. Crysis 2, Mass Effect 2, Mass Effect 3, Star Wars: The Old Republic, Dragon Age: Origins, stb.. Semmi logikát nem találok benne, valamennyi játékomat EA-tól vettem meg közvetlenül az Origins-ben. Viszont megmaradt a Battlefield 3, Mass Effect 1, Mass Effect Andromeda, Crysis 1, Crysis 3. Írtam egy Ticket-et, majd nyomtam egy restart-ot. Most pedig már az EA Apps a login után 1 másodperccel kilép. Ki érti ezt?
-
-szabi-
addikt
válasz
Executioner #7261 üzenetére
Az idő visszaállítása működik.
-
-szabi-
addikt
Hi
Az origin indításakor rögtön felugrik egy ablak, hogy tegyem fel az ea appot.
Ezt az ablakot nem lehet bezárni így nem tudok egy játékot sem elindítani.
Nem akarom feltenni az ea appot mert két hónapja mikor megpróbáltam több játékomat is elcseszte.
Van rá mód, hogy játsszak az origines játékaimmal?üdv
-
wjbhbdux
veterán
Béke poraira, az EA app most már végleg átvette az Origin szerepét.
-
törölt tag
válasz
Golden9 #7254 üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat. -
törölt tag
válasz
Golden9 #7252 üzenetére
Még csak levelet kaptam 1-2 hónapja, hogy majd jön az új verzió és majd lesz "invitation".
De kíváncsiságból feltettem az új verziót és hiányoztak a másik kliensekből jövő játékok, de néhány olyan is, amit Originen belül vettem, vagy aktiváltam.
Pl. a Dragon Age inquisition 3x volt meg, 2 alapverzió és 1 GOTY, mindhárom Origin aktivációs és abból utána már csak egyet jelenített meg, pedig 3 különböző product key-nek kellene felismernie.
Nálam a program még nem jelzett, hogy tegyem fel az új verziót. -
törölt tag
Sziasztok,
Megkért már valakit az app, hogy elérhető számára és telepítse fel az újabb verziót?
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Az EA help oldalán levő live chatet mikor érdemes használni? Déltől 13:00-ig próbálkoztam , de nem tudtam “beszélni” senkivel.
-
DRB
senior tag
válasz
Golden9 #7246 üzenetére
A Facebook-ot nem eröltetném. Amúgy van fejlemény, sikerült belépni. Elindítottam az Epic games launcher-t, nyomtam egy telepítést a kérdéses játékra, lesz ami lesz, erre az Epic elindította az Origin-t, és az be is léptetett(nem akart ellenörzőkódot), mert hogy össze van kapcsolva a két fiók, szerencsére. Erre nem is emlékeztem, mindegy, már tudom. El is tudtam kezdeni a telepítést, ahogy máskor. Minden funkciót elérek, beállításokat is, ilyenkor elindítja böngészőt és így tudok kotorászni a fiókomban, mentem is mélcímet változtatni, na itt megint szögre futottam, mert ahogy rábökök a szerkesztésre, hogy megadjam az új e-mail címet ezt kapom:
Azt írja: Kérjük, folytasd, ha így szeretnéd megkani ellenörzőkódodat. Nyilván nem így szeretném megkapni, nyomom a mégse gombot, de nincs alternatív lehetőség. Sok beállításnál nem kell kód, de e-mail változtatásnál igen. És hát bakker, azért szeretném megváltoztatni a mélcímet, mert valami gond van a régivel, pl. nem férek valamiért hozzá, vagy tökmindegy mi, erre minden áron a régire küldené az ellenörzőkódot, édes f...m. Mondjuk esetemben hozzáférek, csak a szolgáltató gondolt egyet és meváltoztatta a @ utáni részét. Bárhol máshol ahol ez gyökér indexes cím volt megadva, meg tudtam változtatni, persze ott is volt ellenőrzés, de mindig az új címre küldi, nyilván.
Most persze részben megoldott a probléma, de előbb-utobb mégis csak gond lesz a már nem létező mail címmel. -
Golden9
veterán
Szia!
Nem tudok belépni az EA-fiókomba.
"Ha már nem férsz hozzá az e-mail-címedhez vagy nem tudsz belépni egy összekapcsolt fiókkal, megpróbálhatjuk visszaállítani a fiókodat. Lépj kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk."
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam egy e-mail cím problémába, de látom nem én vagyok egyedül ezzel. Kb. a szokásos történet, már nem létező mail címre(köszi indamail
) akar ellenörzőkódot küldeni, de ahhoz, hogy megváltoztassam az e-mail címem be kéne lépni. Ok, contact us, végig pötyögöm az egészet, erre ezt kapom: Sorry, No Channels are Available. Ilyenkor mi van? LIve chat hol a rákban van, nem találom?
Vagy ez a live chatra vonatkozik? Én nem választottam ki sehol, hogy milyen formában karok kapcsolatba lépni velük...
Egy rohadt játék miatt kéne, ami egyébként epic-es, de kell hozzá origin is, mert másképp nem megy. Már ott tartok, hogy letöltöm valahonnan a virágboltit, de akkor meg csak offline, hiába van még számlám is róla, kenhetem a hajamra. Mondjuk ha még pár ilyenbe belefutok, akkor nemigen lesz hová kenni.Köszi a segítséget előre is!
-
Imilenni
addikt
Srácok meglehet bármiféle módon kerülni hogy a Steamen vásárolt Battlefront 2 indításához ne kelljen az Origin?
KOnkrétan csak úgy képes elindulni nálam a játék, hogy mielött indítom letörlöm az Origint, és a Steam - > Battlefront 2 Start-ra kattintva feltelepítem az Origint.
Aztán ha indítanám nem indul el, tipikus a Battlefront 2 nincs telepítve üzenetet kapom.
Magyarul mindíg lekellene törölnöm, aztán újra telepítenem az Origint.
Nem hiszem el, hogy lehet ennyire hulladék valami 2022-ben. -
sith7
félisten
újra itt
e-mail cím csereMegtaláltam az ea support oldalt, szépen belépek, végigkattogom mit szeretnék, és az a vége, hogy ezen a nyelven nincs supprt - magyar - menjek az angol oldalra
ok
ott is égigkattogom mit szeretnék, és ott sem megy tovább, hanem visszadob a ea acc oldalamra, hogy ott változtassam meg, csak sajnos nem megy, mert a nemlétező címre küldi a mail - t -
sith7
félisten
-
-
Anikó100
friss újonc
Sziasztok!
Origin fiókomhoz használt email címem már nem létezik, így nem tudok belépni.
Létrehoztam egy új fiókot, viszont ide nem tudom a játékaimat betölteni, mert úgye az a régi fiókomban van.
Mit tehetek hogy hozzáférjek a játékaimhoz? -
Dilikutya
félisten
EA App az Xbox-EA Play-en keresztül nem telepíti a SW Squadrons-t az alábbi hibával: "There was a slight hiccup and we couldn't finish installing Game Name Unavailable. Restart your PC and try again."
Az ingyenes Apex letöltés elindul simán. Igen, van Xbox game pass-om.
-
l.skywalker
titán
Rosebud projektnévhez kötve felkerült az MS Store PC-s részébe a Super Mega Baseball 3 c. játék, ami azoknak a játékoknak a "gyűjtőneve" amelyek az EA Play keretében hamarosan elérhetőek lesznek PC-n.
-
Delávégá
tag
válasz
Golden9 #7225 üzenetére
Elképesztő jelenség és a vicc hogy sikerült lereagálniuk egy sablon szöveggel hogy kétlépcsős, ne adjuk ki a jelszót stb üzenettel. Biztonsági szempontból aggályos amit művelnek, simán megérné a feljelentést. Várom már mikor veszik videóra ahogy kikérik ismeretlenek accountjkának hozzáférését.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
fenergie84 #7222 üzenetére
Úgy látom ha angolra állítod fent akkor megjelenik a live chat lehetőség is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
fenergie84 #7216 üzenetére
Ha csak ellopták a fiókot és a mail címet írták át akkor help.ea.com oldalon fognak tudni segíteni visszaszerezni.
Ha sikerül kapcsold be a 2 lépcsős azonosítást, hogy ne tudjon bárki belépni. És mindenhol változtass jelszót ahol ugyenezt használtad, valamint járj utána hogy honnan szivároghatott ki az információd. -
regener
veterán
válasz
fenergie84 #7216 üzenetére
Supportnak írj mindenképpen.
-
fenergie84
addikt
Battlelog-ban megtalálom magam...de ennyi...
-
fenergie84
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz
fenergie84 #7214 üzenetére
Biztos hogy nem valami fiók lopós hivatalosnak álcázott üzenetbe botlottál? Kétlem hogy 2 hét inaktivitás után törölnék.
Itt azt írják hogy csak saját írásbeli kérésre törölnek, és azt vissza tudod állítani egy jelszó emlékeztető kérésével a régi email címedre. Kivéve ha valaki hozzáfért a fiókodhoz és külön a "Right to be Forgotten" törlést kérte rá, mert akkor mindent törölnek. -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Most tapasztaltam, hogy jan 4-én törölték az accomat...
Ritkán vagyok bejelentkezve a BF4 miatt és kb bő hete játszottam vele.
Mit lehet most csinálni? -
Samgeza
csendes tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy két játékot nem tudok elindítani. Origin kliensen indítom el a NFS The Run-t, megjelenik a bejelentkező képernyő, kiírja, hogy press start, ráklikkelek, utána az írja, hogy Connecting the autolog servers, és itt megáll, csak pörög az ikon... A másik a NFS Rivals még eddig sem jut, elindítom és fekete képernyőt mutat.
Ismerős valakinek ilyen probléma? Köszönöm! -
Thrawn 2
újonc
Sziasztok. A gondom sablonos olvastam is róla de megoldást nem láttam. Telepíteném az origint, de nem lép be mert , nem indul el mert nem tud csatlakozni az internethez. Tűzfalon kitételbe raktam. win7 van fent. Vírusirtó nincs fent. Mi lehet az oka? Az EA oldal mint támogató nem létezik.
-
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy egy jó ideig nem léptem be origin accra, és lejárt a jelszóm. Próbáltam újat igényelni és a freemail-es címemre nem jön semmi email, elfelejtett jelszóra se küld ki semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? Nincs a spam mappában sem.
-
Desy
tag
...jé... ezt még (az utóbbi években) nem vettem észre.
Régen, mintha lett volna valami hasonló probléma valahol...
De mert az én listám mindenhol (az összes kiszolgálón) üres és ez azért van, mert azokat a játékosokat akik több mint 3 hónapot nem léptek be a felületre... töröltem és így lassan... elfogytak.
Vagyis... nincs probléma.
Ha valakinek nagy a listája és nem akar másokkal játszani... az probléma lehet.
Adatkezelés vagy valami hasonló.
Vagy/esetleg valami olyan, amit már a magyar is "menedzselésnek" kezdett hívni.A nyafogásokat olvasva... nem akarnak másokkal játszani. Ha ez a dolog állása... törölni kell a listát.
A másik oldal... bizonyára a kód hibás és nem tudnak vele semmit kezdeni "ha és amennyiben" minden játéknál ez az ominózus probléma jelentkezik. Majd, talán kitalálnak valami megoldást vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 Wifi + Cellular
- HP Chromebook x360 14a :Intel Celeron N4020/4GB/64GB eMMC/14"FHD LED/Chrome OS
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest