Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz ViZion #89561 üzenetére
köszi, sikerült végül megoldani, szoftveresen valami nem volt jól beállítva.
Viszont közben találtam egy cikket az ilyen típusú relékről ahol azt írják, hogy maga a relé elbírna 250V/10A-t, az áramköz max 2-3A-t bír el. Én egy 3D nyomtatót kapcsolnék róla, aminek van egy 200W-os tápja, meg egy 500W-os fűtött asztala, tehát az elméleti max fogyasztás az 3A fölött van. (nyilván nem nagyon fordul elő, hogy minden maxon megy, a fűtött asztal is csak felfűtéskor megy 100%-on, szintentartáshoz általában 10-20% között szokott menni)
Van esetleg valakinek tapasztalata hasonló relé modulokkal kapcsolatban? Mennyire biztonságos ilyen használatra? Kerestem másik fajtát, de az összes amit találtam ugyanez a design.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest