- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeri
aktív tag
OFF őőő... nemis ON!
Bizonyára az okozta a félreértést, hogy én a HiFi-re gondolva a HiFi-t is értem az alatt. Tudom, hogy rég túlhaladott, de ha egyszer ez egy ilyen régi szabvány, arról nem én tehetek.
Viszont csak akkor adódik ebből gond, ha valaki nem tudja, hogy ez egy (szinte szó szerint)''kőbe vésett'' (mert olyan régi) szabvány. Viszont -sajnos vagy nem, erről már lehet vitatkozni- nincs olyan átfogó újabb szabvány, ami pl. leírná, hogy mitől lesz HighEnd egy készülék.
Nem vitatom, hogy egy ezzel foglalkozó cég műszerezettsége jóval meghaladja a hétköznapit, de nem tudjuk mi lenne az ''elegendő mennyiség''? Ez nyilván utólag fog kiderülni. (Amikor már megleljük és lemérjük azokat a mennyiségeket, amiket mérni akarnánk már most is.*) De utólag persze mindig könnyű okosnak lenni, addig azonban a dolog az ''alapkutatások'' témakörbe sorolandó, amiknek egy kellemetlen közös tulajdonságuk, hogy nem lehet prognosztizálni az eredményességet. És még drága is. Nagyon.
*-Addig választható a mostani módszerek valamelyike...
(''Tökéletesítem, amíg tudom.'',''Sz@rból építek várat.'',''Találgatok, kísérletezek.'',''Csinálok valamit, aztán majd utólag legyártom az ideológiát'' stb.)
Ui. Ezek egyébként (tán az utolsó kivételével, bár az is csak határeset) nem negatíve pejoratív kategóriák, mindent az dönt el, hogy működik-e a dolog a gyakorlatban?
Ui2. Amúgy elismerem, hogy vannak azért erdmények is, csak áttörés nincs. De lehet, hogy soha nem is lesz, mert nincs végső válasz, csak olyan apróságok vannak amiket egyenként kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest